Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як відкрити рахунок банку в Дубаї, ОАЕ для бізнесу і приватних осіб

  1. Як відкрити рахунок в Еміратах.
  2. Розглянемо різні можливості для клієнтів, як відкрити банківський рахунок в Дубаї:
  3. Як відкрити рахунок в Дубаї, для нерезидентів ОАЕ.
  4. Як відкрити рахунок в Дубаї, ОАЕ для компанії.

Сьогодні вже ні для кого не секрет, що фінансовий сектор ОАЕ є найбільшим в Перській затоці і має бездоганну і стабільної репутацією

Сьогодні вже ні для кого не секрет, що фінансовий сектор ОАЕ є найбільшим в Перській затоці і має бездоганну і стабільної репутацією. Політика, що застосовується Центробанком ОАЕ, пред'являє досить високі вимоги до капіталізації банківських структур, що робить фінансову систему ОАЕ однією з найбільш надійних в усьому світі. На додаток до цього в ОАЕ існує стабілізаційний фонд, який є одним з найбільших в світі.

Для інвесторів і підприємців іноземних держав, які планують зареєструвати компанію на території ОАЕ, разом з реєстрацією компанії встає питання, як відкрити рахунок в ОАЕ. Спробуємо розглянути деякі аспекти даного питання.

Як відкрити рахунок в Еміратах.

На відміну від багатьох банківських установ Європи, банки, що працюють на території ОАЕ, мають більш вигідні умови і низькі тарифи на надавані банківські послуги. До значних переваг місцевих банків можна також віднести спрощену систему звітності, лояльність до потенційних клієнтів і високоякісний сервіс та обслуговування. Велика частина банківських установ на території ОАЕ сьогодні можуть забезпечити клієнтам повний спектр сучасних послуг в банківській сфері з можливістю віддаленого управління рахунками.

Розглянемо різні можливості для клієнтів, як відкрити банківський рахунок в Дубаї:

Як відкрити рахунок в Дубаї, для резидентів ОАЕ. Ви можете відкрити будь-який рахунок практично в будь-якому банку практично без обмежень (безумовно, з виконанням необхідних умов банку). Термін відкриття такого рахунку може залежати від політики чи внутрішнього розпорядку конкретного банку, і може зайняти за термінами кілька робочих днів і більше.

Як відкрити рахунок в Дубаї, для нерезидентів ОАЕ.

Ви також можете відкрити рахунок в будь-якому банку, однак, з деякими обмеженнями. Такий рахунок не підійде для отримання кредитних коштів, з цього приводу можна назвати ощадним. Всі інші основні опції і послуги банку будуть вам повністю доступні.

При цьому необхідно врахувати, що для нерезидентів країни відкрити банківський рахунок може далеко не кожен місцевий банк, і треба знати до якого банку звернутися і які у даного банку вимоги до мінімального балансу на рахунку і до наданої документації.

Як відкрити рахунок в Дубаї, ОАЕ для компанії.

Процедура відкриття корпоративного рахунку для компанії порівняно проста за умови надання всієї необхідної документації від засновників і акціонерів.

У випадках, коли ви не маєте у власності компанію, зареєстровану на території ОАЕ, але потребуєте корпоративному рахунку в Дубаї, ви можете зареєструвати компанію в офшорній зоні і відкрити рахунок для неї. Така компанія - це недороге і вигідне рішення, яке може бути втілено в життя буквально за пару днів.

Для юридичних осіб, зареєстрованих на території ОАЕ, відкриття банківського рахунку - процес оперативний і швидкий. Як відкрити рахунок в Дубаї, для компаній, зареєстрованих за межами ОАЕ.

Відкриття такого рахунку можливе при наявності сертифікованих установчих документів на компанію. Сертифікація здійснюється консульством ОАЕ, і Міністерством закордонних справ країни.

Ви можете скористатися послугами спеціалізованих і акредитованих агентів для сертифікації установчих документів, так ви значно скоротите свої тимчасові витрати.

Наші партнери готові надати вам повний спектр послуг з відкриття банківських рахунків в ОАЕ, з відповідним урахуванням ваших побажань до що пропонується банком послуг і типу банківської установи. Крім того, наші партнери можуть також забезпечити ефективний супровід вашої фірми в подальшій роботі з банківськими інститутами.

Наші партнери вже далеко не перший рік працюють практично з усіма банківськими установами в ОАЕ, і має всі необхідні ресурси і досвід, щоб допомогти вирішити ваші завдання. Спираючись на їх досвід і напрацювання, ми можемо допомогти Вам підібрати для вашого бізнесу найоптимальніший банк, що задовольняє всім вашим вимогам.

Все що вам необхідно зробити для цього - це написати нам.

Як відкрити рахунок банку в Дубаї, ОАЕ для бізнесу і приватних осіб ЧИТАТИ Виробництво в Дубаї, ОАЕ ЧИТАТИ ОАЕ - Митні правила і пільги для бізнесу ЧИТАТИ Міжнародні виставки в Дубаї, ОАЕ ЧИТАТИ Інвестиції в Дубай, ОАЕ. бізнес ЧИТАТИ Дубай торгівля ЧИТАТИ Російські компанії в ОАЕ ЧИТАТИ Росія - ОАЕ ЧИТАТИ Як відкрити компанію в Дубаї, ОАЕ ЧИТАТИ Бізнес в Дубаї - можливості і перспективи ЧИТАТИ Дубай оренда офісу, Емірати ЧИТАТИ Як отримати резиденство в Дубаї, ОАЕ ЧИТАТИ Як відкрити рахунок банку Дубая ЧИТАТИ Компанія в Еміратах -Переваги ЧИТАТИ Економіка Дубая ЧИТАТИ Банки в Дубаї ЧИТАТИ Логістика в Дубаї, ОАЕ ЧИТАТИ Дубай, ОАЕ - Бізнес - можливості і переваги ЧИТАТИ Оподаткування в Дубаї, ОАЕ ЧИТАТИ Офшорна компанія в Дубаї - як зареєструвати, переваги. ЧИТАТИ Дубай - чарівний оазис серед пустелі ЧИТАТИ Дубай - центр ісламської економіки і бізнесу ЧИТАТИ Страхування бізнесу в Дубаї, ОАЕ ЧИТАТИ Дубай ОАЕ, офшорна зона чи ні? ЧИТАТИ

Новости