Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Дитячий табір «Райський куточок» Бердянськ

Запорізька область Дитячі табори Бердянська

ДОК «Райський куточок» ДОК «Райський куточок»

Чудовий дитячий відпочинок на Азовському морі пропонує оздоровчий комплекс «Райський куточок», який знаходиться на території курорту Бердянськ. Дитячий табір розташувався на самому березі моря, в центрі Бердянської коси. Тут особливий мікроклімат, тепле море і чисті піщані пляжі, а повітря наповнене неймовірною свіжістю і морськими ароматами. Чудовий дитячий відпочинок на Азовському морі пропонує оздоровчий комплекс «Райський куточок», який знаходиться на території курорту Бердянськ

Дитячий табір «Райський куточок» в Бердянську повністю виправдовує свою назву, оскільки є унікальним місцем для відпочинку і оздоровлення дітей. Кожна дитина оточений любов'ю, турботою і увагою. У «Райському куточку» діти весело і з користю проведуть свої літні шкільні канікули. Оздоровчий комплекс займає величезну зелену територію - 13, 5 га. Тут розташовані 5 затишних корпусів для розміщення дітей, велика їдальня на 600 чоловік, ігрові та спортивні майданчики. Програма дитячого табору - яскрава, захоплююча, спортивно-оздоровча та пізнавальна. На відпочинку в Бердянську кожна дитина знайде собі заняття до душі. Різноманітні ігри - волейбол, баскетбол, футбол, змагання, дискотеки, гуртки за інтересами, безліч заходів і свят не дадуть хлопцям нудьгувати. На території дитячого табору в Бердянську працює єдиний в Україні автомістечко з безпеки дорожнього руху, де з дітьми проводять заняття співробітники ДАІ. Також в розпорядженні юних гостей - вогнищевий майданчик, тренажерний зал, кінозал і комп'ютерний клас. Величезний захват у дітвори викликає відвідування зоопарку на території оздоровчого комплексу «Райський куточок». Дитячий табір «Райський куточок» в Бердянську повністю виправдовує свою назву, оскільки є унікальним місцем для відпочинку і оздоровлення дітей Тут можна побачити африканських страусів, європейських ланей, єнотів, шиншил та декоративних кроликів, а також павичів, фазанів, цесарок та інших представників тваринного світу.

Особливою гордістю дитячого оздоровчого табору «Райський куточок» є наявність двох власних упорядкованих пляжів з рятувальною службою та медичним постом. Сонячні ванни в поєднанні з морськими купаннями дають приголомшливий зміцнюючий ефект дитячому організму. На пляжі для хлопців передбачені ігри, конкурси, а також водні атракціони ( «банани», човни та катери), які допоможуть урізноманітнити дитячий відпочинок на Азовському морі і зробити його ще більш захоплюючим.

Розміщення.

Для розміщення дітей оздоровчий табір в Бердянську «Райський куточок» пропонує чисті затишні кімнати в комфортабельних триповерхових корпусах. Кожна кімната розрахована на 5 осіб. У кімнатах щодня здійснюється вологе прибирання покоївками, проводиться поотрядная прання дитячого одягу в пральні. Зміна постільної білизни - щотижня. Дитячі корпусу оснащені душовими та санвузлами. Теле-, відео- і аудіоапаратура - в холі кожного поверху.

Зміни і ціни на 2018 рікЗміни і ціни на 2018 рік.

  • 1 зміна: 3.06-22.06 - 7500 грн.
  • 2 зміна: 25.06-14.07 - 8500 грн.
  • 3 зміна: 17.07-5.08 - 8500 грн.
  • 4 зміна: 8.08-27.08 - 7500 грн.

У вартість дитячої путівки входить: проживання, харчування, користування інфраструктурою дитячого табору, поїздки в дельфінарій, екскурсії по Бердянську, катання на катерах, човнах і «бананах».

Харчування.

На території дитячого табору в Бердянську є велика затишна їдальня на 600 місць, яка обслуговується офіціантами. Харчування комплексне п'ятиразове. У раціон входить велика кількість фруктів і овочів, необхідні продукти для здорового харчування, а також солодощі.

ВодопостачанняВодопостачання.

Гаряча і холодна вода цілодобово.

Пляж.

Оздоровчий комплекс «Райський куточок» у своєму розпорядженні власні двома піщаними пляжами поруч з корпусами. На пляжах є рятувальна служба і медичний пост.

РозвагиРозваги.

У літньому таборі «Райський куточок» для дітей передбачені різноманітні розваги - змагання, конкурси, концерти, дискотеки, футбол, волейбол, баскетбол, пляжні ігри та відпочинок біля моря, а також водні атракціони (катання на катерах, човнах і «бананах»). Проводяться малі олімпійські ігри, естафети, першості з різних видів спорту, день туризму. Також хлопці можуть відвідувати гуртки малювання, хореографії, театральний гурток, майстер-класи з рукоділля та ін. У літньому таборі «Райський куточок» для дітей передбачені різноманітні розваги - змагання, конкурси, концерти, дискотеки, футбол, волейбол, баскетбол, пляжні ігри та відпочинок біля моря, а також водні атракціони (катання на катерах, човнах і «бананах»)

інфраструктура:

  • їдальня;
  • кінозал на 600 місць;
  • тренажерний зал;
  • комп'ютерний клас;
  • спортивні майданчики для гри в футбол, волейбол, баскетбол;
  • вогнищевий майданчик;
  • тренажерний зал;
  • дитячий майданчик з гойдалками та гірками;
  • два обладнаних пляжу;
  • зоопарк;
  • дитяче автомістечко;
  • пральня, прасувальні кімнати.
Медичне обслуговування.

Завжди готові надати кваліфіковану медичну допомогу чотири досвідчених лікаря-педіатра. У дитячому таборі працює терапевтичний кабінет, оснащений необхідним медичним обладнанням.

Охорона.

Дитячий табір оснащений надійною охороною, встановлені камери відеоспостереження.

Сезонність роботи.

Дитячий табір в Бердянську «Райський куточок» працює влітку.

Адреса та контакти:

Реклама не оплачена, подивіться інші пропозиції по відпочинку на Азовському морі:


відпочинок Бердянську Дитячі табори на морі

Новости