Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вологда - Азовське море. Звіт про поїздку

Поїздка.

Виїхали з Вологди ввечері о 20.00 на Москву і далі по «М-4» на Ростов -Темрюк- Голубіцкая Краснодарський край, Азовське море (1970 км). Їхали на ВАЗ-11194 (1,4 л., 16кл.). У машині 3 людини (за кермом 2-е), повністю завантажений багажник (знята полку). В принципі, незважаючи на завантаженість автомобіля, Калина залишилася досить прийомистим автомобілем (прошивку робили) і мабуть дратувала власників інотазіков, коли їх обганяли.
На зворотній дорозі відчули плюси наявності кондиціонера, без нього їхати було б важко, тому що було + 34-35оС і коли в процесі їзди відкривали вікна (без кондишина) - в машині ставало ще спекотніше.
Середня витрата бензину туди і назад склав 5,6-5,7 л (хоча назад практично всю дорогу їхали з кондиціонером і свідчення на маршрутному комп'ютері перед зворотною дорогою обнуляли). Витрати на бензин- 5000 руб. (По 110л в кожну сторону). Заправлявся Аі-95 тільки на АЗС перевірених компаній: Лукойл, ТНК, Роснафта. Ціна на бензин від Москви по «М-4» падає, але вже на під'їзді до курортній зоні Краснодарського краю росте. (21,50-20.20-19,90-22.00-23.20 руб.).
Відстань 1970 км, середня швидкість-75 км. Час поїздки: 34часа (26,5 ч їзда + 7,5ч сон і зупинки на їжу і відпочинок).
«-» -Вузькі дороги в Ростовській області, всюди йде ремонт і дуже завантажене рух;
-на зворотній дорозі потрапили через аварію в пробку;
-на зворотній дорозі пристойний камінь від зустрічної машини потрапив під правий двірник і тепер доведеться міняти лобое скло.
ГИБДД. Начитавшись в Інеті про злих Ростовський Гайцев і їх «капкани» на трасі чекали засідки. Але за всю дорогу по трасі туди і назад "продавці смугастих паличок» не разу не зупинили, хоча по трасі вони зустрічалися і в нічний час і особливо часто в Ростовській області, бачили їх і в засідках (в кущах), прихований вид чергування -в машинах без розпізнавальних знаків. Намагалися їхати без порушень, дотримуючись швидкісного режиму, знаки і розмітку. За всю поїздку - єдиний раз нас зупинили співробітники ДІБДР Темрюкського району в ст. Голубіцкая для перевірки документів на виїзді з Автокемпінги, коли вже виїжджали з відпочинку (було 07.00 неділі і гальмували всіх-мабуть, крім документів була перевірка і на запах).
Автокемпинг. Так як планували наближений до дикого відпочинок на природі біля моря в автокемпінгу, то брали з собою практично все: намет, над.матрас, білизна, портативну газ.плітку, посуд і т.д. Зупинялися в автокемпінгу «Дружба». Ціна з л / а + намет на добу-250 руб. (Мікроавтобус + намет -350 руб.).
Витрати на проживання- 6 днів х 250 руб. = 1500 руб.
На території є 2 душа, 2 туалети, + водопровідна вода (для питних цілей купували в 5 л банках). На тижні-практично в будь-який день є вільні місця і можна без проблем разместітьсяв тіні дерев. Але на вихідні дні приїжджає відпочити стільки місцевих станичників, що сідають практично тобі на голову і до цього потрібно бути морально готовим.
Автокемпинг знаходиться прямо на березі Азовського моря-(розміщуються в 20ч50 м від води). Найближчий магазин на сусідній території автокемпінгу «Теремок» (ціна 350 грн.-трохи більше упорядкований кемпінг: магазин, газ.пліта і начебто біотуалети. Спочатку планували зупинитися у них-але на момент пріезда- не було місць).
Далі по берегу- автокемпінг без назви (100 руб. На добу) і потім дикий берег.
На території автокемпінгів приємний піщано-черепашковий пляж (на відміну від центрального пляжу-завжди вільно). Вода дуже тепла. Вранці штиль і прозора вода, днем ​​завжди вітерець. І спека переноситься дуже легко. І якщо ви хочете відпочити тілом і душею, позасмагати і накупатися-то вам саме сюди. У ст.Голубіцкая є і Аквапарк (450-500 руб.), Багато кафе (в т.ч. і з живою музикою) і інше для активного відпочинку. Географія відпочиваючих найрізноманітніша від місцевого Краснодарського краю, до Томська і навіть Владивостока.
Незважаючи на те, що з наметом на південь їздили перший раз, від поїздки (і відпочинку) залишилися за даним теплі спогади ... Виїхали з Вологди ввечері о 20

A-ToNe, а де маршрут? Обіцяв приблизні точки)

Вчора почув по радіо, що на Україні на Азовському морі поблизу Мілітополя Халер !!!! Купання ЗАБОРОНЕНО !!!!
Дзвонили туди-сказали, що стоять таблички про заборону купання та штраф 200грівень хто в воду зайде !!!!! Риболовля теж заборонена ....
Я в шоці!!!

Executer, написав же, що ПО РАДІО зомбоящик не дивлюся ...

Новости