Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок з дітьми на Азовському морі в

  1. особливості клімату
  2. Лікувальні властивості
  3. Вплив на організм

Велика кількість людей вважають курорти Азовського моря одним зі своїх найулюбленіших місць для сімейного відпочинку. Неповторна краса узбережжя, м'які, спокійні хвилі і незвичайна фауна зачаровує своєю унікальністю з перших хвилин знайомства.

Неповторна краса узбережжя, м'які, спокійні хвилі і незвичайна фауна зачаровує своєю унікальністю з перших хвилин знайомства

Для людей, які вперше приїхали на курорт потрібно пам'ятати, що рекомендується поступово звикати до зміни клімату або додаткового стресу. Перебування під відкритим сонцем в перший раз не повинно перевищувати більше 15-ти хвилин. Перший візит воду не повинен перевищувати 4-5 хвилин, плавати рекомендується в спокійному стилі (20-30 гребків в хвилину), і тоді відпочинок на морі доставить вам масу задоволення

особливості клімату

Якщо ви плануєте всією сім'єю влітку відпочинок на Азовському морі, радимо вам їхати саме в станицю Должанська. За цим курортом міцно закріпилася слава одного з кращих місць для дитячого відпочинку. І це небезпідставно, адже мілководне Азовське море зволожує і пом'якшує степове повітря.

  • Температура води в морі - до + 27 ° С
  • Температура повітря - від + 24 ° С до + 31 ° С

Лікувальні властивості

Води Азовського моря мають лікувальні властивості, в них міститься близько дев'яноста двох хімічні елементи, які проникають в наш організм через поверхню шкіри при купанні. Золоті пляжі і ніжне сонце - подарує вам прекрасний, рівну засмагу і дозволить регулярно приймати піщані і сонячні ванни. Повітря тут дійсно особливий, він наповнений різними корисними елементами (бром, йод, кальцій). Рослинність пахне і наповнює повітря ароматами трав.

Всі ці чинники позитивно впливають на дихальну, серцево-судинну систему, покращує самопочуття в цілому і підвищує життєвий тонус.

Вплив на організм

Води Азовського моря містять велику кількість солей, які витягують всі шкідливі рідини з організму. Антибактеріальні властивості йоду і солі, розчиненої в цій воді, позитивно впливають на проблемну шкіру, гайморові пазухи і порожнину рота.

Купання є одним з найбільш ефективних засобом профілактики і лікування:

  • Морська вода підсушує шкіру, це дозволяє лікувати такі захворювання як псоріаз і дерматит;
  • Складові елементи води насичують організм мінералами, що зміцнює імунітет;
  • Постійні переходи з води на сушу тонізують серцево-судинну систему, так як через перепад температури організм гартується.

Купатися слідують в період з 10 - 17 годин, до цього часу вода в морі прогрівається до температури від 20 ° С до 27 ° С. Не варто перевантажувати свій шлунок сніданком, досить буде обмежитися легкою їжею. Щільний сніданок дасть додаткове навантаження на серце, що вкрай небажано.

Читайте також статтю "Коса Довга" про море в станиці Должанська .

Новости