Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Азовське море де краще відпочивати в 2019 році

  1. зміст:
  2. Станиця Голубіцкая
  3. Єйськ
  4. Станиця Должанська
  5. селище Кучугури
  6. аквапарк
  7. океанаріум
  8. зоопарк
  9. дайвінг
  10. віндсерфінг
  11. Водні лижі
  12. Гонки на скутерах
  13. Достаток риби - для любителів риболовлі

Відкрийте заново для себе в цьому сезоні нове, пропонуємо огляд напрямки недорогого подорожі для всієї родини, нові місця, незаймані куточки первозданної природи, кінні екскурсії, пам'ятники Античності й Середньовіччя, золотисті черепашкові пляжі, все це відпочинок на Азовському морі, ми вас чекаємо і Пропонуємо найкраще.

зміст:

1. Кращий напрям літнього сезону в Росії

2. Чудове повітря ні з чим не порівняти

3. Де краще: місця відпочинку, порівняння курортів

4. Станиця Голубіцкая

5. Єйськ

6. Станиця Должанська

7. селище Кучугури

8. Переваги відпочинку на російських курортах

9. Погодні умови - коли приїхати?

10. Азовське море відпочинок влітку - ціна питання

11. Не забуваючи про дітей: розваги для самих меленьких туристів

12. аквапарк , океанаріум , зоопарк

13. Пам'ятки, які здивують

14. Секрет недорого відпочинку

15. Молодіжний відпочинок з максимальною віддачею - 5 оригінальних розваг на свіжому повітрі

16. Курорти для літніх людей

17. Повністю відокремленому відпочинку

18. Відео

Чисте повітря, спекотне сонце, нескінченне число санаторіїв, торговельні майданчики - саме таким бачиться багатьом нашим громадянам відпустку на російських курортах. Хтось навіть може наважитися і сказати, що цікавого на цих теплих берегах вже не побачити.

Але це зовсім не так. Завжди можна скласти захопливі маршрути, відвідати ті пам'ятки, які ще не бачили. Крім того, темпи розвитку, урбанізації міст настільки швидкі, що багато місця кардинально змінилися. І тепер Азов не тільки має все для незабутнього відпустки, але і може допомогти заощадити бюджет туристу.

Адже не секрет, що купатися в азовському морі і приймати сонячні ванни значно дешевше, ніж поїхати відпочивати до Туреччини, Єгипту.

Разом з тим, для тих, хто ще не встиг відвідати знаменитий курорт, з'являється шанс це виправити, і дізнатися свою країну кращою, організувавши для себе, сім'ї, друзів відпочинок, який залишить тільки позитивні емоції.

Якщо ви шукаєте місце, де можна провести відпустку добре і недорого, то зверніть свою увагу на такий варіант, як азовське море - найдрібніше і швидко прогріваються в світі. Захоплюючий край, який за дивним обставинам поєднує в собі тишу, спокій, а також незвичайні і захоплюючі розваги.

Приїхати на узбережжі і нудьгувати вам точно не доведеться. Смачне вино місцевого розливу, велика кількість риби, сонячна погода, екстремальні розваги, піщані пляжі, які так сподобаються як дорослому, так і дитині.

Однак, це ще далеко не все, чим дивуватиме відомий курорт. Важливо знати, що користь від такого вибору буде не тільки в задоволенні від відпочинку, а й принесе оздоровчий ефект. Позитивний вплив є і в з'єднанні води, в повітрі, мікрокліматі, термальних джерелах, делікатеси.

До речі, цікавими фактами про Азовське море вважаються:

  • Воно є найбільш корисним під час сильного поривчастого вітру та невеликого шторму.
  • Сучасні медики стверджують, що пісок, який знаходиться на узбережжі, має цілющі властивості. За їхніми порадами, щоб отримати потрібне лікування в ньому потрібно провести як мінімум 1,5 години.
  • Друга назва - моллюскових. Нескладно здогадатися, що в його акваторії живе величезна кількість цих морських мешканців, які вважаються корисними для здоров'я.

Варто також відзначити, що запланувати поїздку дуже легко. Ви можете самі знайти підібрати місто, селище, або скористатися послугами людини, якого називають посередник.

Ви можете самі знайти підібрати місто, селище, або скористатися послугами людини, якого називають посередник

Як вибрати місце відпочинку на Азовському морі? Питання, яке задає собі кожен турист, який зібрався цього літа відпочити в Росії. Тому, щоб допомогти вам і розібратися, як бути, нижче будуть представлені список найпопулярніших міст, селищ.

Станиця Голубіцкая

За даними аналітиків, за останні роки цей курортне містечко став найвідвідуванішим. З сезону в сезон його вибирають тисячі відпочиваючих з усіх регіонів країни.

Найбільший аквапарк, дельфінарій, прогулянки на конях. А також природні пам'ятки, такі як, Голубицьке озеро, лимани з лотосами, музей «Атамань». Переваги можна перераховувати до безкінечності.

