Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

NetUP Streamer AV - MPEG SD енкодер

  1. Готель «Chirag Plaza»
  2. Міністерство Національної Безпеки (Госпіталь при МНБ)
  3. JW MARRIOTT. ABSHERON

Веб сайт: http://www.smartek.az

Компанія Smartek LTD була заснована в 2007 році, і на даний момент є провідним інтегратором рішень автоматизації будівель в Азербайджані. Smartek LTD пропонує такі технічні рішення, як системи автоматизованого управління освітленням і кліматом, візуалізація інженерних систем, системи відео спостереження та контролю доступу, автоматизовані зали для проведення конференцій, а також рішення на основі IP, такі як IP-телебачення і IP-телефонія.

Готель «Chirag Plaza»

Готель Chirag Plaza знаходиться на перетині чотирьох доріг, всього в 25 хвилинах їзди від аеропорту Baku Heydar Aliyev і стоїть в самому центрі району, де зосереджені всі основні бізнес центри міста. Майже з усіх номерів готелю відкривається приголомшливий вид на місто. У Chirag Plaza діють ексклюзивні ресторани, що пропонують спробувати кращу сучасну кухню. Також готель пропонує скористатися своїми конференц-залами з усім необхідним сучасним обладнанням.
В готелі функціонують:

  • 42 нових номера з панорамним видом на місто 8 поверхів, 4 400 кв.м. сучасно обладнаних приміщень з яскравим дизайном і природним денним світлом
  • Обладнаний бізнес центр
  • Кафетерій, ресторан на даху
  • 3 сучасних конференц-залу
  • Безкоштовний доступ до бездротового Інтернету в будь-якій зоні готелю
  • Обслуговування 24 години на добу
  • Підземна парковка
  • Цілодобово територія

Компанія "Smartek" реалізувала в готелі готельну систему інтерактивного телебачення.

Міністерство Національної Безпеки (Госпіталь при МНБ)

12 листопада 2012 в Баку відбулося відкриття військового госпіталю Міністерства національної безпеки. Глава держави Азербайджану Ільхам Алієв розрізав стрічку на знак відкриття госпіталю і ознайомився з створеними умовами.
Встановлене в новому військовому госпіталі обладнання засноване на останніх досягненнях медичної науки. Відкриття військового госпіталю, оснащеного сучасною технічною базою, має важливе значення і в рішенні соціальних питань працівників Міністерства національної безпеки. Створені в медичному закладі умови дозволяють проводити найскладніші хірургічні операції, на високому рівні здійснювати обстеження та лікування.
Загальна площа будівлі госпіталю становить 34 тисячі 500 квадратних метрів. Будівля складається з двох підземних і семи надземних поверхів, на його даху вперше в країні споруджено відповідає міжнародним стандартам вертолітний майданчик.
Мікробіологічна лабораторія військового госпіталю також відповідає сучасним стандартам. Апартаменти і VIP-палати відрізняються високим рівнем створених в них умов. Тут вжито необхідних заходів для лікування, відпочинку і ефективної організації дозвілля хворих. У госпіталі є 10 VIP-палат. У розпорядження лікуються також буде переданий Зимовий сад. У всіх відділеннях госпіталю встановлені новітнє обладнання і медичні прилади.
Створені в госпіталі умови дозволять на основі останніх досягнень медицини проводити кардіохірургічні, травматологічні та ортопедичні, хірургічний, урологічні, отоларингологічні та інші операції. У реанімаційному відділенні та відділенні інтенсивної терапії також є всі можливості для надання висококваліфікованої медичної допомоги. У медичному закладі 48 двомісних та 17 одномісних палат.
Тут також будуть використовуватися такі технологічні новинки, як інтернет-мережу WI-FI, IP TV і система виклику медичного персоналу. У відділенні радіології встановлена ​​медична апаратура останнього покоління: 3 апарату магнітно-резонансної томографії, апарат комп'ютерної томографії, рентген-апарат, денситометр, мамограф, ультразвукові сканери та інше обладнання. Словом, створені у військовому госпіталі Міністерства національної безпеки умови створять ідеальні можливості для ефективної організації обстеження та лікування звертаються сюди громадян.
Компанія "Smartek" реалізувала в госпіталі систему інтерактивного IP-телебачення.

JW MARRIOTT. ABSHERON

Готель «JW Marriott Absheron Baku» зручно розташований в історичному центрі міста Баку, поруч з Каспійським морем.
Побудований на місці старого готелю «Абшерон», новий готель JW Marriott Absheron став першим в Азербайджані готелем всесвітньо відомої компанії Marriott International. В оформленні номерів в готелі використані мотиви природи, архітектурних пам'яток Азербайджану, а також Каспійського моря. В цілому, в готелі 243 номери. Серед можливостей ресторан, де пропонуються страви східної кухні, ресторан італійської кухні, бари і кафе.
У центрі Absheron Spa, що охоплює три верхніх поверхи будинку готелю, постояльці матимуть можливість милуватися мальовничою панорамою Баку і Каспійського моря. У центрі є шість процедурних кімнат, внутрішній басейн, парилка і сауна. Для проведення ділових зустрічей і конференцій в готелі є 13 залів засідань, освітлюваних природним сонячним світлом. У перлині готелю - бесколонном Східному залі площею 1208 квадратних метрів створені всі умови для проведення великих заходів, виставок та інших церемоній.
У відкритті готелю JW Marriott Absheron взяли участь Президент Азербайджанської Республіки Ільхам Алієв і його дружина Мехрібан Алієва. Глава держави високо оцінив створені в готелі умови.
Компанія "Smartek" реалізувала інтеграцію телевізійного сигналу кабельного оператора в існуючу готельну систему інтерактивного телебачення.

Новости