Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Арабатська стрілка


Умови відпочинку на Арабатці в Ріо-Арабат

Свіжий оновлений міні-пансіонат Ріо-Арабат на Азовському морі гостинно відкриває свої двері перед бажаючими відпочити влітку 2012 року на азовському морі. Відпочинок на азовському морі на арабатської стрілкою це і можливість зануритися в теплу морську хвилю ще в травні це і можливість поправити своє здоров'я лікувальними грязями Сиваша і цілющими водами підземних гарячих джерел арабатської стрілки.

Разом з пропонованими комфортними і недорогими умовами поселення в "Ріо-Арабат" на арабатської стрілкою хвилі Азовського моря в комплексі створюють всі передумови для повноцінного літнього відпочинку за антикризовими цінами.

Міні-пансіонат Ріо-Арабат розташований в обжитий північній частині арабатської стрілки з розвиненою інфраструктурою відпочинку, з налагодженими умовами для повноцінного відпочинку.

Повна інформація з численними фото пансіонату Ріо-Арабат, докладним описом умов відпочинку на азовському морі і прямими без посередників контактами з адміністрацією Ріо-Арабат знаходяться тут

Для ще більш детальної інформації та для замовлення дзвоніть і пишіть адміністрації Ріо-Арабата за наступними номерами і е-мейл. Відпочинок на Арабатській стрілці це найкращий відпочинок на азовському морі в Україні.

Новости