Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Нічні клуби Пхукета: розваги, ціни, фото

  1. Як заманюють гостей: тайські хитрості
  2. «Седакшн» (Seduction Nightclub)
  3. «Голлівуд» (Hollywood Disco)
  4. «Тигр» (Tiger Disco)
  5. «Famous»

У Пхукет їдуть туристи зі всього світу не за спокійним і розміреним відпочинком, а за пригодами, драйвом, яскравими відчуттями. Тут досить «хліба і видовищ» на будь-який смак і гаманець. Пхукет славиться своїм нічним життям. З настанням темряви місто змінюється і починається справжня феєрія розваг для відпочиваючих. Тут безліч нічних клубів, далеко їхати не доведеться.

Клуби на Пхукеті чималі, мають кілька танцполів, і розраховані вони, звичайно, головним чином на туристів. Більшість клубів Пхукета відкриваються о восьмій вечора, але народ починає підтягуватися зазвичай після десяти годин.

Як заманюють гостей: тайські хитрості

Зустріти в клубі тайського чоловіка можна нечасто. Але зате тайських дівчат тут повно, більшість з яких «нічні метелики». Хоча якщо постаратися, то можна познайомитися зі звичайними тайками, з якими весело проведеш час. Так як нічних клубів на Пхукеті повно, як лежебок на пляжі, кожен з них як може приваблює гостей. Намагаються затягти до себе дівчат, заманюючи безкоштовним входом і напоями за рахунок закладу.

А як же чоловіки? Все дуже просто - тайці використовують безпрограшну стратегію: якщо в клубі буде багато дівчат, то чоловіки підуть сюди самі без особливого запрошення. Для чоловіків тут, як медом намазано - екзотична краса таєк вабить, як магніт. Вони легкі в спілкуванні, можуть запросто самі підсісти до чоловіка, обов'язково почастуєте її напоєм, і приємний вечір наодинці з нею вам буде забезпечений.

] Для ближчого спілкування можна без проблем домовитися з красунею, але доведеться відстебнути відсоток клубу.

Дефіциту в гостях ніколи не буває! Тим більше, що більшість нічних клубів Пхукета не беруть плату за вхід. У будь-який день тижня клуби набиті відвідувачами. Основна частина закладів розташовується на Патонге. Тут нічні клуби буквально на кожному кроці. З Пхукет-тауна дістатися сюди можна різними способами. Вдень - на автобусі, таксі, тук-туку. Деякі туристи вважають за краще орендувати байк або автомобіль, але тоді доведеться обмежити себе в алкогольних напоях.

Вночі доїхати до Патонга можна лише на таксі або тук-туку. Щоб підвищити інтерес туристів, багато нічних клубів Пхукета мають свою «родзинку», чого немає в інших закладах. Чи не на кожній дискотеці на Пхукеті буде цікаво. Які з них заслуговують на увагу?

«Седакшн» (Seduction Nightclub)

Один з найбільших нічних клубів Пхукета з п'ятьма танцполами і місткістю три тисячі чоловік. Розташовується на вулиці Бангла роуд. Вважається самим пафосним клубом на Патонге. Тут всю ніч грає тільки популярна музика. Служба безпеки в клубі працює добре, тому в плані бійок та інших бійок тут досить спокійно, наскільки це можливо в нічному клубі. Повз пройти неможливо, яскрава і велика вивіска видно з усіх боків вулиці.

Постійно пропонують знижки, проводять акції, роздають захоплюючі флаєри на вході. За знижку можна отримати напій практично даром - за 50 бат, а так ціни починаються від 150 бат. Пройти в клуб можна тільки через охорону. Не дивуйтеся, якщо попросять розкрити сумочку, обшукають з ніг до голови, будь-які небезпечні предмети будуть вилучені. Залишаючи клуб, ви зможете все забрати.

Вхід безкоштовний для всіх, але в клубі постійно снують численні офіціанти і наполегливо пропонують що-небудь замовити.

Основні розваги клубу зосереджені на другому поверсі. Тут бар, столики, крісла. Чи не поскупилася на чайові офіціантові - 20-40 бат. Великий танцпол з кулею посередині, звичайний інтер'єр і білі смуги тканини, що спускаються зі стелі. Основна аудиторія приходить сюди, щоб вдосталь розім'ятися на танцполі в оточенні величезної кількості людей, випити, знайти супутницю на ніч.

Основне, що тут подобається туристам і привертає гостей:

  • масштаби закладу,
  • високий рівень безпеки,
  • можливість запалити під музику відомих у всьому світі ді-джеїв, які приїжджають сюди на запрошення тайців.

