Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

АНО Санаторне об'єднання

  1. ДСОЛ "Мир"

ДСОЛ "Мир"

розташований:
В хуторі Червоний десант, в 20 км від м Таганрог, на березі Азовського моря (50 метрів до моря). Азовське море дрібне і спокійне, швидко прогрівається. Пляжі - піщано-галькові. Вода в Азовському морі містить велику кількість карбонату кальцію, тому море непрозоре, але кальцієва суспензія має лікувальний ефект.

Територія та інфраструктура:
Табір розташований в лісопарковій зоні на території 8.5 га. Територія обгороджена, обладнана відеоспостереженням і "тривожною кнопкою", цілодобово охороняється співробітниками ОМОН. На території табору є два відкриті басейни (кожен розміром 15м * 7м, з підігрівом, з мінеральною водою), стадіон з футбольним полем, дві волейбольні та дві баскетбольні майданчики, ігрові майданчики, літня естрада, столи для настільного тенісу, тренажерний зал (велодоріжка, еліптичні тренажер), борцівський зал (покриття для греко-римської боротьби), крита і відкрита танцмайданчик, кінозал, бібліотека, відеосалон, дитяче містечко з інструктором (два великих батута, дві гірки, двоє каруселей, дві гойдалки, альтанка, лавочки), комп'ютерний кла с.
Є власний пляж, обладнаний тіньовими навісами, настілки-лежаками, душовими, надувними плавальними засобами.

Корпуси:
Чотирнадцять одноповерхових цегляних спальних корпусів, загальною місткістю 750 місць, медичний корпус, ізолятор, їдальня, клуб.

номери:
Кімнати на 5-6 осіб, душ, туалети, умивальники розташовані в кожному корпусі на поверсі (сантехніка нова), в холах - телевізори з екраном і DVD.

Харчування:
5-разове, в дві зміни, обслуговування офіціантами; їдальня побудована в 2011 році.

Дозвілля:
Купання в морі і в басейні, спортивні ігри на відкритих майданчиках. Проводяться конкурси, вікторини, спартакіади, заняття в гуртках (гра на гітарі, шахи, різьблення по дереву, малювання, ліплення з глини, акторська майстерність, рукопашний бій, аеробіка, археологія, оздоровчі елементи ушу і йоги). Організовуються театралізовані вистави з справжніми арбалетами предків з музею-заповідника, рольові ігри "Зірниця" та "Античні світи". Проводяться дискотеки, організовуються екскурсії.
У міжсезоння в вартість путівки входить відвідування критого басейну (з гірками) в спортивному комплексі "Олімп" в Таганрозі.

Лікувальна база:
Водолікування, фізіотерапія (електрофорез, КУФ, УВЧ, магнітотерапія), інгаляції, ЛФК, ароматерапія, масаж, кисневий коктейль, кліматолікування, УЗД, рентген, клінічна і лабораторна діагностика, функціональна діагностика, фотомагнітні стимуляція очей апаратами "АМО-АТОС" з приставкою " Амбла-1 ".
Наявність на території табору природного джерела мінеральної лікувально-столової води (хлоридно-сульфатного магнієво-кальцієво-натрієвого складу), що відповідає вимогам ГОСТ 13273-88, що пред'являються до мінеральних питних вод.
Складання індивідуальних паспортів здоров'я для кожної дитини, діагностичні тести на витривалість, силу, гнучкість, спритність, швидкість.
Лікування захворювань органів травлення, органів дихання, нервової системи, обміну речовин, сечостатевої системи, хвороб очей і шкіри. Цілодобове чергування машини "Швидкої допомоги".

Шлях проходження:
Від аеропорту чи залізничного вокзалу м Ростов-на-Дону маршрутним таксі до м Таганрог, далі маршрутним таксі № 31, 34 по місту до ост. "Центральний ринок" далі маршрутним таксі "Таганрог-Червоний десант" до зуп. "ДОТ" Мир ", далі пішки до табору (близько 30 м).

Адреса:
346844, Росія, Ростовська область, Некліновського район, хутір Червоний Десант, вул. Жовтнева, 1-В


Місцезнаходження на карті:

Подивитися фотографії

Новости