Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Таїланді все включено прямим рейсом з Москви: ціни 2019-2020

  1. В Таїланд з провідними туроператорами світу без прихованих доплат! Відпочинок в Таїланді можливий...
  2. Таблиця сезонів відпочинку на курортах Таїланду
  3. Кращі страви національної кухні
  4. Острови Таїланду, на яких Ви, швидше за все, ще не були
  5. Гарячі путівки 2019 або раннє бронювання 2020?

В Таїланд з провідними туроператорами світу без прихованих доплат!

Відпочинок в Таїланді можливий цілий рік - тут завжди тепло. Якщо влітку мандрівники насолоджуються тюленьим релаксом на морському узбережжі Кіпру, Греції або Болгарії, то взимку золотий пісок пляжів старенької Європи ховається під сніговим покривом. Виходу всього два: чекати наступного сезону або відправитися навздогін за сонцем в екзотичну Азію. Багато хто віддає перевагу на 2019 рік другий варіант, із задоволенням тікаючи хоча б на тиждень від сльоти і холодів. З жовтня по травень в аеропортах Бангкока, Пхукета, Паттайя не замовкає російська мова - високий сезон у розпалі!

Корисна пам'ятка для першого знайомства з "Країною Усмішок"


Сезони відпочинку в Таїланді по місяцях

  • Лютий. У Сіамі останній місяць зими характеризується сприятливими погодними умовами. Тур в Таїланд в лютому займає перші місця туристичного хіт-параду. Вдень повітря прогрівається до +32 ° C, але ще немає того пекучого сонця, від якого слід оберігати шкіру товстим шаром захисного крему. Взимку європейці віддають перевагу островам: тут розвинений екологічний і спортивний туризм. Дайвери милуються красою підводного світу на Ко Чанг , Пляж Ката наповнюють серфери в передчутті великої хвилі, а на Самуї насолоджуються тишею і спокоєм сім'ї з дітьми.
  • Березень. Нескінченна зима з притаманними їй стужами і хуртовинами не поспішає залишати Росію, але давно звільнила місце літа в теплій азіатській країні. З огляду на комфортні погодні умови, Таїланд в березні є привабливим. Цьому сприяє температура повітря до +30 ° C, яка зберігає на південному узбережжі. Від відвідування північних регіонів краще відмовитися: місцеві фермери традиційно спалюють траву, звільняючи землю для посадки нового врожаю і одночасно з цим викликаючи густий туман. З розваг туристів чекають різні фестивалі: змагання із запуску барвистих повітряних зміїв, свято джазової музики в Бангкоку або Міжнародний фестиваль танцю. Обов'язково подбайте про захист шкіри від опіків.
  • Квітень. Невблаганна спека поряд з високою вологістю панує по всій території країни. Таїланд в квітні сподобається любителям палючого сонця і теплого моря. З настанням темряви приходить довгоочікуване полегшення, іноді несе з собою рясні порцію опадів. Приготуйтеся до шаленого святкування Нового року за китайським календарем, коли з ранку до ночі все щедро обливають один одного водою. При показниках термометра до +40 ° C таке гуляння виявляється вельми до речі. Збираючись у відпустку, візьміть легкий одяг з бавовняних тканин, взуття з товстою підошвою, сонцезахисний крем.
  • Травень. Початок сезону дощів відлякує відпочиваючих, але невимовно радує стомлених сонцем місцевих жителів. Через непередбачуваної погоди подорож в Тайланд в травні нагадує лотерею. Передбачити випадання опадів дуже складно, але при їх відсутності сонце світить яскраво, а погода радує приємним теплом. Плюси відвідування країни навесні: невелика кількість туристів, низька вартість путівок, соковиті фарби сільських пейзажів і відмінні умови для рафтингу. Використовуйте цей час для додаткових екскурсій в Аюттайю і Чіангрсаметай. Погодні негаразди скрасять культурні заходи. День коронації короля, коли в Бангкоку влаштовують артилерійський салют, а по всьому місту проводяться урочисті нагородження, є державним святом. У валізі виділіть місце дощовик і непромокаючої взуття.

Таблиця сезонів відпочинку на курортах Таїланду

Таблиця сезонів відпочинку на курортах Таїланду


  • Червень. На західному узбережжі очікуються дощі, тому для червневого вояжу в Таїланд краще вибирати східні курорти. Наближення вологого сезону помітно знижує відсоток відпочиваючих, але в цьому є свій плюс - випадає шанс насолодитися повноцінним відпочинком на практично безлюдних пляжах. У цей період досить імовірно полетіти в Тай по гарячій путівці . Крім того, ціни на екскурсії та розваги стають доступнішими, відкриваючи можливості для безлічі захоплюючих пригод. Починають дозрівати соковиті тропічні фрукти, а в провінції Лампанг навіть проводиться щорічний фестиваль ананасів. Протягом трьох днів гостей регіону чекають пісні і танцю. Кульмінацією заходу стане проведення конкурсу «Міс Ананас».

  • Липень. Сезон мусонів зміцнив свої позиції, залишивши сонячним дням лише невеликий шанс на виживання. Ліс в Чиангмае став більш пишним і непрохідним, що автоматично виключає трекінг зі списку приємного відпочинку в Таїланді в липні. На Андаманському узбережжі ще залишається можливість позасмагати. Місяць знаменує початок буддійського посту, коли ченці відступають до своїх храмах. Миряни виготовляють масивні воскові скульптури неймовірно складної конструкції, виставляючи їх на загальний огляд, а потім підносячи в дар богам. Пхукет відомий проведенням щорічного кінофестивалю, а Паттайя запрошує на пляжний марафон. Необхідні речі: парасольку, дощовик.

