Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Безрамне фінське скління балконів і лоджій - ціна в Москві

  1. Безрамне фінське скління: плюси і мінуси
  2. Вибір фінського скління
  3. Розрахунок вартості і монтаж системи

Зовсім недавно практично кожен домовласник займався склінням власного балкона або лоджії, використовуючи будь-які підручні матеріали і способи монтажу, включаючи саморобні каркаси, обшиті деревом, пластиком. Але тепер ставлення до архітектурної цілісності міських вулиць змінилося. Тому дедалі популярнішими така технологія, як фінське скління балконів і лоджій. Що мають на увазі під такою назвою, і в чому переваги рішення?

Безрамне фінське скління: плюси і мінуси

В кінці минулого століття в Фінляндії зародився новий підхід до склінню балконів , Який знайшов підтримку в усьому світі. Це системи, які притягують з першого погляду. Конструкція виглядає суцільним полотном зі скла, де не виділяються грубі рами.

З таким рішенням змінюються й житловий простір, і фасад будівлі. У підсумку на балконі приємно провести час: посидіти з книгою на відкритому повітрі, випити чашечку кави вранці. Але естетична сторона питання не єдина перевага системи. Вона має й інші позитивні якості:

  • надійний захист приміщення від пилу, шуму, бруду, опадів;
  • довговічність конструкції, фурнітури;
  • міцність скла: його практично неможливо розбити;
  • поліпшена інсоляція;
  • зручність в відкриванні стулок: вони надійно фіксуються, не можуть розбитися через порив вітру;
  • конструкція підходить для будь-якого типу балконів і лоджій;
  • простота в догляді.

У той же час, слід пам'ятати, що дана технологія не призначена для створення теплого житлового просторів а. На відміну від пластикових, безрамні системи не можуть забезпечити хорошу термоізоляцію. Але вони й не для цього створені. Їх вибирають люди, які цінують естетику і гармонійність. З фінським склінням балкон або лоджія виглядають більш просторими і сучасними.

З фінським склінням балкон або лоджія виглядають більш просторими і сучасними

Фінське скління балконів і лоджії

Вибір фінського скління

Безрамне фінське скління лоджій і балконів можна виконувати за різними технологіями. Наприклад, виробники готові запропонувати рішення, де стулки роз'їжджаються в сторони , Повністю звільняючи отвір, або складаються книжкою (гармошкою). Вибір потрібно робити, виходячи із специфіки балконних майданчики і її розміру.

Як варіант, замовники можуть вибрати конструкції, в яких замість звичайних стекол вставлений монолітний полікарбонат. Таке рішення дозволяє добитися кращої теплоізоляції лоджії. Ще один вид скління - вставки з скла, додатково оброблених з декоративною метою. На них наносять зображення за допомогою фотодруку, клеять кольорову або светоотражающую плівку, виконують піскоструминну обробку.

Щоб фінське скління продемонструвало всі свої достоїнства і не розчарувало, потрібно вибирати відповідальних виконавців. В такому випадку системи прослужать довгі роки.

Ведучими постачальниками комплектуючих на фінське скління балконів безрамне, вважаються такі бренди:

  1. Lumon.
  2. BKS.
  3. Sunflex.
  4. Cover.
  5. Metropol.

Безрамні конструкції, які справляють враження невагомих, насправді дуже міцні і надійні. В основі лежить алюмінієвий профіль , Який оці зовсім не помітний. Скло ж рухаються по напрямних безшумно і легко.

Фінські системи вважаються надійними і проти спроб злому. Стулки закриваються на спеціальний замок, тому зовні їх відкрити неможливо. У конструкціях використовується особливе загартоване скло.

Розрахунок вартості і монтаж системи

Висока технологічність рішення обумовлює його вартість. Однак варто розуміти, що таке скління розраховане на довгі роки експлуатації, тому ціна виправдана. Оскільки системам не потрібен спеціальний догляд, то не доведеться нести витрат на їх обслуговування. Єдина процедура, яка необхідна - це періодична мастило роликів спеціальним силіконовим спреєм.

Щоб розрахувати вартість конкретного проекту на фінське скління балконів і лоджії, потрібно точно дізнатися розмір балкона і особливості його конфігурації. Технологія дозволяє виконати скління на лоджіях будь-якої форми. Можна використовувати подібне рішення і в заміському будинку, облаштувавши красиву терасу, захищену від вітру і дощу. Також на ціну впливає замовлення додаткових опцій.

Більш докладно про вартість проекту вам розкажуть наші фахівці в індивідуальному порядку.

Розрахувати приблизну вартість допоможе таблиця:

Тип скління (фінське - безрамне)

Вартість (за кв. М.)

Ціна на 01.05.2016

Монтаж (ціна за кв.м.)

Ціна на 01.05.2016

Фінська безрамна панорамний конструкція пряма

від 20.150 руб.

від 2500 руб.

Фінська безрамна панорамний конструкція з поворотами

від 22.500 руб.

від 2750 руб.

Фінська безрамна панорамний конструкція з виносом

від 28.600 руб.

від 3000 руб.

Установка фінського скління

Для виконання монтажу рекомендуємо звернутися до майстрів нашої компанії. Установчі роботи пов'язані з ризиком для життя, а тому вимагають високого професіоналізму монтажників. До того ж елементи конструкції потребують точної підгонки, що складно зробити непідготовленій людині.

Якщо потрібно, бригада виконує демонтаж старих вікон . Після цього відбувається установка нових профілів і скла. Команда професіоналів може повністю підготувати балкон до комфортної експлуатації. Вона виконує і додаткові роботи , Включаючи установку підвіконь і відливів, монтаж даху над балконом , внутрішню обробку . Зателефонуйте, щоб отримати консультацію фахівця.

Що мають на увазі під такою назвою, і в чому переваги рішення?

Новости