Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

База відпочинку «Меліоратор» Приморське (Кілійський район)

Запрошуємо вас відпочити на Чорному морі недорого і з харчуванням на базі відпочинку «Меліоратор».

База відпочинку «Меліоратор» розташована в 100 метрах від берега моря, в курортній зоні села Приморське Кілійського району Одеської області. Це один з екологічно чистих куточків на Чорноморському узбережжі. У 20 км від бази знаходиться Дунайський біосферний заповідник.

База відпочинку «Меліоратор» в Приморському - це велика огороджена і упорядкована територія, яка цілодобово знаходиться під охороною, затишні номери, різноманітне комплексне харчування, уважний персонал. Тут створені всі умови для відпочинку на Чорному морі з дітьми або з друзями. До послуг відпочиваючих - бар, спортивна та волейбольний майданчики, більярд, столи для гри в теніс, дитячий майданчик. Для тих, хто приїхав на відпочинок в Приморське на своєму авто, на базі «Меліоратор» передбачена зручна автостоянка. Є точка доступу Wi-Fi. Обслуговуючий персонал зустріне вас своєю привітністю і порадує якістю обслуговування і харчування. Для всіх бажаючих організовуються захоплюючі екскурсії в стародавній Ізмаїл та Одесу, а також поїздки на плавальних засобах по дельті Дунаю.

Ми постараємося зробити все, щоб відпочинок в Приморському на базі відпочинку «Меліоратор» залишив у вас тільки найприємніші спогади!

Номери.

База відпочинку «Меліоратор» пропонує для відпочинку на Чорному морі 2-х, 3-х і 4-х місні номери різної комфортності.

Номери «стандарт» в дерев'яних будиночках. В кожному номері: ліжка, тумбочки, стіл, стільці, холодильник. Загальний душ, обладнаний сонячними батареями, і туалет - на території.

2-кімнатні номери з вигодами на 4 людини в окремих вагончиках. В кожному номері: двоспальне і два односпальні ліжка, тумбочки, шафа, кондиціонер, холодильник, умивальник, душ, туалет.

Номери «люкс» з терасою. Номери «люкс» обладнані сучасними меблями (двоспальними і односпальними ліжками, столами, стільцями, шафами), холодильниками, телевізорами, кондиціонерами та санвузлами.

Нові номери з дизайнерським ремонтом. У номерах: нові меблі (ліжка, тумбочки, шафа), холодильник, телевізор, кондиціонер, санвузол. Є затишна альтанка на 4 номери.

Ціни на 2019 рік.
Категорія номера червень липень-серпень вересень 2-місний номер «люкс» 640 грн. 700 грн. 640 грн. 3-місний номер «люкс» 640 грн. 680 грн. 640 грн. 4-місний номер зі зручностями 550 грн. 600 грн. 550 грн. Номер з частковими зручностями
(Туалет, умивальник в номері,
душ - загальний) 450 грн. 500 грн. 450 грн. Номер без зручностей 370 грн. 400 грн. 370 грн.

Ціни вказані з людини в добу.

У вартість входить: проживання та триразове харчування.

Діти.

Розміщення дітей до 3 років без надання місця і харчування безкоштовне.

Розміщення дітей від 3 до 10 років - знижка 10%.

Харчування.

База відпочинку «Меліоратор» надає різноманітне триразове харчування у власній їдальні, включаючи м'ясні, рибні, молочні, овочеві страви.

Водопостачання.

Гаряча і холодна вода - цілодобово.

Пляж.

Широкий піщаний пляж в 100 метрах від бази відпочинку «Меліоратор». Глибина моря в прибережній смузі на відстані до 50 метрів не перевищує 1-1,5 м, дно рівне піщане. Пісок білий, дрібний. На пляжі є пункт прокату, де можна орендувати катамаран або моторний човен, покататися на «банані», водних гірках і т.д.

Послуги.
  • Доступ в інтернет, Wi-Fi.
  • Організація екскурсій до Одеси і Ізмаїл.
  • Організація турпоїздок на плавзасобах по дельті Дунаю з відвідуванням островів, де відпочиваючим буде запропонована вуха, шашлик, вино місцевого виробництва.
інфраструктура:
  • бар;
  • їдальня;
  • спортмайданчик;
  • професійна волейбольний майданчик;
  • більярд;
  • настільний теніс;
  • дитячий майданчик;
  • автостоянка.

Недалеко від бази відпочинку «Меліоратор» розташовані ринки, магазини, велика кількість недорогих ресторанів, кафе, дискотек.

Сезонність роботи.

База відпочинку «Меліоратор» в Приморському працює в літній період.

Відео про базу відпочинку «Меліоратор».


Адреса та контакти:

База відпочинку «Меліоратор»

Одеська область, Кілійський район, с. Приморське.

тел .: +38 067 997-96-41 , +38 068 485-44-41

Офіційний сайт: www.meliorator.in.ua

Будь ласка, повідомте, що телефонуєте з сайту «Дороговказ» (dorogovkaz.com).

Новости