Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок з дітьми на Азовському морі в місті Єйську


Плануючи, куди поїхати у відпустку з дітьми, безліч росіян все частіше віддають перевагу відпочинку на Азовському морі Плануючи, куди поїхати у відпустку з дітьми, безліч росіян все частіше віддають перевагу відпочинку на Азовському морі. І для вибору цього місця є маса причин.
Азовське море - найдрібніше в світі. Максимальна глибина в його центральній частині становить близько 15 метрів. Вхід в море - плавний, біля берега зовсім мілко. Саме цей фактор часто стає визначальним при виборі місця для відпочинку з дитиною. Тут Ваш малюк з легкістю навчиться плавати, а Ви не будете хвилюватися про його безпеку. Адже в порівнянні, наприклад, з популярними курортами Туреччини, всі пляжі Азовського моря мають пологий вхід у воду. Завдяки невеликій глибині, температура Азовського моря вже в травні дозволяє почати купальний сезон. У липні температура моря досягає максимальної позначки +27 градусів. Вода Азовського моря чиста і тепла, а шторми тут трапляються дуже рідко. пляжі переважно піщані. Це дозволить Вашим дітям із задоволенням будувати замки на березі, і вони не поранять свої ніжні п'ятки об каміння або великі черепашки, як це може статися на зарубіжних курортах. Ще одна важлива перевага відпочинку на Азовському морі - наявність в ньому корисного мулу, що володіє цілющий ефект. Він використовується при лікуванні захворювань опорно-рухової і нервової системи, а крім того має і омолоджуючий ефект. Насичений корисними ефірами морське повітря має загальнозміцнюючу дію на організм дітей і дорослих. На думку лікарів, 10-14 днів, проведених на Азовському морі, дозволяють поліпшити роботу імунної системи і звести до мінімуму ризик простудних захворювань у дітей протягом року після відпочинку.

пляжі

Одним з найпопулярніших місць для відпочинку з дітьми на Азовському морі є місто Єйськ . Єйськ поєднує в собі сприятливий клімат і велика кількість сонячних днів в літній сезон. Завдяки тому, що клімат тут досить сухий, навіть сильна літня спека в Єйську переноситься легше, ніж на узбережжі Чорного моря. Погода в Єйську порадує Вас ласкавим сонцем і приємним морським бризом. Місто Єйськ - це розташовує до відпочинку узбережжі Азовського моря та вигідні ціни на житло. Тут можна зняти житло в приватному секторі або поселитися в одній із затишних готелів Єйська. На ринках можна недорого купити дуже смачні місцеві фрукти, повні вітамінів і корисних для здоров'я мінеральних речовин. Крім пляжного відпочинку, в Єйську можна приємно провести час на морській рибалці. Температура Азовського моря і його невелика глибина - доброчинні характеристики для активного розмноження риби. Камбала, бички, оселедець, тарань і навіть такі цінні екземпляри, як осетер, білуга, севрюга - далеко не повний список дарів Азовського моря.
Приїхавши на Азовське море з дітьми одного разу, Ви неодмінно захочете повернутися сюди знову. Адже це найкраще місце для повноцінного відпочинку від суєти міст, насолоди купанням, сонцем, дарами моря і смачними фруктами. І для того, щоб отримати всі ці блага, не потрібно витрачати великі суми грошей на путівки за кордон. Вигідні ціни на житло, харчування і розваги дозволяють отримати прекрасний відпочинок, про який у Вас залишаться найприємніші враження.

Новости