Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Переваги відпочинку на морі в оксамитовий сезон Відпочинок на Азовському морі

  1. Що потрібно врахувати

Не дивлячись на те, що в кожному літньому місяці є свої переваги, багато відпочиваючих віддають перевагу відпочивати на море в оксамитовий сезон

Не дивлячись на те, що в кожному літньому місяці є свої переваги, багато відпочиваючих віддають перевагу відпочивати на море в оксамитовий сезон. Вибираючи Азовське море, Білосарайська коса дозволяє не тільки проводити час на березі, а й познайомитися з місцевою флорою і фауною. Щоб відпочити з комфортом, приїжджайте на Віллу «Рожевий фламінго» де все облаштовано для приємного відпустки.

Відпочинок на Азовському морі (Білосарайська коса) може бути вздовж всієї коси, яка йде вглиб моря на 14 км. Вілла «Рожевий фламінго розміщується на початку коси. У нас є власний обладнаний пляж з теплим морем і чистим піском.

Нагадаємо вам, що Білосарайська коса - це ландшафтний заказник Академії наук України починаючи з 1995 р Тут ви можете зустріти унікальну рослинність, а також найбільшу популяцію чапель та інших рідкісних птахів на всьому Північному узбережжі.

Азовське море (Білосарайська коса) - відпочинок та оздоровлення для всіх вікових категорій. Приїжджаючи на море в оксамитовий сезон (з 27 серпня по 20 вересня), ви відчуєте множинні переваги даного періоду, а саме:

  • чисте море і пляжі - море очищається після закінчення сезону;
  • мало людей - добре для тих, хто любить перебувати наодинці з природою;
  • зниження цін на житло і розваги.

Приїжджаючи на Азовське море (Білосарайська коса) в вересні, ви істотно економите на винаймання житла. У васпоявляется можливість пожити в номері класу «Люкс» за привабливою вартістю. Азовське море (Білосарайська коса) - відпочинок і можливість порибалити, адже в прибережних водах водиться бичок, камбала, осетер, пеленгас.

Що потрібно врахувати

Вирушаючи на відпочинок на Азовському морі (Білосарайська коса) в вересні, необхідно розуміти особливості даного періоду перебування на морі. Враховуйте наступні моменти:

  • більшість кафе і клубів можуть закритися;
  • маршрутки ходять не так часто;
  • багато водні атракціони можуть не працювати.

Але, Азовське море (Білосарайська коса) до кінця сентябрябогато на атракціони, наприклад у кожного є можливість покататися на «банані» або «таблетці», політати на парашуті або поганяти на водному мотоциклі. Крім того, зробити це можна за низькою ціною.

На окрему увагу заслуговує відпочинок на Азовському морі (Білосарайська коса) за допомогою кайтсерфінгу. На косі розташована школа кайтсерфінгу «X-Sport». Азовське море (Білосарайська коса зокрема) відомо тим, що тут постійно дмуть вітри. А вересні сприяє ідеальних умов для заняття даним видом спорту.

Приїжджаючи на Азовське море (Білосарайська коса) - відпочинок, оздоровлення та комфорт вам гарантований. Переконатися в цьому ви можете, попередньо забронювавши номери на Віллі «Рожевий фламінго».

Новости