Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Єйськ. Відпочинок в Єйську в приватному секторі

  1. Єйськ - відпочинок від мегаполісу
  2. Єйськ - як оздоровчий бальнеологічний морський курорт
  3. пляжі Єйська
  4. Що очікує відпочиваючих в Єйську?

Ми вітаємо вас на нашому сайті і запрошуємо провести відмінний відпустку на Азовському узбережжі, в нашому курортному місті Єйську Краснодарського краю.

Відпочинок в Єйську - це епіцентр комфортного туризму, приємний клімат і нескінченні пляжі азовського моря. Це оптимальний вибір для тих хто хоче оцінити всі принади хто Краснодарських курортів за доступними цінами.

Це оптимальний вибір для тих хто хоче оцінити всі принади хто Краснодарських курортів за доступними цінами

Відпочиваючі, які відвідали наше місто, залишаються задоволені і з прекрасними спогадами про теплому морі і красивим заходом, їдуть до себе додому з думкою повернутися сюди на наступний відпустку. Залишити відгук наших гостей, пройшовши за посиланням тут

Єйськ - відпочинок від мегаполісу

Приїхавши в Єйськ, ви поринете в атмосферу тихого, спокійного міста, що займає для комфортного сімейного відпочинку. Туризм в Єйську - ідеальний відпустку для всієї родини, дружній компанії або закоханої пари. Кожен зможе відкрити для себе вітчизняні курорти з привабливого ракурсу: джерела цілющих вод, грязьові ванни, галькові і піщані пляжі, чисте повітря і сучасна інфраструктура. Прогулюючись по Таганрозької набережній, відвідуючи пам'ятки, плаваючи на морських прогулянках або відпочиваючи в парках міста, ви відвернетеся від всіх турбот. Якщо ви шукайте недорогий відпочинок з сім'єю біля моря, тоді приїжджайте до нас!

Єйськ - як оздоровчий бальнеологічний морський курорт

Купальний сезон курорту починається з початку травня і до кінця вересня. Середньорічна температура +10 градусів в самий жаркі місяці: липень і до середини серпня, повітря прогрівається до +40, а море до +27 градусів. Єйський клімат благотворно впливає на людей, що страждають бронхо-легеневі та серцево - судинними захворюваннями, а також різними аллергозами і алергіями. Морський іонізоване повітря в поєднанні із степовим, створює ефект природного інгалятора.

пляжі Єйська

Виділяють кілька пляжів і кожен зі своїми перевагами. Хочете з маленькими дітьми похлюпатися на теплих меляках і побудувати пісочні замки, тоді вам на пляж Мелякі або пляж Кам'янка з боку Таганрозької затоки. Пляж піщаний з північного боку, на південь пляж поступово переходить в гальковий. На всім протеженіі берега стоять кафе, сувенірні лавки, різні батути, дитячі гірки, водні банани з пляшками і прокат лежаків.

Що очікує відпочиваючих в Єйську?

  • Кращі місця: піщані пляжі в 50 метрах від готелю;
  • Недорогий трансфер: зустрінемо зі станції Староминская і з Єйського жд і довеземо прямо до порога готелю;
  • Комфортні умови: чисті і зручні номери для сім'ї або компанії;
  • Повний супровід: порадимо ресторани, пляжі і розваги;
  • Прийнятні ціни: здаємо кімнати в своїх приватних готелях без посередників.

Житло від власника, приватний сектор

На сайті викладені номера наших приватних міні-готелів розташовані в приватному секторі. Нас дві господині Юлія і Вікторія, що пропонують недорого відпочити в місті Єйську в наших упорядкованих номерах. Розташування наших міні-готелів на першій лінії від моря, в самій курортній зоні !!! Приїжджаючи з дітьми дуже зручно не переодягаючись ходити весь відпустку в купальнику і брати з собою надувні матраци будь-яких розмірів. Район розташування готелів тихий, спокійний, патрулюється поліцією, що головне для комфортного відпочинку.

Задавайте питання про відпочинок та уточнюйте наявність вільних номерів у власника готелю по телефону:
+7 (918) 2-47-45-35 (Юлія);
+7 (918) 165-72-29 (Вікторія),

М'який клімат, теплі води, лікувальне повітря і розваги на будь-який смак забезпечать Вам незабутній відпочинок в Єйську у самого моря. Ми ж гарантуємо комфортні умови по дійсно доступною ціною.
Ми знаходимося в самому серці курортної зони. Краще їхати в перевірене місце відпочинку і знати, що відпустка пройде якнайкраще. Позитивні відгуки, які відпочивали у нас гостей, говорить про наш серйозний підхід у створенні комфортного відпочинку і дружнього спілкування з господинею.
Поспішайте, кількість місць в наших готелях обмежена: забронюйте свій номер прямо зараз. Ознайомитися з умовами бронювання та забронювати можете тут .

Що очікує відпочиваючих в Єйську?

Новости