Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Екскурсії в Кирилівці

Ви приїхали на відпочинок в   Кирилівку   , І в числі інших розваг і місць відпочинку, вирішили поїхати на одну з екскурсій, про які ви чули: Асканія Нова, острів Хортиця в Запоріжжі, острів-заповідник Бірючий в Кирилівці або заказник на Федотової косі

Ви приїхали на відпочинок в Кирилівку , І в числі інших розваг і місць відпочинку, вирішили поїхати на одну з екскурсій, про які ви чули: Асканія Нова, острів Хортиця в Запоріжжі, острів-заповідник Бірючий в Кирилівці або заказник на Федотової косі?

Що вам треба знати!

Найреальнішим напрямком для вас є заповідник Бірючий і Федотова коса. І Асканія і Хортиця, знаходяться досить далеко від Кирилівки, до Хортиці, більше 200 км.

Щоб відбулася екскурсія, повинна зібратися група людей, але на практиці це непросто - мало бажаючих влітку в спеку, їхати з морського відпочинку на екскурсію на відстань близько 200 км. Тим більше, відпочиваючи на Азовському морі, ніхто не поїде на екскурсію на Чорне море, - логічніше відразу туди їхати на відпочинок.

Залишається два варіанти - Бирючий і заказник на Федотової косі, давайте розглянемо їх детальніше.

Заказник на Федотової косі

Це степова природа і дикі пляжі, в загальному, нічого цікавого. Сюди часто приїжджають, для відпочинку «дикуном», для нудистського відпочинку або для інших цілей, але не для екскурсій, дивитися просто нема на що) Ще й в'їзд був в минулому році по 100 грн.

заповідник Бірючий

заповідник Бірючий

Мабуть, єдиний реальний варіант. Заповідник дійсно гарний і можна побачити багато диких тварин в їх природному середовищі існування - козулі, зайці, птахи та інші мешканці, подивитися на яких можна лише в зоопарку.

Але, знову «але» - заповідник закрита і охороняється, вхід туди тільки за перепустками. На початку літа заповідник закритий для всіх через отелення тварин.

На території заповідника знаходиться президентський особняк, куди іноді приїжджають високопосадовці країни, на цей час заповідник теж закритий. Так, що тут як пощастить.

Загалом їхати, в Кирилівку варто, заради гарного відпочинку, не орієнтуючись на різноманітність екскурсій. Тепле, ласкаве море, пляжі, активний і не дуже активний відпочинок, ви чудово проведете час! Для тих хто хоче подивитися курорт в режимі реального часу, дізнатися погоду, побачити пляжі та околиці селища встановлено веб камери з онлайн трансляцією , В тому числі і пляж на Бірючому острові.

Пропонуємо вам, для перегляду, дуже красиві і яскраві відео про заповідник, острів Бірючий в Кирилівці. Ці та інші відео доступні на нашому офіційному каналі kirillovka.ua на YouTube - " Кирилівка. Азовське море "

Новости