Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Азовському морі з дітьми

Мілководне Азовське море з його піщаним узбережжям і теплим літом вважається місцем, де можна організувати чудовий дитячий відпочинок на морі. Тут влітку температура води біля берегів не буває нижче + 22-24 ° С.

У цей час дуже тепло, сонячно і сухо. Спека остуджують бризом з боку моря. Дощі бувають рідко. Занурюватися в море можна до кінця першого осіннього місяця, коли ще тепло, але вітряно.

Все більше відпочинок на Азовському морі привертає увагу молоді, любителів активного спілкування з природою Все більше відпочинок на Азовському морі привертає увагу молоді, любителів активного спілкування з природою. Азовські курорти стають популярнішими у росіян, які часом вважають за краще їх іноземним. Тим більше що курорти Азовського моря за останні роки стали більш цивілізованими, розширили свою інфраструктуру, підвищили рівень сервісу.

Безумовним лідером тут став Єйськ - місто-порт і п'ятий (85,7 тис. Чол.) Серед міст Краснодарського краю. З 2006 року у нього статус міста-курорту. Сюди із задоволенням щорічно приїжджають тисячі росіян з усієї країни. Їх подобаються чисті пляжі і добре прогрівається ласкаве море. Пляжі знаходяться на Єйській косі, в кінці якої можна спостерігати протягом води в найглибшому місці знаходяться кращі пляжі - дитячий, міський та молодіжний. На південь від порту, де дуже дрібно є пляж, іменований Кам'янкою, частина якого покрита галькою. Коли відбувається відплив, навпроти нього виникають великі мілини з піску. Хороші пляжі і на березі лиману.

Прибережні вітри ваблять сюди серфінгістів з різних регіонів. Тут регулярно проводяться змагання по такому екстремальному спорту. Місто впорядковується, в ньому чимало готелів, баз відпочинку і пансіонатів, торгових центрів. Тут є, де розважитися, ознайомитися з його цікавою історією. Сюди масово приїжджають на відпочинок батьки з дітьми. Функціонують дитячі табори, сучасний аквапарк, океанаріум і дельфінарій, різні атракціони, кафе.

Відпочинок на азовському морі з дітьми надає унікальні можливості для оздоровлення людей Відпочинок на азовському морі з дітьми надає унікальні можливості для оздоровлення людей. Санаторно-оздоровчий комплекс надає послуги з лікування недуг, пов'язаних з порушеннями обміну речовин. Тут вміють вивести у людини шкідливі солі і радіоактивні речовини. Хороші результати дають унікальні лікувальні грязі і мінеральні води Ханського озера, що в сорока кілометрах від міста. Завдяки ним знімаються запальні процеси, болі, відновлюється функціональність суглобів.

Заснований в середині ХІХ століття, Єйськ зберіг елементи архітектурного вигляду минулих років, які поєднуються з будівлями останніх років. З містом були пов'язані багато видатних людей. Відпочиваючі з задоволенням відвідують місцеві парки і сквери, музеї, концертний зал, інші установи культури.

Інші місця узбережжя можуть залишитися незабутнім на все життя. Тут безліч ділянок берега, куди можна дістатися на машині, встановити намет і провести на березі тихого моря незабутні дні без міської суєти. В кілометрах сорока на захід від Єйська на березі затоки лежить станиця Должанська. Це курорт з найчистішою екологією в цьому регіоні. На Таманському півострові одним з улюблених відпочиваючими місцевостей стала станиця Голубіцкая. Діти в захваті від ідеально рівного дна і піщаної коси, що з'являється уздовж берега після шторму. Тут можна виявити озеро з містить бром і йод цілющою гряззю, а в море біля станиці - грязьовий вулкан. Хорошим місцем для відпочинку стала станиця Тамань, що в західній частині однойменного півострова. Відомий просторими пляжами селище Кучугури, що на захід від міста Темрюк на березі затоки. У цих курортних населених пунктах на узбережжі з'являються нові міні-готелі , Поліпшуються умови розміщення в приватному секторі .

Новости