Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Новини компанії - Новорічний подарунок дітям Росії

26 і 27 грудня авіакомпанія «Аерофлот - російські авіалінії» двома рейсами з Петропавловська-Камчатського і Барнаула в Москву привезе дітей з російських дитячих будинків та шкіл-інтернатів, запрошених главою держави в Кремль на Загальноросійську Новорічну ялинку 26 і 27 грудня авіакомпанія «Аерофлот - російські авіалінії» двома рейсами з Петропавловська-Камчатського і Барнаула в Москву привезе дітей з російських дитячих будинків та шкіл-інтернатів, запрошених главою держави в Кремль на Загальноросійську Новорічну ялинку.

Організація таких передноворічних перевезень стала традицією в практиці авіакомпанії. В цьому році Аерофлот доставить на ялинку 126 осіб. Для них авіакомпанія спеціально забезпечила завчасне резервування місць на повітряних суднах. В аеропорту і на борту повітряних суден дітей оточать увагою і турботою, створять святковий настрій і вручать солодкі подарунки. Побувавши на ялинці, 28 і 29 грудня юні гості столиці повернуться додому рейсами Аерофлоту.

Для юних пасажирів в Аерофлоті діє постійна програма «Аерофлот Бонус Юніор», а також видається спеціальний дитячий журнал «Аерофлот Юніор». Нещодавно був відкритий дитячий сайт http://junior.aeroflot.ru .

Новости