Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курортне узбережжя Азовського моря

Прибережна зона Азовського моря це дивовижний природний комплекс відповідає всім потребам рекреації, тобто туризму. Сформовані тут природно-кліматичні чинники дуже добре доповнюють один одного створюючи вигідні передумови для організації відпочинку різного виду.

Це може бути традиційний відпочинок з купанням в морських просторах, засмагою під променями яскравого південного сонця або активний відпочинок з вивченням незайманої природи місцевого регіону, зануренням на дно моря, катанням на яхтах і скайсерфенге. Крім того, Азовське море служить багатим джерелом для відновлення і зміцнення організму, шляхом благотворного впливу насиченої мінералами водою, цілющі грязі, гарячих джерел, а також чистого повітря і зігріваючого сонця. Кожен знайде свій Азов! Сприятиме цьому добре розвинена готельна мережа з різними за рівнем і вартістю номерами, що простягнулися майже по всьому узбережжю пляжі з дрібного пісковика з невеликими ділянками черепашок, а також гостинність і привітність місцевого населення.

При хорошому розвитку інфраструктури для відпочинку, варто виділити курортні зони розташовані на північно-західному узбережжі. Це такі популярні й імениті центри морського відпочинку, як Бердянськ, Приморськ, Кирилівка, Генічеськ і Арабатська стрілка. Тут сконцентрована велика частка всіх об'єктів розміщення, харчування та розважальна інфраструктура. Відпочинок на східній і південній прибережній території пов'язаний з менш розвиненою інфраструктурою, але також пропонує можливості для цікавого відпочинку.

Трохи про умови розміщення на Азовському морі

Відзначаючи велику різноманітність в об'єктах для розміщення відпочиваючих, важливо пам'ятати про специфіку Азовського моря. Відсутність єдиних норм і стандартів у віднесенні номерів до класів комфортності призводить, часом, до того, що ряд номерів названих категорією «люкс», може поступатися в якості «економ» номерами іншого готелю, маючи вищу вартість проживання. У зв'язку з цим при виборі місця для розміщення необхідно конкретизувати умови по основних елементах сервісу. В першу чергу це розташування і загальний стан туалетною й душовою кімнат (вони можуть розташовуватися індивідуально в номері або бути загальними на блок номерів або весь корпус). Також важливо уточнити наявну в номері меблі і її якість. Ще одним критерієм рівня обслуговування є укомплектованість номера побутовою технікою і загальний спектр можливих до надання, нехай і за додаткову плату, послуг.

Азовське море відпочинок для всіх, докладно читайте http://www.azov.zp.ua/ .

Новости