Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Курорт Анапа, Санаторно-оздоровчий комплекс СУПУТНИК

  1. Курорт Анапа. Напевно кожен житель нашої країни хоч раз в житті чув про курорті Анапі . В даний...

Курорт Анапа.

Напевно кожен житель нашої країни хоч раз в житті чув про   курорті Анапі Напевно кожен житель нашої країни хоч раз в житті чув про курорті Анапі . В даний час це улюблене місце відпочинку Росіян на море. Анапа зустрічає своїх гостей просторими обладнаними пляжами, безліччю розваг, як для самих маленьких, так і для сучасної молоді, яскравим сонцем, свіжим морським повітрям і гостинністю місцевих жителів.

Не будемо довго розписувати всі принади відпочинку в Анапі, а запросимо Вас відразу в наш Санаторно-оздоровчий комплекс «Супутник» Державного академічного Великого театру Росії.

Санаторій Супутник.

«Супутник» знаходиться на самому початку Піонерського проспекту, в місці, пронизаному атмосферою тиші і спокою. У центрі оздоровниці - чудовий розарій, всюди квіти, доглянуті алеї, ажурна тінь Ленкоранський акацій. Справжній райський куточок!

Санаторно-оздоровчий комплекс «Супутник» приймає всіх бажаючих для проведення семінарів, конференцій, тренінгів, спортивних заходів, а так же відпочинок в осінньо-зимовий період. На території СОК «Супутник» є футбольне поле з трибунами для глядачів, що може бути затребуване для спортивних зборів і змагань. Кількість місць на 120 чоловік в стаціонарних опалювальних будинках.

Санаторій Супутник має одно-, двомісними номерами, а так само номерами категорії «Люкс» зі всіма зручностями в двох і триповерхових спальних корпусах. Два одноповерхові корпуси котеджного типу оснащені тримісні номери категорії «на блок».

Площа території з лісопаркової та спортивною зоною - 5,4 га.

У 2001 році в «Супутнику» збудували лікувальний корпус з найсучаснішим медичним обладнанням, в тому числі німецьким обладнанням для грязелікування та бальнеотерапії, прекрасним закритим басейном, сауною з контрастним басейном, тренажерним залом, питним бюветом з мінеральною водою «Семигорская-6». З цього часу санаторій «Супутник» набув статусу санаторно-оздоровчого комплексу, відкритого тепер не тільки для відпочиваючих від Великого театру, а й для всіх бажаючих. Уже не перший сезон тут відпочивають жителі Сибіру, ​​Уралу, Далекого Сходу, центральної смуги Росії.

Санаторій має добре розвинену   інфраструктуру Санаторій має добре розвинену інфраструктуру. Ми завжди раді відпочиваючим з дітьми , Для цього на території санаторію створені всі умови для сімейного відпочинку на морі в Анапі.

У санаторії Супутник Ви маєте можливість пройти медичне лікування в комфортабельному лікувальному корпусі здравниці, який оснащений сучасним медичним обладнанням.

Наш санаторій розрахований на 170 місць і відповідає вимогам самого вимогливого відпочиваючого. Без перебільшення можна сказати, що Супутник має все необхідне для повноцінного відпочинку і лікування в Анапі.

30 вересня 2013 року санаторію "Супутник" присвоєна класифікаційна категорія "дві зірки". Подивитися свідчення ...

Зараз курорт Анапа це чудові пляжі, це прекрасна довга набережна, це десятки модних кафе і ресторанів, парків та музеїв, це сотні атракціонів і цікаві екскурсії по чорноморському і азовському узбережжі.

Приїжджайте на відпочинок в Анапу в Санаторно-оздоровчий комплекс «Супутник», Ви не пошкодуєте від проведеного у нас відпочинку на морі. Курорт Анапа чекаємо Вас і ми будемо раді Вас бачити у нас.

Новости