Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Заготова баклажанів - 53 золотих рецепта на зиму !. Обговорення на LiveInternet - Російський Сервіс Онлайн-Щоденників

  1. Баклажани з морквою і часником на зиму
  2. Квашені баклажани з морквою
  3. Синенькі з морквою і часником на зиму
  4. Баклажани шматочками на зиму
  5. Варення з баклажанів
  6. Кабачково-баклажанная ікра на зиму
  7. Баклажани з морквою і цибулею на зиму
  8. Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму
  9. Баклажаннаяікра в мультиварці
  10. Закачування: сині по-корейськи
  11. Баклажани з часником солоні
  12. Синенькі з морквою і часником
  13. Баклажани з морквою фаршировані
  14. Солянка з баклажанами
  15. Баклажани з морквою на зиму
  16. Закачування з баклажанів
  17. Салат "Грибочки" з баклажанів на зиму
  18. Закачування з баклажанів на зиму
  19. Баклажани солоні з морквою
  20. Мариновані баклажани з морквою
  21. Баклажани смажені з цибулею
  22. Смажені баклажани на зиму без стерилізації
  23. Аджапсандал в мультиварці
  24. Аджика баклажанная на зиму
  25. Баклажани по-монастирськи
  26. Баклажани по-осетинською
  27. Баклажани по-вірменськи на зиму
  28. Баклажани по-грузинськи мариновані
  29. Баклажани під гриби на зиму
  30. Баклажани по-іспанськи
  31. Баклажани по-циганськи
  32. Мариновані баклажани по-татарськи
  33. Баклажани по-англійськи
  34. Лечо з баклажанів
  35. Лечо з баклажанами і помідорами
  36. квашені баклажани
  37. баклажани солоні
  38. Гострі баклажани на зиму
  39. Закуска з баклажанів на зиму
  40. Баклажани по-корейськи на зиму
  41. Салат з баклажанів на зиму
  42. Швидко мариновані баклажани
  43. Баклажани з часником на зиму
  44. Баклажани фаршировані на зиму
  45. Баклажани в аджику
  46. баклажани мариновані
  47. Ікра з баклажанів

Кулінарне співтовариство Li.Ru - Заготовки на зиму

заготівля баклажанів

Баклажани з морквою і часником на зиму

Сезон консервації в самому розпалі, і сьогодні я хочу поділитися з вами рецептом, як приготувати баклажани з морквою і часником на зиму. Цей рецепт обов'язково сподобається всім любителям баклажанів.

Квашені баклажани з морквою

Мій чоловік дуже любить баклажани, а я намагаюся шукати все нові рецепти з їх участю, щоб було смачно і корисно. Ось один з традиційних рецептів, як приготувати квашені баклажани з морквою.

Синенькі з морквою і часником на зиму

Це рецепт не такий складний, як може здатися на перший погляд. Просто підготуйте продукти, простерилизуйте банки - і вперед! Дивіться, як приготувати синенькі з морквою і часником на зиму!

Баклажани шматочками на зиму

Хочу поділиться своїм улюбленим рецепт консервації баклажанів. Завдяки нарізці шматочками, баклажани варяться швидко і щільно укладаються в банки, що дозволяє заощадити час і тару. Дивіться!

Варення з баклажанів

Для тих, хто завжди готовий до експериментів на кухні, хочу запропонувати дуже оригінальний варіант, як приготувати варення з баклажанів. Заінтриговані? Запам'ятовуйте цей нескладний рецепт.

Кабачково-баклажанная ікра на зиму

Якщо вам набридла кабачкова ікра з стандартного набору овочів, то спробуйте додати баклажани і будете приємно здивовані отриманим результатом. Ікра виходить дуже смачною і яскравою.

Баклажани з морквою і цибулею на зиму

Серед великої різноманітності заготовок на зиму варто виділити смачні баклажани з морквою і цибулею. Попередньо запечені в духовці, шматочки баклажанів виходять просто чудово!

Баклажани в томатно-часниковому соусі на зиму

Ця заготовка прекрасно підходить як добавка до будь-якого м'яса, відвареної картоплі, каш. Та й для легкої вечері - просто з шматочком хліба дуже смачно. Розповім, як приготувати баклажани в соусі.

Баклажаннаяікра в мультиварці

Баклажаннаяікра в мультиварці готується дуже просто. Вам потрібно буде просто підготувати всі інгредієнти і по черзі їх додати в чашу мультиварки. Таке блюдо дуже смачне і корисне.

