Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оренда житла подобово в Арабатській Стрілці без посередників

  1. Добова оренда квартир на Арабатській стрілці
  2. Де орендувати житло на Арабатській стрілці
  3. Пам'ятки Арабатської стрілки
  4. Як забронювати житло на Арабатській стрілці
Сергій Мережа апартаментів TRUST 0201

Час поїздки: 2019 грудня

Ми забронювали номер з 30.12 по 03.01 але виїхали 01.01 ось з якої причини. У новорічну ніч, після того, як ми вийшли пройтися по місту, в період часу з 00:20 по 00:50 нас обікрали, при цьому двері зламана була, її відкрили ключем. Коли приїхав наряд поліції, хлопці повідомили, що в цьому будинку це третя крадіжка за останній час, а конкретно цю квартиру обкрадають вдруге. Камери, зі слів поліцейських, господарі ставити відмовляються, хоча на вікні висить наклейка (Об'єкт під відеонаглядом). Як ми подумали самі, таке ж припущення озвучили поліцейські: хто то із злочинців орендував цю квартиру раніше, зробив дублікат ключів і тепер регулярно її виносить. Само собою, ні 2 телевізори, ні мікровалновка, нічого іншого з самої квартири вкрадено не було, зникли тільки наші речі (заради справедливості варто сказати, що вся техніка стара, навряд чи їм вона потрібна). По тому, як зношене і пошкрябать місце близько замкової щілини, можна здогадатися, що замок не змінювався вже дуже давно. Розчулив так само псевдозамок, тобто замкова щілина яку видно зовні двері, а самого замку немає. Виходячи з того, що ключ є точно в одного злочинця і ще не відомо у скількох, і господаря це мабуть не турбує тому навіть секрет від замку він не змінює, виникає питання про те, наскільки безпечно для потенційних орендарів цієї квартири там залишатися. Я орендував її зі своїм другом, і з дружинами. Його дружина вагітна, ми дещо як переночували і на наступний день забралися звідти, тому як ніхто залишатися там більше не хотів. На повідомлення про те, що "Ми з'їхали", прийшла відповідь консьєржа "Ok" і не більше. Ніхто не подзвонив, не поцікавився, адже ми їдемо на два дні раніше, вчинене байдужість. Ціни на таку квартиру в новорічні дні ви знаєте краще за мене. Зрозуміло, гроші нам за дві доби ніхто не повернув, ми і не просили. Ми були вчотирьох, дві сім'ї, а що може статися, якщо квартиру орендують одні дівчата, з урахуванням того, що від квартири є ключі у якихось невідомих злочинців, не хочеться навіть уявляти. Ах да, двері зачиняються огидно, біля неї кожен раз доводилося провести від однієї до трьох хвилин, щоб її закрити. Це знищувало святковий настрій і ще раз доводить те, що замок не змінювався дуже довго. Загалом як то так.

Гість Отлічная2-х кімнатна квартира. Поруч площа Ринок

Час поїздки: 2019 грудня

Умови на рівні, залишилися задоволені. Відмінна квартира. Для великої компанії є все, що потрібно. Вся необхідна техніка в наявності (навіть фен), що для дружини необхідно. Розташування зручне, до площі Ринок рукою подати, а до Оперного і того ближче. Господині подяку, рекомендуємо всім :)

Гість Краківська 34

Час поїздки: 2019 грудня

По суті кімната з санвузлом в старому будинку в центрі міста. Інтер'єр оригінальний, чисто, всюди видно турбота про клієнта. Є все необхідне для проживання: техніка, хімія, засоби гігієни, посуд. Постіль чиста, ліжко зручна, спали як вдома. Спілкування з господинею сподобалося, була максимально попереджувальна і турботлива. Старий будинок звичайно накладає свій відбиток, але це від господині не залежить, плюсів однозначно більше.
Загалом сподобалося, будемо приїжджати. Однозначно рекомендую господиню і апартаменти

Vera Історичний центр 3 хв від Оперного театру пішки

Час поїздки: 2019 грудня

Відпочівалі сім'єю в грудні 2019 року. Квартира дуже сподобалась. Повністю відповідає Опису и фото. В квартирі Дійсно Було все необхідне, комфорт продуманий до дрібниць. Власніця подбала даже про наявність одноразових гелів та шампунів, кави та чаю, цукри та СОЛІ, что Було дуже приємно, Аджея НЕ Прийшла відразу бігті по магазинах. Залишились вдячні Тетяні за гарний відпочинок.

