Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

наше море відпочинок в сел. Кчугури

  1. Про селищі Кучугури.
  2. Інфраструктура п. Кучугури.
  3. Пляж в сел. Кучугури.
  4. Ціни.
  5. Транспорт.
  6. Пам'ятки.
  7. Отже, переваги.

Дивіться також: Голубіцкая , Пересип , Ілліч , Тамань .

Тамань

  • Населення сел. Кучугури ок. 4тис людина
  • Середня температура води влітку: +26 узимку: +2
  • Середня температура повітря +25
  • Сонячних днів в році в сел. Кучугури: 280
  • Найближчий аеропорт Анапа, залізниці станція: Анапа, Темрюк
  • Відстань від Темрюка 30, від Анапи 75 км, від Краснодара 171, від Москви 2009 від Ст. Петербурга 2388, від Ростова на Дону 320
  • GPS координати п Кучугури: 45ВВВВВ ° 40'N 36ВВВВВ ° 95'E

Про селищі Кучугури.

Про селищі Кучугури

Селище Кучугури розташований на півночі Таманського півострова Краснодарського краю, на березі Темрюкського затоки, Азовського моря між Темрюком і Керченською протокою. Селище Кучугури розтягнувся уздовж берега моря, центральна вулиця, паралельна морю - широка асфальтована дорога. З будь-якої точки п. Кучугури до пляжу не більше 15 хвилин ходьби. Кучугури - чистеньке, тихе, дуже приємне і затишне містечко. Люди привітні, товариські і гостинні. Завжди готові допомогти і підказати, якщо бачать, що ви заблукали або щось шукайте, у вас обов'язково запитають, чи не потрібна допомога. Ідеальне місце для спокійного сімейного відпочинку, до того ж обійдеться цей відпочинок недорого. .

Інфраструктура п. Кучугури.

Кучугури

Що стосується інфраструктури, в майбутньому, за планами і прогнозами Кучугури повинні стати одним з кращих курортів Азовського моря, найближчим часом тут планують облагородити пляж, побудувати сучасні торговельний комплекс і ринок.

В даний час інфраструктура, дійсно досить добре, розвинена тільки в центрі. Втім, селище невеликий і дорога до центру з будь-якої точки п. Кучугури займе у вас не більше 10-15 хв. У селищі є ринок (речовий і продуктовий), працює до 12-14 годин дня. Є досить магазинів, ларьків, пошта, аптека, мед. пункт. Поруч з центральним пляжем, є ринок, де можна не дорого купити сувеніри, рятувальні круги, одяг. З продуктами і харчуванням проблем немає. Є досить багато кафешок (в центрі), в яких можна не дорого поїсти, попити, а ввечері і потанцювати. Кафешки симпатичні, обслуговування цілком пристойне, ціни доступні, їжа дуже смачна. Є заклади, що працюють до ранку. Увечері можна послухати хорошу музику в живому виконанні, попити вина, прогулятися по пляжу або посмажити шашлички.

Якщо ви любите спокійний, розмірений відпочинок, селище Кучугури вам дуже сподобається. І молоді, що любить веселі дискотеки і гуляння до ранку знайде тут досить розваг. Як вже говорилося вище, є заклади працюють до ранку і ресторан з більярдної.

Пляж в сел. Кучугури.

Кучугури

Пляж тягнеться на 5 км. вздовж селища. Пляж в селищі Кучугури чистий, піщаний, в основному досить вузький, після просторого Глибоцького, це сильно впадає в очі. Хоча це не доставляє ніяких незручностей, скоріше, навпаки, море поряд з будь-якою точкою пляжу. Народу не багато, в основному сім'ї з дітьми. Море чисте, спокійне, дрібне і дуже тепле, порядку 100м. від берега глибини ви не знайдете. Вода чудесного блакитного кольору. Цей пляж і море, немов, спеціально створений природою для сімейного відпочинку з дітьми. Пляжі вздовж селища в основному дикі, за винятком центрального. До центрального пляжу, розташованого в самому серці п. Кучугури, ведуть акуратні сходинки. Все цілком цивілізовано. На пляжі немає тіні, але, можна взяти на прокат парасольку і шезлонги. Є кабінки для перевдягання. Можна покататися на бананах, таблетках, катамарані, політати на парашуті, стрибнути в воду з тарзанки. Тут же пропонують повний набір екскурсій по Краснодарському краю.

Ціни.

Ціни цілком прийнятні. У 2007р. чай в ресторані 10-15р., піца 40. В їдальні в центрі суп 35р, плов 60, страви з м'ясом 40р. Високі ціни, тільки на привізні продукти (французькі сири, банани та ін.). Все місцеве - овочі, фрукти, зелень, вино, чудової якості і зовсім не дорого. Прокат лежаків, парасольок 15-20р.

Транспорт.

Кучугури мають регулярне щоденне автобусне сполучення з м Темрюк. Автобус в Темрюк відходить о 6:30 і о 7:30. Крім того якщо вам куди-небудь потрібно поїхати, ви легко знайдете таксі. Ідеальний варіант, звичайно, приїхати на машині, тоді ви без проблем зможете поїхати куди завгодно. Благо дороги в Краснодарському краї чудові.

Пам'ятки.

Пам'ятки

Можна порадити відвідати археологічні музей, де збережені стародавні поховання, а ще в п. Кучугури, є парк, правда поки не зовсім облагороджений і парк атракціонів для дітей.

Кучугури, є парк, правда поки не зовсім облагороджений і парк атракціонів для дітей

Отже, переваги.

  1. Обійдеться відпочинок недорого.
  2. Чистий, піщаний пляж.
  3. Чисте, дуже тепле море.
  4. Доступні ціни.
  5. Немає комарів, так як поблизу немає лиманів.

Недоліки.

  1. Інфраструктура добре розвинена тільки в центрі.
  2. Море довго не глибоке (великий плюс для відпочинку з дітьми).
  3. Далеко до найближчого міста.

Резюме.

Резюме

Відмінне місце для спокійного розміреного сімейного відпочинку з дітьми. Добре приїжджати на своєму автомобілі. Тиша та спокій. Підходить для компаній люблячих душевну атмосферу, ресторани з живою музикою, тут можна попити чудового вино, пограти в більярд, посмажити шашлики на пляжі, порибалити. Молодіжної компанії тут, теж нудьгувати не доведеться, особливо якщо вибрати варіант розміщення в центрі.

Ласкаво просимо на наш Азовське в селище Кучугури!

Новости