Закачування: сині по-корейськи

Любителям гострих і пікантних закусок присвячується! Сині баклажани маринуються з іншими овочами і спеціями. Готується закуска досить швидко, але досить довго може зберігатися в холодильнику.

Баклажани з часником солоні

Все-таки приємно взимку поїсти овочів з грядки. Тому соління і заготовки взимку так популярні. Хоча пропоноване блюдо таке смачне, що його захочеться з'їсти відразу ж.

Синенькі з морквою і часником

Хочете скуштувати приголомшливо смачних домашніх солінь? Тоді візьміть на замітку цей абсолютно нескладний і дуже вдалий варіант, як приготувати синенькі з морквою і часником.

Баклажани з морквою фаршировані

Пропоную вашій увазі рецепт приготування фаршированих баклажанів з морквою. Це прекрасна закуска, дуже апетитна і пікантна. Зробити її досить просто, а результат - фантастичний.

Солянка з баклажанами

Відмінний варіант заготовки, яка легко може стати як закускою, так і основною стравою взимку. Представляю вам досить простий рецепт солянки з баклажанами, капустою і квасолею.

Баклажани з морквою на зиму

У розпал сезону заготовок візьміть на замітку дуже вдалий і зовсім нескладний варіант, як приготувати баклажани з морквою на зиму. Пікантні і апетитні, їх обов'язково варто спробувати.

Закачування з баклажанів

Прийшов час подбати про заготовках на зиму. Пропоную чудовий варіант закачування баклажанів з розсолом з перцю і часнику. Закуска виходить дуже пікантній, із солодко-пекучим смаком.

Салат "Грибочки" з баклажанів на зиму

Як ви вже напевно здогадалися, салат з маринованих баклажанів дуже нагадує за смаком грибочки. Закуска містить в собі часник і гострий перчик, що робить її особливо пікантною. Рекомендую на зиму!

Закачування з баклажанів на зиму

Цей варіант закачування баклажанів дуже вдалий. Маринад готується з перцю болгарського і гострого, часнику, оцту, цукру і солі. Готову закуску можна їсти як салат або подавати як соус до м'яса.

Баклажани солоні з морквою

Смачні, насичені і ситні - баклажани солоні з морквою в домашніх умовах треба приготувати хоча б раз! Це нескладно, а страва виходить дуже цікаве, вам обов'язково сподобається!

Мариновані баклажани з морквою

Всім любителям пікантних кислуватих овочевих закусок хочу розповісти, як приготувати мариновані баклажани з морквою! Виходить дуже смачна закуска, яка урізноманітнює ваше меню!

Баклажани смажені з цибулею

Просте в приготування блюдо. Закуска виходить соковитою і приємною на смак. Доповніть блюдо улюбленими спеціями і травами і воно перетвориться.

Смажені баклажани на зиму без стерилізації

Пікантний салат зі смаженими баклажанами - це відмінна закуска на всі випадки життя. Поки овочів в надлишку - рекомендую приготувати смажені баклажани на зиму без стерилізації.

Аджапсандал в мультиварці

Аджапсандал - це національне грузинське овочеве блюдо, яке можна заготовлювати на зиму або є відразу ж. Нижче - рецепт приготування аджапсандал в мультиварці.

Аджика баклажанная на зиму

Таку відмінну закуску, як аджику баклажанну на зиму в домашніх умовах готувати дуже просто. А виходить - вищий клас! Баклажани ще більше підкреслюють пікантний смак аджики, спробуйте!

Баклажани по-монастирськи

Дуже простий рецепт, за яким готують багато господинь баклажани на зиму. Цим рецептом зі мною поділилася моя бабуся. Смак баклажанів - неповторний.

Баклажани по-осетинською

Проста в приготуванні закуска, яка відмінно підійде для будь-якого гарніру і м'ясних страв. У мене пішло зовсім небагато часу на її приготування, але зате результат порадував!

Баклажани по-вірменськи на зиму

Ідеальна закуска на святковий стіл - це баклажани по-вірменськи. Готуються швидко, зберігаються довго, з'їдаються з задоволенням. Мають приємний остренький смак і неперевершений аромат.

Баклажани по-грузинськи мариновані

Цікавий, але дуже простий рецепт баклажанів по-грузинськи маринованих можна вважати по праву універсальним, сама страва може подаватися і на свято, і на сімейний обід. Та й готується швидко!

Баклажани під гриби на зиму

Хочу поділиться з вами простим рецептом баклажанів під гриби на зиму, така незвичайна і дуже апетитна заготівля підкорить серце будь-якого їдця! У міру пряні, в міру солоні, ідеальний смак!

