Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Мелекіно - Донецька область - Азовське море. Море Відпочинку. Відпочинок на Азовському і Чорному морі, бази відпочинку, пансіонати

  1. Відпочинок в Мелекіно на Азові - бази відпочинку, санаторії, пансіонати, готелі, готелі, фото, опис.

Відпочинок в Мелекіно на Азові - бази відпочинку, санаторії, пансіонати, готелі, готелі, фото, опис.

Відпочинок на морі з дітьми в Мелекіно.

Мелекіно - курортне селище Першотравневого району Донецької області України в 30 км. від міста Маріуполя. Населення - понад 1000 осіб. Селище знаходиться на самому березі Азовського моря в екологічно чистій зоні відпочинку.

Селище Мелекіно був заснований в 19 столітті як риболовецька артіль поміщика Мелек. Майже 100 років він залишався простим рибальським селищем. І тільки до середини сторіччя було звернено увагу на селище, як на зручне курортне місце.

В даний час на 20-т кілометровому узбережжі розташувалися пансіонати і бази відпочинку. Майже всі вони знаходяться поблизу від моря - 20-100 м. Умови проживання на будь-який смак - від простого до елітного. Можна також зупинитися в приватному секторі.

Відпочинок в Мелекіно - найкраще місце для сімейного відпочинку. Піщані пляжі, добре прогрівається, без перепадів морське дно найкраще цьому підтвердження. У літній період на ринках селища відпочиваючі можуть придбати недорогі екологічно чисті фрукти, овочі, баштанні. Завжди можна знайти домашню молочну продукцію, а також свіжу, копчену, в'ялену рибу.

В Мелекіно досить розвинена інфраструктура. На узбережжі багато кафе, ресторанів, барів, дискотек. Є магазини, ринок, Лунапарк.

Цілющі властивості сонця, моря, повітря і прийнятні ціни приваблюють щороку на відпочинок в Мелекіно все більше і більше відпочиваючих.

Мелекіно - бази відпочинку, пансіонати

Новости