Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Таманський півострів 2019 - Відпочинок на Азовському морі - Голубіцкая, Пересип. Кучугури, Ілліч :: Чорне море - Сінний, Тамань, Веселівка, Хвиля, Тузла

останні відгуки

Марія з Пушкіно

22-04-2019 17:31
Відпочивали з чоловіком влітку 2018 року в цьому готелі. Зручне розташування готелю, до моря йти зовсім небагато. Чисто, затишно, тихо. Відмінне місце для сімейного відпочинку, або ж для тих, хто втомився від міської суєти. власник готелю і персонал ввічливі, чуйні люди, приємно було провести відпустку в їх компанії).
Що ще дуже порадувало, так це харчування в готелі: триразове, меню завжди різний (не одноманітний). все смачно і корисно, порції великі (чоловік був радий :)). Обов'язково приїдемо ще раз в гості

Катерина з Сергієв Посад

21-04-2019 11:35
У минулому році в серпні відпочивали в готелі Добрий бобер. Це місце підходить для тихого сімейного відпочинку. Дуже сподобалося наявність їдальні в готелі (для селища це рідкість). Меню досить різноманітне, все свіже. Готель, дійсно, знаходиться поруч з морем (як і вказано на сайті). Господар гостинний, персонал привітний.

Сергій з Котлас

21-04-2019 10:12
Добрий день .
Розповім Вам про "Бобра". Смішну назву .Отдихалі в тому році всією сім'єю. Сподобалося. Як то тихо, зручно, спокійно по домашньому. Раніше були поруч Кучугури Голубіцкая вітязево, Анапа. всюди дуже шумно і як би все на показ. Ти просто гроші. А в "бобра" все просто "живи і відпочивай" і море без понтів, просто море і хвилі. І якщо В Бобре підросте НЕ давно посаджений сад, буде багато зелені, то додасться затишку.
А про відгук Олени. Що потрібно з'їсти на сніданок, що б отруїтися?. Вранці їдять каші, омлети тощо, а не вчорашню їжу з холодильника. Олена моя порада - мийте фрукти з ринку.
На наступний рік знову приїдемо. (Дорогу оплачують раз в два роки, Удачі всім в цьому році.

Ольга з Москва

19-04-2019 18:58
Відпочивали в цьому готелі в тому році з сім'єю. У пріоритеті була їжа, чистота і дозвілля для дітей. Випадково натрапила на цей затишний спокійний готель. І не пошкодувала. Їжа відмінна (різноманітна), номери чисті, персонал привітний. Господар Дмитро зустрів нас в аеропорту. По дорозі розповів багато цікавих і веселих історій. Тому ми навіть не помітили, як дісталися до місця. Для дітей є прекрасна майданчик. Для родіетелей гостинні господарі і доброзичливі сусіди)
Плануючи свій наступний відпустку, обов'язково знову розглянемо цей готель. Спасибі Вам, Дмитро, за те, що внесли в наш відпочинок тільки позитивні емоції. Адже це дуже важливо.
PS. Маленька Маруся передає Вам привіт)

Лариса з Саратовська область

17-04-2019 21:12
У цьому гостьовому будинку ми відпочивали вже 2 рази. Умови та обслуговування чудові. Хотілося б, щоб з'явилася гарна вивіска з назвою цього гостьового будинку при вході. Бажано, щоб на сайті була розміщена інформація про наявність вільних номерів. У багатьох гостьових будинках така інформація розміщується систематично.