Баклажани по-іспанськи

Традиційна страва сонячної країни - баклажани по-іспанськи в домашніх умовах. Ця страва давно стало популярним в багатьох країнах. Так і в нашій країні багато господинь готують його з задоволенням.

Баклажани по-циганськи

Спеціально для любителів всього насиченого, смачного, соковитого і яскравого - цей рецепт приготування баклажан по-циганськи стане в нагоді при приготуванні святкового меню!

Мариновані баклажани по-татарськи

Баклажан - абсолютно приголомшливий овоч, з якого можна приготувати безліч цікавих страв. Пропоную вам рецепт баклажанів? маринованих по-татарськи. Виходить дуже ситно і смачно!

Баклажани по-англійськи

Хочу вам розповісти, як приготувати баклажани по-англійськи. Рецепт дуже простий і заготівля виходить дуже смачною. Чому саме "по-англійськи", я так і не зрозуміла, але ж головне, що смачно!

Лечо з баклажанів

Лечо з баклажанів - моя улюблена варіація цієї страви. Зробити його зовсім просто, а інгредієнти можна додавати за смаком та уподобаннями. Приготоване за цим рецептом лечо можна консервувати.

Лечо з баклажанами і помідорами

Лечо з баклажанами - традиційне угорське блюдо, мати рецепт якого у власному кулінарному арсеналі - дуже корисно. Відмінна овочева закуска, яка не зіпсує навіть святковий стіл.

квашені баклажани

Довгі роки я намагалася дізнатися у бабусі рецепт її знаменитих квашених баклажанів, але так нічого і не вийшло - до сих пір вона мовчить, як партизан;) Тому я квашу баклажани за власним методом - сподіваюся, вам він сподобається!

баклажани солоні

За цим рецептом можна приготувати п'ять літрів солоних баклажанів. Взимку солоні баклажани можна використовувати для закусок і салатів, а можна подати під оливковою олією з цибулькою.

Гострі баклажани на зиму

З усіх пікантних закусок на зиму хочу виділити гострі баклажани. Смак у них - неймовірний. Приготувати закуску в домашніх умовах - дуже просто. Любителі гострого будуть в захваті!

Закуска з баклажанів на зиму

Ця закуска з баклажанів на зиму - дуже яскрава, як за кольором, так і за смаком. До того ж, вона - гостра і поживна. Взимку обов'язково поверне вам рум'янець на щоки! Обов'язково приготуйте її будинку!

Баклажани по-корейськи на зиму

Любителям "синіх" присвячується цей рецепт. Баклажани по-корейськи на зиму ставлять з морквою, болгарським перцем і цибулею. Всі овочі зберігають свою соковитість і "свіжий" смак. Взимку така банку - знахідка!

Салат з баклажанів на зиму

Цей рецепт салату з баклажанів на зиму розрахований на тих, хто любить гостреньке і стежить за калоріями. Хоча всім іншим він дуже рекомендується теж! У ньому зберігаються всі вітаміни свіжих овочів.

Швидко мариновані баклажани

Швидко мариновані баклажани - гостра закуска, яка готується всього за кілька годин з вельми простих і доступних інгредієнтів. Рекомендую спробувати!

Баклажани з часником на зиму

Цей рецепт розрахований на одну літрову баночку і дозволяє зберегти блюдо в холодильнику протягом року! Ніякої консервації! Раджу для консервації вибирати молоді баклажани середнього розміру.

Баклажани фаршировані на зиму

Фаршировані баклажани - дуже красива і смачна закуска. Для неї краще підбирати баклажани однакового розміру. Ви зможете насолоджуватися такою закускою протягом півроку, вона відмінно зберігається.

Баклажани в аджику

Баклажани в аджику - гостра холодна закуска. Зручна: її можна довго зберігати в холодильнику, закочувати в банки для зимового зберігання. Цікаво? Розповідаю, як приготувати баклажани в аджиці!

баклажани мариновані

Сама незвичайна і смачна заготівля? Баклажани мариновані. Найлегша, корисна і оригінальна з солених закусок? Звичайно ж, це баклажани мариновані! Дуже легкий рецепт приготування.

Ікра з баклажанів

Рецепт приготування ікри з запечених баклажанів, стручкового перцю, помідорів, цибулі та часнику.


Краща подяка - процитувати запис;)

Заінтриговані?
Пропоную вам рецепт баклажанів?
Цікаво?
Найлегша, корисна і оригінальна з солених закусок?

Новости