Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Відпочинок на Азовському морі в Кучугурах

Якщо ви стоїте перед вибором, куди поїхати відпочивати з сім'єю, то селище Кучугури розташований на березі Азовського моря, це те, що вам треба.

Відпочинок в кучугурами з дітьми, зведе до мінімуму турботи по догляду за ними. Наші пляжі тихі та спокійні, але це не означає, що на них нема чого робити, у нас є всілякі водні атракціони, так що вашим дітям і вам буде не нудно. Чистий пісок без каменів, яким славиться селище Кучугури, обережет ноги ваших дітей від ударів і порізів, а вас від зайвих клопотів.

Якщо ви ведете здоровий спосіб життя, то ви напевно оціните біг по пляжу на босою ногу. Пляж в Кучугурах - один з найкращих. Пісок дрібний і немов оксамитовий. Мушлі зустрічаються, але рідко. Тому, якщо ви любитель ранкової пробіжки по берегу моря, то краще місце уявити складно. Адже наш готель всього в 200м. від пляжу.

Недалеко від спуску є волейбольний майданчик, на якій ви можете пограти зі своїми друзями або завести нових

Якщо ви хочете відновити здоров'я, то відпочинок, Азовське море і Кучугури - прекрасний вибір. Наше селище славиться своїм грязьовим вулканом, який розташований на мисі Пекла. Його глина благотворно впливає на людей з порушеннями нервової системи і лікує хвороби суглобів. Його відвідування, до речі, абсолютно безкоштовно.

Люди, що приїжджають люди, багато нам розповідали про те, що раніше чули про море Азовське, Кучугури, але толком більше ні чого не знали. Звичайно, всю інформацію зараз знайти легко, але той факт, що мало людей чули про це місце не є погано, так як до нас приїжджають за спокоєм і сімейним відпочинком. А якщо комусь починає хотітися бурхливого нічного життя, то вони відправляються в Анапу, але завжди повертаються. У нас так само можна добре відпочити вночі в численних кафе, насолоджуючись винами Фанагорії і Тамані.

У нас так само можна добре відпочити вночі в численних кафе, насолоджуючись винами Фанагорії і Тамані

Ваші діти будуть в захваті і від нашого парку атракціонів , Де вони можуть вдосталь покататися на різних каруселях. А ввечері ви можете їх залишити грати в ігровому дерев'яному будиночку, поруч з яким знаходяться турніки, шведська стінка, великий дитячий майданчик, гойдалки і пісочниця, які надасть вам наша приватний готель.

Кучугури завжди раді новим гостям, і з сумом на серці з ними прощається, але зазвичай, на наступний сезон, все повертаються, але вже не гостями, а друзями.

Новости