Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

ЗМІ США: Росії вистачить кількох хвилин для знищення ВМС України в Азовському морі

На думку автора статті видання The American Conservative, Україна сподівається на підтримку американської сторони в будівництві військово-морської бази на Азові.

ЗМІ США проаналізували силові можливості двох країн і зробили висновок, що Росії вистачить кількох хвилин для знищення бази ВМС України і кораблів в Азовському морі ЗМІ США проаналізували силові можливості двох країн і зробили висновок, що Росії вистачить кількох хвилин для знищення бази ВМС України і кораблів в Азовському морі. Київ вже направив в регіон патрульні катери для того, щоб була можливість протистояти РФ.

Оглядач уточнює, що в разі реального протистояння Росії і України в Азовському морі, у останньої сторони не буде ні найменшого шансу на перемогу. ВМС ЗСУ має всього кілька бойових кораблів, таких як: фрегат «Гетьман Сагайдачний», корабель управління «Славутич», корвет «Тернопіль» і ВДК «Костянтин Ольшанський», незважаючи на виведені з Криму ще 7 кораблів.

На думку експертів, Україна сама запустила ВМС, допустивши його «раздерібаніваніе» і недофінансування. Під час того, як українські та російські кораблі стояли в Севастополі, ними практично ніхто не займався. У Криму до сих пір знаходяться 9 колишніх кораблів ВМСУ, які країна не поспішає повертати собі назад.

На даний момент ВСУ базується в Одесі. ВМСУ чергує спільно з групою ЄС «Хелброк» і СБР НАТО. У вересні 2018 року, як стало відомо, українська сторона розпочала будівництво Азовської ВМБ, яка базується в Бердянську.

Новости