Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Московський зоопарк поповниться новими тропічними метеликами

Фото: BarcroftMedia / Tony Margiocchi

У Московському зоопарку з'являться нові азіатські і американські тропічні метелики. Всього планується закупити 900 личинок, частина метеликів вже можна побачити в павільйоні "Птахи і метелики", про це m24.ru розповіли в прес-службі зоопарку.

Поки невідомо, коли саме комахи з'являться в зоопарку - процес узгодження і доставки може зайняти деякий час.

На старій території зоосаду "Оранжерея" в лютому цього року заробила оновлена ​​експозиція "Нічні метелики". Відвідувачі зоопарку можуть побачити політ і годування сутінкових метеликів, які ведуть нічний спосіб життя.

Для комах відтворюється штучна ніч, декорації висвітлені в червоному спектрі, які не сприймають метелики. При цьому, з настанням темряви, для них приходить день. Для тварин автоматично включаються лампи денного світла.

У зоопарку можна одночасно спостерігати кілька десятків боржників. Бажають їх побачити повинні будуть приєднатися до безкоштовної екскурсійної групи, яка збирається в холі павільйону "Оранжерея". З життям нічних комах відвідувачів знайомлять кипри.

Бажаючі познайомитися з експозицією денних метеликів зможуть це зробити в павільйоні "Птахи і метелики" на новій території зоопарку. Тут вони побачать тропічних метеликів, а також водних і навколоводних птахів.

Посилання по темі

Новости