Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Седово: пансіонат Сахара

  1. ЦІНИ на відпочинок 2019.
  2. Фото "Сахара"

Приватний сектор «Сахара» знаходиться в курортному селищі Сєдово, в декількох хвилинах ходьби від берега Азовського моря. У двох хвилинах від пансіонату розташований ринок і продуктовий магазин. Двір пансіонату закритий від сторонніх, обладнаний ігровим майданчиком для дітей з гірками, гойдалками і пісочницею, невеликим басейном для дітей, батутом, столом для гри в теніс, а також лежаками і парасольками від сонця. Це чудове місце для сімейного відпочинку з дітьми або невеликою компанією. У 10 хвилинах ходьби розташовані упорядковані пляжі пансіонатів «Хвиля» та «Чайка».

Розміщення: для розміщення відпочиваючим надаються номери категорій «Економ», «Стандарт» і «Люкс», які розраховані на проживання від 2-х до 4-х чоловік.

У номерах «Економ» є ліжка, холодильник, телевізор, вентилятор.

У номерах «Стандарт» ліжка, телевізор, холодильник, додатково встановлений кондиціонер. Зручності для номерів цих категорій знаходяться на території.

У номерах «Люкс» є ліжка, приліжкові тумбочки, трюмо, стіл зі стільцями, телевізор, холодильник, кондиціонер. Також є санвузол з душовою кабінкою, туалетом та умивальником. Подача гарячої води проводиться цілодобово. Зміна постільної білизни в номерах проводиться один раз в п'ять днів.

Номери мають окремий вихід у двір, а багато хто з них обладнані комплектом пластикових меблів для відпочинку і прийому їжі на свіжому повітрі. Номери, які розташовані на другому поверсі мають вихід на веранду, де також встановлено столи зі стільцями.

Харчування: приватний пансіонат «Сахара» надає своїм відвідувачам можливість готувати самостійно на обладнаній кухні загального користування. До ваших послуг газові плити, мийки для посуду, а також весь необхідний кухонний інвентар. Любителів приготувати шашлик чекає мангал з дровами.

Послуги та інфраструктура: є паркувальні місця для автомобілів, дитячий ігровий майданчик, дитячий басейн, батут, кухня. Територія закрита від сторонніх і цілодобово охороняється. За попередньою домовленістю можлива зустріч на автовокзалі селища Седово.

ЦІНИ на відпочинок 2019.

Вартість проживання договірна.

Фото "Сахара"

АДРЕСА І ТЕЛЕФОНИ "Сахара".

Адреса: Донецька область, сел. Седово, вул. Нардекова 4

На карті: показати точне розташування і GPS координати

Skype: Saxara Sedovo
E-mail: [email protected]
Instagram: saxarasedovo

Телефон: +38 (050) 283-81-91 Мтс Viber.

Просимо повідомляти, що ви телефонуєте з сайту ЛовіЛето!

Новости