Єйськ

Наступне в списку місця відпочинку на Азовському морі, є портове місто Єйськ з сучасними базами. Він розташований в Краснодарському краї. Крім безлічі зелені і парків, його відвідують ті люди, які бажають привести своє здоров'я в порядок. Грязьові джерела цьому сприяють. Курорт відмінно підійде для активного проведення часу.

Станиця Должанська

Всі, хто вважають за краще хороший сімейний відпочинок в тиші і спокої, варто звернути увагу саме на цей містечко. Розташований він відокремленій місцевості, на косі Довга, в 40 км від міста Єйськ. Тут немає гучних закладів і веселощів до упаду. Зате можна насолодитися природним заповідником і цілющою атмосферою.

селище Кучугури

Просто чудове місце для відпочинку з дітьми. Вода там завжди тепла, відмінно прогрівається. Піщаний пляж не тільки порадують чистотою, а й великою кількістю розваг. Правда, з житла в основному приватний сектор, але, тим не менш, умови там радують. Тому не поспішайте викреслювати зі свого списку.

Тому не поспішайте викреслювати зі свого списку

Дивувати і радувати можуть не тільки іноземні берега, але і власні курортні зони. Існує цілий ряд переваг, які роблять Азовське море вигідніше, а саме:

Протягом всього літа, на азовському узбережжі тримається переважно тепла погода. Середня температура залишається в значеннях від +25 до 32 градусів. Опади бувають не так вже й часто.

Експерти рекомендують батькам, у яких є дитина вибирати для відпочинку середину червня або кінець серпня. В цей час температура повітря ще не така гаряча, але при цьому море вже встигло прогрітися. А ось тим, хто хоче покрасуватися засмагою, найкраще приїжджати на море в липні, початку Августа.

Оксамитовий сезон відрізняється м'якою температурою. І хоча вона знижується на 3-5 градусів, все ж залишається оптимальною для відпочинку. Навіть в штормові періоди вона не опускається нижче +23 градусів.

Навіть в штормові періоди вона не опускається нижче +23 градусів

Цілих два регіони Росії пропонують своїм громадянам відпочинок влітку . Це Краснодарський край і Ростовська область. В силу такого широкого вибору кожен турист може підібрати для себе житло, відповідно до свого бюджету.

До ваших послуг люксові готелі, котеджі, гостьові будинки і просто кімнати. Ну а у кого фінансове становище зовсім обмежена, для цього можна скористатися старим методом, і поїхати відпочивати дикунами.

Якщо ви бажаєте організувати свою відпустку по вищому розряду, варто звернутися за допомогою до посередників. Вони позбавлять вас від усіх можливих клопоту і займуться формуванням поїздки самі. Але варто враховувати, що такі послуги обходяться не дешево.

Звичайно, дешевше купувати квитки, шукати житло самому. До того ж це цілком безпечне. Просто знайдіть потрібний сайт, подивіться відгук про місце і оформите замовлення.

Що ж стосується самої ціни, то вона різна. Безліч таких факторів, як комфорт житла, близькість до моря, обслуговування і сервіс, впливають на неї. Якщо ви хочете зробити прорахунок, просто визначитеся з необхідними умовами і знайдіть варіанти з вказаною ціною.

Територія Азова - просто ідеально підходить для відпочинку з дітьми . Дрібне море з пологим дном, золотистий пісок для ігор, лікувальні властивості грязей. Але сучасних дітей цим точно не здивуєш. Їм потрібні видовища і розваги. Що ж, думаємо, що і з цим азовський курорт впорається. Благо на території розміщені різноманітні варіанти проведення дозвілля для дітлахів.

аквапарк

Для мобільних телефонів, від якого в захваті навіть дорослі діти. Багато міст, як в Краснодарському краї, так і Ростовської області пропонують такі водні процедури. Але найбільшим, і навіть екстремальним вважається гірки в ст. Голубицька. Головною перевагою цього аквапарку є відсутність черги і порівняно невелика вартість за вхідний квиток.

океанаріум

Світ диких підводних мешканців може не потішити дитини і порадувати його, але і дає освітню програму. Професійний гід зробить все можливе, щоб цей урок точно сподобався дитю. А ось в якому місті працює найвідоміший океанаріум, так це територія Єйська «Акулячий Риф».

зоопарк

Потішити сина, дочку можна повівши його в зоопарк в ст. Голубицька. Тут не тільки можна познайомитися з дивовижними тваринами, але і отримати насолоду від розкішним видом, провести фотосесію, яка буде зберігати ваші спогади.

Тут не тільки можна познайомитися з дивовижними тваринами, але і отримати насолоду від розкішним видом, провести фотосесію, яка буде зберігати ваші спогади

Цікаві екскурсії по дивовижним куточках Азовського моря пропонують багато міст. Кожен з них може показати щось унікальне, не схоже на інших.

У с.т Голубіцкой можна відвідати ферми, але незвичайні - страусину, крокодилячу. Як бачите, щоб подивитися на диких тварин, не потрібно виїжджати за кордон, варто лише відправитися в подорож по власній країні.

