Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Сімейний відпочинок в Бердянську в готелі Брістоль на Азовському морі

Настало довгоочікуване літо і все люди їдуть кудись відпочивати. Деякі вважають за краще гірськолижні курорти, а інші: сонячні пляжі, море, пісок.

Наша пропозиція - відпочинок в маленькому, але дуже красивому містечку під назвою Бердянськ. У нашому місті багато пам'яток таких як: музеї, парки, ресторани на будь-який смак, готелі різних класів, а найголовніше - тепле Азовське море і яскраве сонце.

Азовське море - найменше і тепле море в світі. Свіже повітря, ласкаве сонечко - хіба не найприємніший відпочинок?

Приїхавши в Бердянськ, ви зможете розташуватися в готелі в будь-якому районі міста. Більшість відпочиваючих розташовуються в районі Бердянської коси, що вражає своєю красою. На косі розташований всім відомий Бердянський курорт, пам'ятками якого є: солоні озера і грязелікарня.

А також в нашому містечку знаходиться найбільший кращий аквапарк в Україні - "Мис Доброї Надії". В аквапарку є різні гірки для дітей і дорослих, басейни, джакузі і т.д. Навіть найдосвідченіші відвідувачі зможуть знайти собі розвагу до душі. А зовсім поруч - дельфінарій Nemo .

І так зупинимося на виборі готелю або готелю. Ми пропонуємо вам готель «Бристоль», який з кожним роком стає все краще, враховуючи прохання і побажання відвідувачів. Готель розташований на Бердянській косі в10 метрахот моря. Пляжі готелю - піщані. У 5-ти хвилинах ходьби від готелю знаходиться Бердянська набережна з затишними кафе і прекрасним видом на море. Трохи далі розташовується аквапарк, Третій і Центральні пляжі з різними розважальними закладами, спортивними майданчиками, атракціонами і лунопарк. У центрі міста багато різних магазинів, кафе, ресторанів, сувенірних крамничок, казино, нічних клубів і т.д.

У самій будівлі готелю розташований продуктовий магазин, в якому завжди свіжі продукти і хороші продавці. У готелі «Брістоль» є номери «люкс», «напівлюкс» а також «стандарт». Всі номери просторі і комфортні з усіма зручностями. Номери оснащені кондиціонерами, зручними меблями, холодильниками, супутниковим багатоканальним телебаченням, безкоштовним виходом в інтернет і мережею Wi-Fi. Практично в кожному номері є праска і електричний чайник. Ванна кімната оснащена унітазом, душовою кабінкою, косметичними та банними приладдям, а також феном. Цього року адміністрація готелю значно поліпшила номера і всю територію готелю, а саме:

У більшості номерів зроблений дизайнерський ремонт, збільшилася територія готелю, додалася паркова зона, оснащена альтанками та майданчиками з мангалом. З'явився дитячий майданчик і безкоштовна автомобільна стоянка.

Після наведених вище прикладів нічого не залишається як купити квиток і їхати відпочивати до Бердянська в готель Брістоль всією сім'єю, адже наше місто - перлина Приазов'я, з радістю, що зустрічає всіх туристів, яка приваблює різними розвагами.

Бердянськ і його мешканці подарують вам незабутній на все життя відпочинок.

Свіже повітря, ласкаве сонечко - хіба не найприємніший відпочинок?

Новости