Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Пляжі для відпочинку на Азовському морі в Криму

Багато туристів і гості Криму настільки звикли до думки, що півострів омивається водами Чорного моря, що нерідко забувають про другий водойму цього регіону Багато туристів і гості Криму настільки звикли до думки, що півострів омивається водами Чорного моря, що нерідко забувають про другий водойму цього регіону. А між тим, Азовського море відіграє важливу роль у створенні клімату Криму, також будучи рекордсменом книги Гіннеса. У чому рекорд, запитаєте ви? У тому, що це найдрібніше море на планеті Земля! Що не заважає йому бути багатим рибними ресурсами і бути улюбленим місцем для риболовлі.

Більш того, пляжі Азовського узбережжя Криму особливо цінуються серед справжніх гурманів пляжного відпочинку Більш того, пляжі Азовського узбережжя Криму особливо цінуються серед справжніх гурманів пляжного відпочинку. Відпочинок на Азовському морі в Криму - це просто фонтан вражень. Подумайте тільки, тут немає нудною сірої гальки Ялтинського регіону: піщані пляжі Криму на Азовському морі виглядають більш яскраво і святково. Їх склад включає пісок і окатанні останки черепашок. Є унікальні пляжі, повністю складаються з черепашкових панцирів, майже не піддаються впливу моря. Гості забирають із собою цілі жмені таких черепашок для виробів, акваріумів, декору.

Ще одна перевага, яку мають пляжі Азовського узбережжя Криму, це пологий вхід в море. Цей фактор дозволяє регіону бути особливо привабливим для сімейного відпочинку на Азовському морі на пляжі з маленькими дітьми. Так як курорти Азова ще тільки починають розвиватися, пляжі їх малолюдні і просторі. Тут немає потреби тулитися на своїй підстилці, займати місце на пляжі з першими променями сонця і переступати через лежачих людей. На щастя, такі картини залишилися далеко позаду - на Південному березі. А тут, на Азові, пляжі є майданчик для розваг, матчів з волейболу, дитячих ігор. пансіонати Новоотрадного пропонують вам всі умови для чудового відпочинку. Для любителів риболовлі на Азовському узбережжі організовуються цілі тури з виїздом на катері на глибину, працюють прокати снастей та інших пристосувань.

У чому рекорд, запитаєте ви?

Новости