Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок в Бердянську - комфорт і хороші ціни

  1. Чим примітний відпочинок в Бердянську
  2. Сьогодні цей популярний курорт полонить не тільки морським узбережжям:
  3. Пам'ятки, які роблять відпочинок в Бердянську яскравим
  4. дельфінарій Немо
  5. зоопарк Сафарі

Сезон відпусток як завжди починається з вибору місця, де можна буде гідно відпочити від трудових буднів. Шанувальникам доступного, що відрізняє комфортом релаксу, ми пропонуємо зупинитися на виборі курортного Бердянська!

Яскравий відпочинок в Бердянську, який чудовий теплим морем і найчистішим повітрям, піщаними пляжами, комфортним проживанням і захоплюючими розвагами ви гідно оценіете, побувавши у нас!

Чим примітний відпочинок в Бердянську

Сонячне узбережжя улюбленого нами Азовського моря порадує вас привітним курортним містом, оздоровлюючим кліматом, яскравими фарбами сучасних розважальних комплексів.

Сьогодні цей популярний курорт полонить не тільки морським узбережжям:

  • Бердянськ відрізняється красою пейзажів, безліччю культурних та архітектурних пам'яток, наявністю нічних клубів і танцполів, зручних маркетів і бутиків;
  • Тут знаходяться і Дельфінарій, і Аквапарк, в яких весело буде відпочивати дітям і дорослим. Відпочинок в Бердянську можна урізноманітнити екскурсіями по Зоопарку. Також ви зможете насолоджуватися захоплюючими атракціонами, які працюють в Луна-Парку, який щорічно розташовується на Приморській площі;
  • Обожнюєте ніжність морських хвиль? Тоді просто купайтеся в блакитному Азовському морі, насолоджуючись кожну хвилину. А якщо потрапите сюди в серпні, тоді вам пощастить! Вночі ви зможете поніжитися в "світиться воді";
  • Спортсменам або людям, хто цінує здоровий спосіб свого життя, спеціалізованими сервісними центрами надається можливість взяти напрокат традиційні велосипеди або ролики;
  • Для більш витончених відпочиваючих завжди є можливість покататися вдосталь на швидких скутерах, прогулятися по хвилях на благородної парусній яхті, покататися на затишному катері. Займатися вінд- або кайтсерфінгом, кататися з парашутом або ж на бананах або таблетках можна весь відпочинок на Азовському морі в Бердянську. Всілякі гірки стануть улюбленим розвагою вашої гучної дітвори !;
  • Оселитися ви зможете в зручних комплексах, що відрізняються наявністю затишних номерів. Наприклад, ми рекомендуємо Гостинний дім "На Свердлова". Саме цей відпочинок в приватному секторі по праву можна вважати комфортним і порівняно недорогим;
  • Доповнять перераховані переваги курортного Бердянська прийнятні ціни, які значно заощадять бюджет відпочиваючих.

Пам'ятки, які роблять відпочинок в Бердянську яскравим

Тепер давайте ми трохи розповімо про наших чудових розважальних комплексах, які вразять вас своєю сучасністю і цікавими атракціонами. Повірте, ваш відпочинок обов'язково буде різноманітним!

дельфінарій Немо

Відпочиваючи в рекомендованому котеджі, ви зможете відвідувати популярний дельфінарій Немо, який є гордістю Бердянська, складовою частиною Міжнародної мережі масштабного культурно-оздоровчого мега-комплексу "Немо".

Не тільки діти оцінять зачаровує шоу-програму. Навіть дорослі з розчуленням і захопленням будуть згадувати дивовижних морських тварин, що вражають розумінням, красою і наявністю інтелекту.

зоопарк Сафарі

зоопарк Сафарі

Унікальні різновиди тварин ви побачите в дивовижному Зоопарку "Сафарі". Тут зібрані птиці та багатоликі тварини з усієї планети. А екзотичні рослини, "живуть" на території зоопарку, вражають казковістю фантастичних квітів. Наш зоопарк обов'язково внесе вагому дещицю задоволень в будь-який відпочинок.

Аквапарк "Мис Доброї Надії"

Неможливо відмовитися від відвідування унікального Аквапарку "Мис Доброї Надії". Величезний комплекс, стилізований під старовинний замок середньовіччя, вражає величністю споруди. А наявність сучасних фантастичних атракціонів, безлічі басейнів і гірок дозволить активно насолоджуватися релаксом на оздоровчому море. Ми впевнені - навіть досвідчений відвідувач знайде розвага, яке відповідає його високим вимогам!

Набережна

Практично від самого гостинного будинку бере початок набережна, плавно переходить в знамениту Приморську площу. 2 колеса огляду вас чекають на набережній. До речі, одне коліс - найбільше в країні.

Врахуйте, в сезон відпочинку в популярному Бердянську, прямо на улюбленій жителями Приморської площі працює шикарний Луна-парк, щодня гостинно приймає своїх відвідувачів сучасними атракціонами Врахуйте, в сезон відпочинку в популярному Бердянську, прямо на улюбленій жителями Приморської площі працює шикарний Луна-парк, щодня гостинно приймає своїх відвідувачів сучасними атракціонами. Тут ви точно від душі накатав!

Гуляючи по багатолюдній набережній, ви насолодитеся багатою історичною архітектурою, а також різноманітністю пам'ятників. Розвинена інфраструктура ресторанів дозволить приємно і недорого поїсти, скуштувавши дуже смачні кулінарні шедеври.

Розважальні центри

Втомившись від сонця, ви відпочинете, відвідавши сучасний кінотеатр "Космос".

Невгамовних прихильників відпочинку в максимально "активному режимі" чекають феєричні нічні клуби. знайте, відпочинок в Бердянську ціни має хоч і невеликі, але обов'язково буде майоріти пам'ятними подіями! Адже Квасоля, Ріо, Кристал, Дельмар, Карусель, Барракуда, 999, Лас-Вегас візьмуть вас запальними шоу-програмами і просторими танцполами.

Впевнені - відвідавши Бердянськ, кожен не тільки відчутно оздоровиться лікувальним повітрям, підзарядитися на цілий рік. Ваш відпочинок в Бердянську гарантовано запам'ятається вражаючими подіями. Ви щосезону будете повертатися зі своєю сім'єю або близькими сюди, щоб вдосталь насолодитися дивовижними і доступними розвагами!

Новости