Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Генічеську

На північно-західному узбережжі Азовського моря розташувався курортне місто Генічеськ На північно-західному узбережжі Азовського моря розташувався курортне місто Генічеськ. У міста незвичайна для примор'я історія. По-перше, історія довга - перша згадка про Генічеську датується XV століттям. По-друге, місто не раз перебудовували: був він і військовою фортецею, і портом, а на сьогодні - це курортна зона. Якщо говорити про цю складову, то Генічеськ не найкращий вибір для відпочинку на Азовському морі. І все таки в літній час знайти вільні номери в Генічеську досить важко. Кількість баз відпочинку і пансіонатів в Генічеську невелика. Багато з них розташовані безпосередньо на березі Азовського моря. У Генічеську велика пропозиція серед приватного сектора. Ціни в базах відпочинку Генічеська можуть коливатися в широкому межі (від 5-8 $ до 100 $) - залежить це виключно від рівня і статусу оздоровчого закладу. В цілому, як і на іншому узбережжі, в Генічеську є елітні апартаменти, а є і скромні номера.

щоб   доїхати до Генічеська   слід скористатися або залізницею, або власним транспортом, або рейсовим автобусом щоб доїхати до Генічеська слід скористатися або залізницею, або власним транспортом, або рейсовим автобусом. Найближча залізнична станція до Генічеську - Новоолексіївка. Звідти ви можете легко доїхати до Генічеська на маршрутному або звичайному таксі. З великих міст області (Херсон, Жовті Води) в Генічеськ йдуть рейсові автобуси. Транзитних доріг в Генічеську немає, тому шлях один. Через сам Генічеськ проходить дорога до Арабатській стрілці. Радимо перед поїздкою в Генічеськ ознайомитися з картами місцевості, щоб довго не шукати потрібну вам базу відпочинку. До того ж, знання основних вулиць міста допоможе, якщо ви будете добиратися до Генічеська на таксі. Місцеві таксисти люблять "покатати" своїх клієнтів по місту в пошуках пансіонату. Погода в Генічеську типова для Азовського узбережжя: період сонячної активності потрапляє на середину травня - середину вересня. Зазвичай, дощі тут йдуть рідко, вода в морі і прилеглих лиманах прогрівається дуже добре. Урагани і бурі для Генічеська величезна рідкість. Особливістю погоди на узбережжі в Генічеську є повітря. Поруч з курортом розташована велика кількість лиманів з високим вмістом солей, що й надає місцевим повітрю незвичайний аромат. Прогноз погоди в Генічеську завжди можете подивитися на сайті "Навітура" .

Якщо говорити в цілому про Генічеську, то як курорт він не є кращим варіантом для відпочинку на Азовському морі Якщо говорити в цілому про Генічеську, то як курорт він не є кращим варіантом для відпочинку на Азовському морі. Куди більше людей через Генічеськ проїжджають далі на Арабатську стрілку. Однак, в місті воліють відпочивати люди, яким важлива розвинена інфраструктура. У Генічеську є лікарня, аптеки, продуктові магазини і ринок, автостанція, по місту регулярно ходить громадський транспорт. Особливою увагою і популярністю користується місцевий парк. Влітку тут збирається досить багато людей: не тільки жителів міста, а й відпочиваючих. Звичайно, на тій же Арабатській стрілці таких зручностей немає. Тому їхати на відпочинок до Генічеська або ж не їхати - вирішувати виключно вам. Про один можна сказати з упевненістю: тут вас чекає приємний і досить спокійний відпочинок на березі Азовського моря.

Новости