Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Найпопулярніші курорти Азовського моря

Чим відрізняються курорти Азовського моря? Доступною ціною на проживання, харчування та розваги. Звичним кліматом, який не вимагає довгої акліматизації. Унікальним будовою дна моря. В азовському морі вода швидше нагрівається, ніж в сусідньому ...

В азовському морі вода швидше нагрівається, ніж в сусідньому

Чим відрізняються курорти Азовського моря?

  1. Доступною ціною на проживання, харчування та розваги.
  2. Звичним кліматом, який не вимагає довгої акліматизації.
  3. Унікальним будовою дна моря. В азовському морі вода швидше нагрівається, ніж в сусідньому Чорному морі. Більш того, від пляжу до глибини тягнеться піщане дно з плавним ухилом, яке безпечно для дітей.


Найпопулярніші курорти Азовського моря: Седово, Бердянськ, Кирилівка, Приморськ, Білосарайська коса, Арабатська стрілка.

Селище Сєдово розташований на Кривій косі, на південному сході Донецької області. Тут діють численні пансіонати, готелі, бази відпочинку. Пляжі піщані або бетонні. Багато з них платні, тому рекомендується зупинятися в готелях з власним виходом до пляжу. У списку розваг включені: бари, кафе, дискотека, лунапарк.

У списку розваг включені: бари, кафе, дискотека, лунапарк

Недалеко від Маріуполя розташована Білосарайська коса - курорт з чистим морем, незважаючи на близьку відстань до промислового центру Донецької області. На косі діють приватні пансіонати і бази відпочинку. Також місцеві жителі здають кімнати. Слабка інфраструктура зобов'язує туристів запасатися продуктами і побутовими товарами наперед. Це справжнє віддалене місце від цивілізації, яке може сподобатися тим, хто цінує самотність, спокій і медитацію. У цьому містечку практично відсутні розважальні центри, бари, дискотеки, тому рекомендуємо ознайомитися з інформацією про відпочинок на Азовському морі в Україні, щоб порівняти поточні пропозиції.

У цьому містечку практично відсутні розважальні центри, бари, дискотеки, тому рекомендуємо ознайомитися з інформацією про відпочинок на Азовському морі в Україні, щоб порівняти поточні пропозиції

Бердянськ - цікавий курорт в Запорізькій області з багатою інфраструктурою. У Бердянську встановлені оригінальні пам'ятники: дачникам, бичку, сантехніку та жабі. Місто приваблює туристів своїми парками, атракціонами, комфортними піщаними пляжами, магазинами і готелями. У сезон спостерігається великий наплив туристів, через які утворюються пробки на дорогах, черги на ринках.

У сезон спостерігається великий наплив туристів, через які утворюються пробки на дорогах, черги на ринках

Кирилівка - перлина Азовського моря. Курорт розташований біля основи Федотової коси, в оточенні двох лиманів - Утлюкський і Молочний. Місцеві здравниці використовують бруд з лиманів для лікування захворювань опорно-рухового апарату і нервової системи.

Кирилівка також тягнеться на косу Пересип, де діє один з найбільших в Україні аквапарк, відкритий зоопарк і лунапарк. На кінці Федотової косі діє заповідник Бірючий острів, в якому мешкають лани, олені, муфлони і дикі коні. Для туристів влаштовують екскурсії по заповіднику. Відправлення починається з Генічеська по морю. Сюди найчастіше приїздять з метою оздоровлення та зміцнення організму. Додатково лікувальний відпочинок в Україні опубліковано тут, де можна вибрати найбільш підходящий курорт.

Арабатська стрілка

Арабатська стрілка

На косі Арабатська стрілка в Херсонській області розташовані такі населені пункти: Генічеськ, Щасливцеве, Стрілкове. Кращі пляжі можна знайти безпосередньо на косі. В районі діють заповідники Асканія Нова, Бирючий острів, санаторії, розважальні заклади. Також тут для туристів проводять процедури грязелікування. Зміцнити здоров'я можна у гарячих джерел, до яких регулярно влаштовуються екскурсії.

Чим відрізняються курорти Азовського моря?
Чим відрізняються курорти Азовського моря?

Новости