Кращі страви національної кухні

Суп Том Ям Кео Ван з пасти каррі Пад Тай з рису Пананг Гай з курки Кунг Сом з овочів Гай Пад Понгау (яєчня)

  • Серпень. «Плаче» сезон прогресує, викликаючи повені і лякаючи туристів. суперечливість відпочинку в Таїланді в серпні полягає в індивідуальній переносимості клімату. Якщо середня температура повітря близько 28 ° C при показниках вологості не менше 80% є для вас нормою, то сміливо відвідайте Сіам в кінці літа. Мінімальний наплив туристів, слабка завантаженість готелів, дешеві тури в Тайланд стають вагомим аргументом для проведення відпустки. Сонце і пісок можна знайти в Хуахіні і на острові Самуї. Заходи практично не проводяться. При собі корисно мати одяг з водонепроникних матеріалів, рекомендується подбати про захист цінних речей від вологи.
  • Вересень. Місяць надзвичайно непередбачуваний в плані погодних умов. Він відноситься до вологого сезону, тому в Таїланд в вересні необхідно відправлятися з комплектом теплого одягу, дощовиком і парою гумових чобіт. Найбільш «плаксивими» є центральні регіони, включаючи Бангкок. У сонячних променів немає жодного шансу пробитися крізь сірі хмари. Східна частина також підпадає під натиск тропічних злив - До Чанг і сусідні курорти слід викреслити з туристичного списку. Тільки гірський північ, Паттайя і Самуї вибиваються в лідери за кількістю сухих днів. Через штормів купатися в море небезпечно, але завзяті серфери тільки цього і чекають! У перший місяць осені краще зайнятися оглядом визначних місць, насолоджуватися цвітінням буйної рослинності і чудовою тайською кухнею.
  • Жовтень. На «землі тайців» все ще лютують тропічні зливи, але вже випадає значно меншу кількість опадів у порівнянні з вереснем. Теплі дощі йдуть переважно ввечері та вночі, проте в Таїланді в жовтні без парасольки не обійтися і вдень. Середня температура тримається на позначці в +28 ° C, але через що трапляються під час дощу поривів вітру буде корисно мати з собою теплий одяг. У похмуру погоду жовтневе море штормить, зрідка дозволяючи насолодитися приємним проведенням часу на пляжі в ясний день. Другий осінній місяць сприятливий для активних водних видів спорту, екскурсійного туризму.
  • Листопад. Затяжний тропічний сезон поступово покидає Сіам, а погода стабілізується. Паттайя в цей період схожий на земний рай - сонячні дні створюють комфортні умови для купання, екскурсій, відвідування цікавих фестивалів, виставок. В Таїланд в листопаді з'їжджаються погріти кістки на білосніжних піщаних пляжах втомлені від вологи та холоду європейці. Однак не всі частини країни підготовлені до настання високого сезону - на Самуї продовжує лютувати південно-західний мусон, що затягує небо сірою пеленою з хмар.
  • Грудень. Коли в Росії ходять в пуховиках і зігріваються теплим чаєм з лимоном, тут стартує високий сезон. Тисячі приїжджих наповнюють популярні курорти країни, щоб почути шелест хвиль, зігрітися в променях сонця і насолодитися смаком тропічних фруктів. Вирушаючи в Таїланд в грудні , Забудьте про теплі речі, парасольках, дощовиках і т. П. У гардеробі повинні переважати сонцезахисні засоби і легкий одяг! Пхукет і Паттайя повністю увійшли в сухий період, а Самуї ще може здивувати раптовим зливою. Насичена екскурсійна програма, спа-процедури, пляжний релакс допоможуть відсторонитися від рутини будніх днів.

Острови Таїланду, на яких Ви, швидше за все, ще не були


Експерти "Атлантіс Тревел" рекомендують:

Відокремлені острова залучають втомлених від насичених робочих буднів росіян, які мріють лише про одне - щоб сонцезахисний крем ніколи не закінчувався. острів Пхукет хороший для відпочинку з дітьми в Таїланді. Тут чисті пляжі, комфортабельні готелі, мальовничі пейзажі. Можна в тиші і спокої віддатися спогляданню навколишньої краси. Але якщо раптом захочеться «зависнути» в галасливому клубі, то на кожному курорті знайдеться популярне громадський заклад, де цілодобово не замовкає веселощі. Вартість відпочинку в Таїланді досить помірна, тому гарячі тури на Самуї , Пхукет, в Паттайю і Пхі-Пхі, Чанг користуються попитом.

Сіам - суцільна екзотика для нашого туриста. Тисячі буддійських храмів, медитують ченці в яскраво-помаранчевих шатах, фрукти і морепродукти, чиї назви складно вимовити, не те що запам'ятати ... Однак пляжний релакс в Таїланді повністю «підігнаний» під європейців. наприклад, Паттайя позиціонується як просунутий молодіжний курорт, де вирує нічне життя: працюють боулінг-клуби, проводяться шоу трансвеститів, які не згасають вогні дискотек.

Гарячі путівки 2019 або раннє бронювання 2020?

Ось уже 16 років поспіль експерти "Атлантіс Тревел" створюють неповторні маршрути по всій "країні Усмішок". Наші постійні туристи знають секрет кращої ціни на відпочинок в Таїланді в будь-який час року. Назва йому - акція раннього бронювання . Більшість дефіцитних готелів необхідно замовляти в середньому за 4-7 місяців до дати поїздки. Тоді комфорт і знижки до 39% від вартості проживання Вам забезпечені. Подорожуйте в 2019 році і повертайтеся до нас знову!

Якщо Ви вже були в Таїланді, швидше за все, Вам також сподобається:


Гарячі путівки 2019 або раннє бронювання 2020?

Новости