Тих, кого захоплює старовинна архітектура, історичні центри необхідно відвідати знаменитий курортне місто під назвою Єйськ.

Для поціновувачів смачного вина ідеальним варіантом буде влаштувати свій відпочинок в Тамані - місці, яке не тільки залишає відбиток в пам'яті, як територія, де проводилися археологічні розкопки, а й край, який проводить знаменитий на весь світ фестиваль вина «Таманська Лоза», «Вина Кубані ». Проводяться вони в початку серпня.

Заплатити мало за свою подорож і залишитися задоволеним цілком реально. А зробити це можна кількома способами.

Перший спосіб. Наприклад, замість того, щоб орендувати номер в готелі, бази, можна зняти кімнату в гостьових будиночках, де надається кухня, в якій ви самі можете готувати, і при цьому заощадити кругленьку суму на сніданках, обідах і вечерях.

Другий спосіб. Оселіться не на першій лінії моря, а на другий, третій. Так, шикарного вигляду на пляж не буде, але ви зможете зберегти гроші.

Третій спосіб. Довірте поїздку тільки собі. Все своїми силами: пошук житла, бронювання, замовлення квитків і так далі.

Молодим хлопцям і дівчатам також не доведеться сумувати на азовському морі. Не потрібно змушувати себе лежати цілими днями на пляжі, або сидіти в номері. Можна скористатися послугами активного відпочинку, які пропонують багато компаній.

Чим же можна зайнятися? Варіантів велике кількість:

дайвінг

Умови для такого напрямку більш ніж оптимальні. І нехай скептики кажуть, що нічого цікавого ви не побачите. Скоріше навпаки. Поблизу мису Залізний Ріг розташовані одні з найбільших рифів з каменів, дивовижний рослинний світ і велика кількість риб, молюсків, рапанів, крабів, скатів, вас гарантовано переконають.

віндсерфінг

Люди звикли думати, що підкорювати хвилі можна лише на Балли або Майамі, але і на азовському морі є високі хвилі для такого виду спорту. Безліч професійних шкіл з досвідченими інструкторами нададуть уроки з віндсерфінгу, серфінгу кайтсерфінгу.

Водні лижі

Коли хочеться спробувати зовсім чогось новенького, варто звернути увагу на водні лижі, які зарядять позитивним настроєм, покажуть, як можна відпочивати по максимуму.

Гонки на скутерах

Катання на водному мотоциклі - заняття для тих, кому не вистачає адреналіну. Всього 10 хвилин навчання від наставника і ви вже можете підкорювати водні простори.

Достаток риби - для любителів риболовлі

Всі, хто захоплюється таким активним видом спорту, як рибалка варто випробувати свої сили на Азовському узбережжі. Адже тут розміщені сотні клубів рибалок, є пункти здачі в оренду катерів і човнів для виходу у відкрите море, а також видається все спорядження.

Новачкам надається навчання і помічник, який розповість всі секрети гарного улову. Можна рибалити як з берега, так і в затоках, лиманах.

Особливою популярністю у рибалок користується невелике містечко Приморсько-Ахтарськ, який привертає увагу таким кількість риби, що в це складно повірити.

Особливою популярністю у рибалок користується невелике містечко Приморсько-Ахтарськ, який привертає увагу таким кількість риби, що в це складно повірити

Людям у віці не знайти кращого курорту, ніж Азовське море. І що найважливіше, лікується корисними властивостями води, лікувальних грязей можна в багатьох містах і селищах. Оздоровчі санаторії з широким комплексом процедур є в Таганрозі, Пересипі, Кучугурах.

Але головне місце оздоровлення є Темрюк. У цьому місці розташовані десятки грязьових джерел, які не тільки вивчені, перевірені, але і допомагають впоратися з безліччю недугами.

Також можна відвідати Солоне озеро, яке славиться позитивним впливом на такі захворювання, як шкірні висипання, проблемами з судинами, опорно-руховим апаратом, задишка.

Якщо зовсім бажаєте уникати людей в своєму відпустці, зануриться в думки, розслабиться, то краще селищ, ніж Приазовський і Ілліч вам не знайти. Туристів там мало, практично немає. В основному тільки місцеві жителі. А в районі коси Чушка, мису Пека найбільшу кількість безлюдних пляжів.

Дістатися туди можна пішки. У таких диких місцях ніхто не буде відволікати увагу, стояти над головою і дратувати. Повне взаєморозуміння з природою. Тільки ви і шум прибою. Там відчуєте себе по-справжньому вільним від міської суєти. Щастя, позитивний заряд енергії і тільки умиротворення. Повернувшись додому, ще довго не зможете забути відпочинок на Азовському морі - чарівному місці, яке надихає.

Відео огляд від azov-more.ru.

{Source}
<! - You can place html anywhere within the source tags ->

<Iframe width = "560" height = "315" src = "https://www.youtube.com/embed/fqWsN57C2JY" frameborder = "0" allow = "autoplay; encrypted-media" allowfullscreen> </ iframe>
{/ Source}

Як вибрати місце відпочинку на Азовському морі?
Чим же можна зайнятися?

Новости