Ірина Біля ж / д вокзалу

Час поїздки: 2019 грудня

Хазяйка зустріла біля вокзалу, провела до квартири. У квартиру з нами не піднялася, напевно побоявся нашого шоку, подряпаної підлоги, грязної ванної (Зовсім НЕ такой як на фото) и не зовсім Чистої кухні. Ціна такоже відрізнялася від тієї что булу в Інтернеті, хазяйка сказала щоб ми ее ще подякували что вона здала нам на одну добу, оскількі вона здає від 8 діб (хоча на сайті Вказаним мінімальній срок одна доба).

слава Голуб Шикарна 2к.кв. в самому центрі - 6 місць

Час поїздки: 2019 грудня

Спочатку хотіли поселити не в ту квартиру. Але з цим розібралися.
Не дали документи про відрядження, обіцяли через кожну годину ось-ось ... Скажіть прямо що документи не даємо ...

Добова оренда квартир на Арабатській стрілці


Арабатська стрілка - одне з найпопулярніших місць літнього відпочинку в українців. Ласкаве море, теплий і чистий пісок, екологічна чистота, повноцінне оснащення і хороше облаштування курорту, доступні ціни - все це привертає величезну кількість відпочиваючих в цю рекреаційну зону. Тут різного плану готелі, пансіонати, бази відпочинку, але більшість туристів цікавить приватне житло і оренда квартир подобово на Арабатській стрілці.

Являє собою Арабатська стрілка вузьку смугу суші (косу), яка з'єднує курортне місто Генічеськ Херсонської області з селом Кам'янське, яке розташоване на Кримському півострові. Довжина коси 100 км, вона розділяє затоку Сиваш і Азовське море.

На відміну від Чорного моря, води Азовського не схильні до холодним течіям. Тут дрібно, вода дуже швидко прогрівається і тому місце відмінно підходить для відпочинку сімей з маленькими дітьми. Пляжний сезон тут стартує в середині травня, морські води в цей період вже досягають 20 градусів, а в липні їх температура доходить до 28 - 30 градусів.


Де орендувати житло на Арабатській стрілці


Роздумуючи, де зняти квартиру подобово на Арабатській стрілці, необхідно враховувати, що коса умовно розділена на три райони (відповідно до назв населених пунктів, вздовж яких вона простягається).

Перший - Генічеська гірка (скорочено - Генгорка). Вона розташована, як і випливає з назви, ближче до Генічеську. Тут відпочиваючих чекають 10 км піщаних, відмінно облаштованих пляжів. Першу лінію займають пансіонати, літні табори і бази відпочинку. На другій лінії - приватний сектор, в якому навіть у високий сезон можна недорого зняти квартиру на добу на Арабатській стрілці, максимально забезпечує комфортний відпочинок. Генгорка - це найпопулярніша частина коси, тут відмінно облаштована інфраструктура і транспортне сполучення. На території є: магазини, ринок, аптеки, пошта, банкомат, кафе, луна-парк.

Другий - Щасливцеве, це середина коси. Тут також є бази відпочинку і пансіонати, але в основному квартири подобово на Арабатській стрілці в цьому районі місцеві жителі пропонують в приватному секторі. Є всі необхідні об'єкти інфраструктури.

Третій район - Стрілкове - найдальший від Генічеська і близький до Каменському. Тут менше баз відпочинку, немає галасливих дискотек, луна-парків, але всі необхідні об'єкти інфраструктури в мінімальній кількості передбачені. Подобово квартира на Арабатській стрілці в приватному секторі цього району обійдеться зовсім дешево (в порівнянні з Генгоркі), це місце підходить тим, хто віддає перевагу спокійному, небагатолюдний відпочинок.


Пам'ятки Арабатської стрілки


Відпочинок на Арабатській стрілці можна урізноманітнити як пляжними розвагами, яких тут більш ніж достатньо, відпочиваючі можуть відвідати:

  • • дельфінарій «Оскар-Генічеськ»;
  • • страусину ферму (недалеко від с. Стрілкове);
  • • Асканію-Нову (дивовижний заповідник розташувався в 100 км від Генгоркі).

Як забронювати житло на Арабатській стрілці


Незважаючи на те, що цей курорт досить популярний, завдяки сайту Doba.ua можна без проблем знайти квартиру подобово без посередників на Арабатській стрілці бажаного рівня комфорту і як то кажуть, «на будь-який смак і гаманець».

На сайті представлені різні варіанти з фотографіями і описом, потрібно тільки задати свої критерії пошуку, і система швидко відфільтрує відповідні вашим запитам. Більш детальну інформацію про житло можна дізнатися від господарів, зателефонувавши їм за вказаними телефонами. З ними ж безпосередньо ви зможете узгодити дату заїзду та термін оренди.

Сайт Doba.ua допоможе орендувати житло в будь-якому місті Криму, не виключенням буде і Ялта , Алушта і Судак .

Новости