Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Гостьовий будинок Веселка, Голубіцкая

  1. Станиця Голубіцкая: опис умов відпочинку

Адреса: Вулиця Курортна 63, Голубіцкая, Росія

Показати ціни

Гостьовий будинок Веселка пропонує своїм гостям комфортне розміщення і гостинну атмосферу на одному з популярних курортів Темрюкського району в станиці Голубіцкой, яка розташована в 7 км від міста Темрюк і в 40 км від аеропорту Анапи.

Гостьовий будинок розташований на території, що охороняється базі відпочинку Золота рибка, на першій береговій лінії в 100 м від моря, в центрі ст. Голубіцкой, далеко від галасливих кафе і дискотек. Поруч магазини, ринок, аптека, дельфінарій, аквапарк, парк атракціонів, грязьове озеро, сувенірні лавки.

До території Гостьового будинку примикає їдальня, де можна замовити комплексні або разові обіди.

До території Гостьового будинку примикає їдальня, де можна замовити комплексні або разові обіди

Гостьовий будинок Радуга - новий, побудований в 2017 році. Побудований з високоякісних і екологічно чистих матеріалів. Всі меблі та матраци IKEA.

Станиця Голубіцкая: опис умов відпочинку

Гостьовий будинок Веселка пропонує вісім номерів підвищеної комфортності з окремими входами і балконами. З балконів другого і третього поверху відкривається шикарний вид на море.

  • На 1 поверсі два комфортабельних номера:
    • "Номер 1" - це однокімнатний номер, розрахований на 3 людини (одна двоспальне ліжко і одне односпальне). У номері є все, що потрібно для комфортного відпочинку: міні-кухня, холодильник, телевізор, шафа, мікрохвильова піч, електроплитка, чайник, душ, туалет, спліт-система, Wi-Fi (оптоволокно)
    • "Номер 2" - це двокімнатний номер, розрахований на 5 осіб. У першій кімнаті двоспальний диван і односпальне ліжко. У другій кімнаті велике двоспальне ліжко. У номері є все, що потрібно для комфортного відпочинку: міні-кухня, холодильник, телевізор, шафа, мікрохвильова піч, електроплитка, чайник, душ, туалет, спліт-система, Wi-Fi (оптоволокно)
  • На 2 поверсі три комфортабельних номери:
    • "Номер 3" - це двокімнатний номер-люкс, розрахований на 4 людини. У цьому номері окрема кухня. У першій кімнаті двоспальний диван. У другій кімнаті два односпальні ліжка. У номері є все, що потрібно для комфортного відпочинку: кухня, холодильник, 2 телевізори, шафа, мікрохвильова піч, електроплитка, чайник, душ, туалет, спліт-система, Wi-Fi (оптоволокно)
      "Номер 4" - це однокімнатний номер, розрахований на 4 людини (одна двоспальне ліжко і одна двоярусне) У номері є все, що потрібно для комфортного відпочинку: міні-кухня, холодильник, телевізор, шафа, мікрохвильова піч, електроплитка, чайник, душ , туалет, спліт-система, Wi-Fi (оптоволокно)
      "Номер 5" - це однокімнатний номер, розрахований на 4 чоловік (одна двоспальне ліжко і два односпальні) У номері є все, що потрібно для комфортного відпочинку: міні-кухня, холодильник, телевізор, шафа, мікрохвильова піч, електроплитка, чайник, душ , туалет, спліт-система, Wi-Fi (оптоволокно)
      На 3 поверсі три комфортабельних номери:
      "Номер 6" - це двокімнатний номер-люкс, розрахований на 4 людини. У цьому номері окрема кухня. У першій кімнаті двоспальний диван. У другій кімнаті велике двоспальне ліжко. У номері є все, що потрібно для комфортного відпочинку: кухня, холодильник, 2 телевізори, шафа, мікрохвильова піч, електроплитка, чайник, душ, туалет, спліт-система, Wi-Fi (оптоволокно)
      "Номер 7" - це однокімнатний номер, розрахований на 4 людини (одна двоспальне ліжко і одна двоярусна) У номері є все, що потрібно для комфортного відпочинку: міні-кухня, холодильник, телевізор, шафа, мікрохвильова піч, електроплитка, чайник, душ , туалет, спліт-система, Wi-Fi (оптоволокно)
      "Номер 8" - це однокімнатний номер, розрахований на 4 людини (одна двоспальне ліжко і два односпальні) У номері є все, що потрібно для комфортного відпочинку: міні-кухня, холодильник, телевізор, шафа, мікрохвильова піч, електроплитка, чайник, душ , туалет, спліт-система, Wi-Fi (оптоволокно)

У номері є все, що потрібно для комфортного відпочинку: кухня, холодильник, 2 телевізори, шафа, мікрохвильова піч, електроплитка, чайник, душ, туалет, спліт-система, Wi-Fi (оптоволокно)   Номер 7 - це однокімнатний номер, розрахований на 4 людини (одна двоспальне ліжко і одна двоярусна) У номері є все, що потрібно для комфортного відпочинку: міні-кухня, холодильник, телевізор, шафа, мікрохвильова піч, електроплитка, чайник, душ , туалет, спліт-система, Wi-Fi (оптоволокно)   Номер 8 - це однокімнатний номер, розрахований на 4 людини (одна двоспальне ліжко і два односпальні) У номері є все, що потрібно для комфортного відпочинку: міні-кухня, холодильник, телевізор, шафа, мікрохвильова піч, електроплитка, чайник, душ , туалет, спліт-система, Wi-Fi (оптоволокно)

  • Стоянка машин -150 рублів на добу (при наявності місць - безкоштовно).
  • Можлива організація зустрічі на вокзалі або в аеропорту.
  • Мінімальний термін проживання - 3 доби.
  • Розрахунковий час прибуття - 14:00, вибуття - 12:00.

Послуги «Ранній заїзд», «Пізній виїзд» надаються при наявності вільних номерів. За заїзд в номер раніше 14:00 годині, а також звільнення номера після 12:00 години стягується погодинна оплата.

обмеження:

  • Куріння у всіх номерах категорично заборонено!
  • Проживання з домашніми тваринами виключено!

Проживання з домашніми тваринами виключено

Показати ціни

Новости