«Голлівуд» (Hollywood Disco)

Приваблива назва. Знаходиться також на Бангла роуд. За вхід платити не треба, але потрібно буде купити напій. Як це відстежується, незрозуміло, тому що тут багато відвідувачів. Напевно, сподіваються на чесність відпочиваючих. Ціни на напої починаються від 100 бат.

На вході доведеться тимчасово розлучитися з усіма колючими предметами, напоями та їжею. Тут багато таєк в викликають одязі, що говорить про їх рід діяльності. Вибирай будь-яку, відмовляти не в їхніх правилах. На танцполі встановлені жердини, які не відчувають дефіциту в бажаючих навколо них покрутитися. Відобразити це видовище не вдасться, так як фото- і відеозйомка заборонені. Для дівчат тут особливе розвага - зі сцени прямо в натовп кидаються подарунки, хто спіймав - той і забрав. Хлопцям ловити забороняється.

У туалетах встановлені ЖК-телевізори, справляти нужду в нудною обстановці - це не про нічний клуб на Патонге «H ollywood». Після туалету вам допоможуть навіть витерти руки спеціально поставлені для цього люди. Щотижня проходять тематичні вечірки в честь якого-небудь фільму.

Серед найбільш видовищних тематичних вечірок «Мулен Руж», «Пірати Карибського моря» та інші за мотивами відомих фільмів.

В день вечірки приміщення клубу сильно змінюється завдяки оформленню залів. Коли шоу-маскарад досягає свого апогею, починається лотерея, де можна виграти дуже хороші призи.

«Тигр» (Tiger Disco)

Дискоклуб на Патонге, розташований на знаменитій вулиці Бангла роуд. Дівчата проходять безкоштовно, вхідний квиток для чоловіків 200 бат (сюди включено один напій). Безалкогольні напої від 100 бат, коктейлі - від 150 бат. Нічний клуб відрізняється від інших своїм інтер'єром: тигрові і зміїні голови, різні камені, просто височенні стелі. Складається відчуття, немов знаходишся в печері.

У закладі два зали У закладі два зали. У першому можна випити, у другому - потанцювати. У першому залі багато дівчат, ненав'язливо затягають до приємного відпочинку. На танцполі сцена, жердини і величезний телевізор. Втомилися від танцюючого божевілля - підніміться на другий поверх, тут ви можете спостерігати в спокійній обстановці, що відбувається на танцполі.

«Famous»

Нічний клуб в Пхукеті з максимальною місткістю не більше тисячі чоловік. Він розташовується прямо на даху торгового центру «Jungceylon». Головною визначною пам'яткою є величезний басейн з прозорим скляним дном над танцполом.

Зал прикрашений живими рослинами і картинами. Тут є навіть сад, а для куріння передбачено спеціальне місце. Досить значний асортимент напоїв, в тому числі і ексклюзивних. Ціни тут вище, ніж в інших нічних клубах на Патонге. Часто тут проводяться пінні вечірки, а також Російські ночі, Білі вечірки, фул-мун-паті - кожен місяць в повний місяць відвідувачів клубу чекають нестримні танці з вогненним шоу.

Крім названих на Пхукеті нічних клубів, можна виділити такі заклади, як:

  • «Банана», де наживо виконують класичну музику;
  • «Білу кімнату» з білим інтер'єром;
  • «Мулен-Руж» - російський стриптиз-клуб з безкоштовним входом, але платним виходом за договірною ціною, надаються послуги ескорту;
  • «Soi Crocodile» (або Soi Katoey) - на вході відвідувачів привертають трансвестити в шикарних вбраннях з пір'ям; за символічну плату з ними можна сфотографуватися;
  • «Kiss Disco» - нічний клуб для геїв, щоночі двічі виступає шоу-кабаре;
  • «Ілюзіон» - вміщує понад чотири тисячі відвідувачів і оснащений за останнім словом техніки, періодично проводяться театралізовані вистави в стилі цирку «Дю Солей».

Всі нічні клуби на Пхукеті розташовуються неподалік один від одного, тому можна сміливо вибирати: не сподобався один - пройдіть кілька кроків і загляньте в інший, і так хоч всю ніч.

Пам'ятайте, що деякі нічні клуби розраховані виключно на хлопців-геїв.

Буквально в кожному закладі можна знайти повний комплекс тайських розваг, дівчат без комплексів, подивитися на видовищні екзотичні шоу. Головне після цього - не проспати весь день, адже вдень Пхукет теж пропонує чимало цікавого.

А як же чоловіки?
Які з них заслуговують на увагу?

Новости