Наталя Алексєєва з Ярославль

17-04-2019 8:35
Третій рік відпочиваю в Ілліча, в минулому році зупинила свій вибір на "Бобре", ходили повз, гуляли, поставили собі за мету обов'язково тут пожити. До цього знімали в гостьовому будинку на першій лінії, трохи дорожче, але до моря зовсім поруч, все добре, але вечорами така холодрига з вітер! Доводилося і самої утеплятися з чоловіком і дітей укутують, щоб не захворіли. На наступний рік взяли на третій лінії, ціна та ж, але до моря 7-8 хв., Будиночок зелений, двір зелений, готувати самим. На третій рік вирішили спробувати в "Доброму Бобре". І не помилилися. Зателефонували господарем Дімою, він нас зустрів в аеропорту на Форді, з кондішеном, довіз з вітерцем, попутно розповідаючи про місцеві визначні пам'ятки, було дуже цікаво. Номер нас вже чекав, все прибрано, чисто, в холодильнику шампанське. Загалом все як на фото. Дуже сподобалася розпис на стінах, авторські роботи, ми прохали господаря, він нам влаштував невелику екскурсію по вільним номерами-скрізь різна розпис! Нічого не повторюється! Меблі нові, нерасшатаная, білизна біле, чисте, випрасувана, до речі міняли раз на три дні, я вдома собі такого дозволити не можу. Чоловік вечорами в більярд грав, я згадала молодість-в теніс настільний пограла, перезнайомилися з сусідами, звідки люди тільки не їдуть до тепла. Дочки цілий вечір на майданчику, благо територія велика, доріжки по периметру, є де побігати, у господаря Діми знайшлися і дитячі самокати, і велосипеди, навіть гіроскутер, у нього самого двоє хлопчаків, вони взяли на себе роль дитячих гідів, все пояснювали і розповідали Дуже виручав басейн, коли море штормило. Але найбільше сподобалася їдальня, відразу видно, готують з душею. З кухарів запам'яталася і полюбилася всім тітка Таня, мила балакуча жінка, знала і пам'ятала, які у кого переваги в їжі. Порції досить великі, брали 3 на чотирьох, сподобалося, що в обід видавали всім безкоштовно по пляшці мінералки, на пляжі дуже зручно, ввечері обов'язково фрукти, то виноград, то персики, то кавуни, то дині. Нам сподобалося дуже, в цьому році пролетів чоловік з відпусткою влітку, на наступний рік, Бог дасть, обов'язково приїдемо!

Дарина з Москва

14-04-2019 20:38
У корені не згодна з користувачем Олена. Це дуже схоже на замовну публікацію.
Були там в серпні 2018 р .. Найбільше порадувало дружелюбність персоналу, а також якість сервісу за такі порівняно невеликі гроші. Це був один з наших найспокійніших відпусток. Саме там мені зробили пропозицію, тепер чекаємо маленького))) відмінний, гостинний гостьовий будинок) обов'язково приїдемо усією своєю родиною)
З мінусів: були перебої з водопостачанням всього селища, але господар дуже швидко вирішив це питання зібравши в підвалі автономну систему водопостачання з кількох з'єднаних між собою резервуарів (всі ставили при нас, було цікаво). У підсумку це було єдине місце, де була вода)))

Євгенія з Сосногорск

17-03-2019 11:58
Відпочивали 2018 рік у липні, 3 дорослих і одна дитина, знімали 2-ох кімнатний номер з кухнею. Ну що я можу сказати, супер, просто чудово. Господарі до нас не лізли, до моря 2 хв спокійним кроком. Світлана та Валерій, спасибі вам за чудовий відпочинок.

Анна з Москва

02-03-2019 3:17
Чудове місце для проживання. Номери дуже чисті і доглянуті, завжди гаряча вода. У кожної кімнати свій стіл і ел. чайник. Господарі гостинні, завжди готові допомогти. Проживали в 2018 2017.

Сім'я Мельник з м Тольятті

23-02-2019 21:21
Ось ми і в Кучугурах. Другий рік поспіль у "Татьянином будинку". Зустріли дуже радо. Спасибі кухареві за смачні страви, дуже смачно. Спасибі Лізі за порядок і розваги дітей. Все здорово!!!

Що потрібно з'їсти на сніданок, що б отруїтися?

Новости