Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Всі розваги в Кирилівці

  1. Де шукати розваг?
  2. Всі розваги в Кирилівці
  3. Розваги для всієї родини
  4. Дозвілля для молоді
  5. Екстремальні розваги в Кирилівці

Якщо Ви шукаєте розваги на Азовському морі, тоді неодмінно вирушайте в Кирилівку

Якщо Ви шукаєте розваги на Азовському морі, тоді неодмінно вирушайте в Кирилівку. Адже саме тут Ви зможете урізноманітнити своє дозвілля, відвідавши популярні місця розваг.

Кирилівка - курорт на Азовському морі, де Вам точно не доведеться нудьгувати. І дійсно, тут розташована велика кількість розважальних об'єктів, які будуть до душі і дітям, і дорослим. Давайте розберемося «що?», «Де?» І «навіщо?» Варто шукати на курорті.

Де шукати розваг?

По всьому морському узбережжю Кирилівки: починаючи з Пересипу і закінчуючи Степко - відпочиваючим пропонують великий вибір пляжних розваг. Тут встановлені великі і маленькі надувні водні гірки, батути, дитячі лабіринти. Туристи можуть покататися на бананах або водних лижах, відправитися в морську прогулянку на катерах, катамаранах або водних мотоциклах.

Але якщо Ви любитель іншого виду розваг, то Вам пряма дорога в центральну частину курорту. Тут на набережній, уздовж центрального пляжу Кирилівки, зосереджені місця розваг на будь-який смак: кафе, бари, нічні клуби , місяць парк і атракціони. Поруч з колесом огляду перебувати акваріум з великою кількістю екзотичних риб. Вечірньої пори, загоряється різнобарвна ілюмінація, яка створює святковий настрій.

Вечірньої пори, загоряється різнобарвна ілюмінація, яка створює святковий настрій

Друге місце, куди варто заїхати в пошуках веселощів - виїзд на Федотову косу і початок коси. При виїзді з центральної частини Кирилівки розташований найбільший аквапарк України «Острів скарбів» , Усіма улюблений дельфінарій «Оскар» і козацький кінний театр «Кирилівська Січ» . Тут сподобатися всім: від маленького до великого.

Початок Федотової коси - улюблене місце молоді. Тут зосереджена велика кількість нічних клубів, барів і пляжних дискотек. Також тут знаходитися ще один Місяць парк і «Сафарі парк». Тому ця частина курорту практично ніколи не спить, а вечірні ліхтарі і лампочки створюють враження святкового карнавалу.

На Пересипу такого роду розваги не так популярні. На початку коси розташовано кілька нічних клубів , Кафе і бари. З рухом углиб розваг стає все менше. В основному це кафе, бари та караоке на базах відпочинку. Деякі з них влаштовують свою дискотеку або вечори живої музики, куди приходять відпочиваючі з найближчих баз і готелів.

Всі розваги в Кирилівці

Які є розваги в Кирилівці? Часто задається питання, на який ми постараємося відповісти в другій частині нашої статті. Чому спробуємо? Тому що місць розваг тут дійсно багато і напрямків активного відпочинку тут теж можна багато знайти. Ми ж поговоримо тільки про найприкметніших, не враховуючи вуличні атракціони типу «п'яний велосипед» або «повис на турніку» ...

Розваги для всієї родини

Аквапарк «Острів скарбів» - улюблене місце більшості туристів. Пройти спокійно повз цього гіганта не може жодна дитина, а у багатьох дорослих туристів тремтять коліна, побачивши його високих гірок. На його великій території, площею 5,7 га, розмістилося 34 атракціону для дітей, 28 гірок для дорослих, зона спокійного відпочинку з шезлонгами і басейнами, кафетерії і піцерія. Це повноцінний розважальний центр, в якому можна провести цілий день.

Дельфінарій «Оскар» - найбільший дельфінарій України з місткістю 870 відвідувачів за раз. У літню пору дельфінарій працює щодня без вихідних і проводить виступи з різними трюками з залученням глядачів. Тут виступають не тільки дельфіни, а й морські котики. Після виступу, у кожного відвідувача є можливість поплавати в басейні з дельфінами або зробити з ними знімок.

Кінний театр «Кирилівська Січ» - це своєрідний парк розваг в стилі козацької січі з частоколом і всіма атрибутами життя тих часів. Тут проходять стилізовані виступи кінного цирку з використанням луків, арбалетів і ножів. Для любителів екстриму тут влаштований скалодром і канатна доріжка.

Місяць парк - невід'ємна частина будь-якого курорту. На узбережжі Кирилівки їх розташовано кілька: в центрі селища і на Федотової косі. Свою роботу луна-парки починають ввечері, коли стемніє. В цей час запалюється кольорова ілюмінація, і весела музика приваблює туристів відвідати атракціони. Тут їх зібрано велику кількість, ціни на такі розваги в Кирилівці такі ж як і на інших курортах.

акваріум - центр сімейного дозвілля, в якому можна доторкнутися до краси підводного царства нашої планети. Великі колекції тропічних риб і земноводних здивують навіть розпещеного туриста.

Дозвілля для молоді

Дозвілля для молоді

Нічні клуби - Кирилівка давно зарекомендувала себе як курорт з яскравим нічним життям. Потанцювати тут можна практично в будь-якому барі або кафе на пляжі, але нічні клуби - це зовсім інший рівень. Тут збираються тусовщики з усієї України, сюди приїжджають популярні ді-джеї та запрошені артисти. Популярними клубами Кирилівки є: "Техас", "Ріо", "Шторм", "Галактика" та "Aquadance", розташований на території аквапарку.

У танцполу нічного клубу "Техас" розташована одна з численних веб-камер з онлайн трансляцією курортного життя Кирилівки. Відео транслюється он-лайн в режимі реального часу з 9 вечора до 6 ранку.

Кальянні, бари і кафе-ще один популярний вид відпочинку для молоді. Безліч барів і кафе розташовані в центральній частині селища і на засадах кіс. Майже в кожному можна пограти в більярд, замовити кальян на компанію або випити незвичайні коктейлі. Деякі пропонують живу музику, у інших грають популярні сучасні хіти під які можна потанцювати прямо під відкритим небом поруч з пляжем, як в танцклубі "М'ята" .

Екстремальні розваги в Кирилівці

Екстремальні розваги в Кирилівці

Кайт і віндсерфінг - популярні вид спорту на воді з використанням вітрила або повітряного змія. Перші віндсерфери в Кирилівці з'явилися ще в 1981 році, зараз же вона вважається неофіційним центром цього спорту на Азовському морі. Щорічно тут проходять турніри, а кілька шкіл навчання розташовані прямо на лиманах. Тому кожен бажаючий може навчитися і розвивати свої вміння цього незвичайного виду спорту.

морська рибалка - ще один вид екстремальних розваг в Кирилівці. Погодьтеся, посидіти на сонце з вудкою півдня не кожен витримає. Але тих, хто все ж наважиться, Азовське море нагородить хорошим уловом. Рибалити в Кирилівці можна не тільки в море, а й на берегах лиманів, але всі тонкощі такої риболовлі варто дізнатися у місцевих майстрів.

Де шукати розваг?
Давайте розберемося «що?
», «Де?
» І «навіщо?
Де шукати розваг?
Чому спробуємо?

Новости