Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Як дістатися з Іжевська в Єйськ: відстань, час у дорозі, ціни і маршрут на карті.

  1. Як дістатися на автомобілі
  2. Як дістатися на літаку
  3. Скільки коштує квиток
  4. Купівля квитків
  5. Як дістатися на поїзді
  6. Скільки коштує квиток
  7. Купівля квитків
  8. Як дістатися на автобусі

Я вже розповідала, що у кожного з моєї сім'ї є улюблене місто на узбережжі Чорного моря. Так ось, я шалено закохана в містечко Єйськ . Так, він знаходиться не на Чорному, а на Азовському морі, але я ж не винна, що він мені миліше всіх чорноморських курортів :) Іноді мені вдається вмовити своїх домашніх поїхати саме в Єйськ , А вже звідти здійснювати невеликі вилазки на Чорне море. Трапляється таке приблизно раз в 5 років, так що я дуже ціную поїздки за маршрутом "Іжевськ - Єйськ". Я вже розповідала, що у кожного з моєї сім'ї є улюблене місто на узбережжі Чорного моря

Як дістатися на автомобілі

Це мій улюблений спосіб пересування. По-перше, я сама дуже люблю сидіти за кермом і дорога для мене в радість. Ну а по-друге, мені подобається, що ми можемо заїхати в будь-яке містечко, який зустрінеться нам на шляху і провести там якийсь час. Така свобода :) Хоча добиратися з Іжевська в Єйськ , Звичайно, досить складно, адже міста відокремлює близько 2000 кілометрів. В принципі, дня за півтора цілком реально дістатися, особливо якщо не гальмувати з приводу і без приводу. Якщо Вам стільки часу важко перебувати за кермом, то логічно буде переночувати в Ростові-на-Дону або в Саратові, дивлячись де втомитеся :) Я б порадила зупинитися ночувати саме в Ростові-на-Дону, там і вибір готелів більше, та й сам місто набагато цікавіше, є де прогулятися. Частина маршруту буде проходити по регіональної автодорозі "Р-230", якість якої залишає бажати кращого. Ні, її ніби як щоліта ремонтують, але ближче до зими все купини і ямки з'являються знову, та ще й друзів з собою приводять :) Вночі взагалі нереально важко їхати, так що виїжджайте завидна. При виїзді з Іжевська можуть бути невеликі пробки, найчастіше вони виникають у вихідні. А так дорога досить вільна, незважаючи на те, що тут є всього дві смуги для руху в кожну зі сторін. Зате після Нагібін вже піде автомагістраль "М-7", це та, яка платна і вважається однією з найкращих в країні. Проїзд по ній не такий вже й дорогий, за один автомобіль потрібно заплатити в районі 300-400 рублів. Ось тільки якість цієї дороги з кожному роком все гірше - з'являються невеликі ямки, тріщини, є колія. Наскільки я розумію, ремонтувати їх поки ніхто не збирається. Зате дорога дуже широка, є по три смуги для руху в кожну сторону, узбіччя теж містка, можна спокійно припаркуватися. Дорожній сервіс розвинений просто відмінно - крім численних кафе і федеральних заправок присутні і СТО, і шиномонтаж, і навіть автомийка. Але тут багато камер автоматичної фіксації, часто стоять знаки обмеження швидкості, а за ними зазвичай ховаються даішники з радарами. Так що швидкісний режим краще дотримуватися, інакше Ви віддасте багато грошей на штрафи. А якщо не порушувати, то потрібно буде заплатити в районі 8000 рублів за бензин і кілька тисяч на їжу або ночівлю.

А якщо не порушувати, то потрібно буде заплатити в районі 8000 рублів за бензин і кілька тисяч на їжу або ночівлю

Як дістатися на літаку

Прямо до Єйська долетіти ніяк не вийде, бо там аеропорту немає навіть в проекті :) Я пропоную летіти до Ростова-на-Дону, а там вже на наземному транспорті дістатися до курорту. Ось тільки тут є невелика заковика в вигляді відсутності прямих рейсів до Ростова. Але навіть з пересадкою в Москві виходить найшвидший варіант поїздки. З міжнародного аеропорту "Іжевськ" найкраще летіти на літаку авіакомпанії " ІжАвіа ". Літак вилітає о 12:55, а приземляється в московському" Домодєдово "о 13:45. Час польоту становить всього-то 1 година 50 хвилин (у Іжевська з Москвою різниця в часі становить 1 годину). Летіти доведеться на літаку" Як -42 "

Летіти доведеться на літаку Як -42

Потім Вам належить тригодинна пересадка (а час пролетить дуже швидко - поки вийдете з одного літака, поки отримаєте багаж, пройдете реєстрацію, вже оголосять посадку на наступний рейс). Він вилітає з "Домодєдово" о 16:45, а в Ростові-на-Дону приземлиться о 18:40 вечора. Тобто летіти трохи менше двох годин. Вся поїздка займе в районі 7 годин. Не так вже й багато :). Але нам ще рано розслаблятися, адже треба дістатися до Єйська. З Ростова до Єйська ходить дуже багато прямих автобусів:

  • о 07:35;
  • о 10:00;
  • о 12:30;
  • о 14:00;
  • о 16:40;
  • о 19:35.

Якщо Ви полетите тими рейсами, що порадив я, то встигаєте тільки на останній автобус. Але Ви завжди можете вибрати інший розклад польотів, просто пересадка буде трохи довше :) Автобус доїжджає до Єйська за 3-4 години :).

Скільки коштує квиток

За одне посадочне місце в економ-класі потрібно буде заплатити близько 9500 рублів. Проїзд на автобусі до Єйська варто 500-550 рублів.

Купівля квитків

Квитки на літак я вже давно замовляю на сайтах авіакомпаній або на сервісах типу такого . Але Ви завжди можете поїхати в аеропорт "Іжевськ" і там купити квиток в аіакассах. Проїзд на автобусі оплачується на Головному автовокзалі Ростова.

Як дістатися на поїзді

Подорож на поїзді вийде дуже довгим за часом, але найдешевшим способом дістатися до Ростова-на-Дону з Іжевська. Так, до Єйська немає поїздів, туди буде простіше дістатися електричкою. А з залізничного вокзалу Іжевська в Ростов йдуть відразу три потяги, хоч і не щоденних:

  • по непарних числах курсує поїзд "Перм - Новоросійськ", який відходить від Іжевська в 5:29 ранку. До Ростова він їде 1 день і 19 годин, на вокзал "Ростов Головний" Ви приїдете в 00:50 ночі;
  • є літній поїзд "Іжевськ - Новоросійськ", він ходить по парних числах місяця. Цей склад відправляється від Іжевська в 6:27 ранку, до Ростова він йде довше - 1 день 21 годину. На "Ростов Головний" Ви прибудете о 03:50 ночі;
  • є ще один літній потяг, але він їздить по непарних числах. Склад "Іжевськ - Адлер" відправляється з вокзалу о 23:10 вечора, в Ростов приїжджає о 14:58 дня. Таким чином, в дорозі Ви проведете 1 день і 15 годин.

До Єйська з вокзалу "Ростов Головний" щодня курсують дві електрички:

  • перша вирушає в дорогу в 2:41 ночі;
  • друга їде о 23:20 вечора.

Вони їдуть дуже швидко, вже через 2 години Ви будете на залізничній станції "Єйськ".

Вони їдуть дуже швидко, вже через 2 години Ви будете на залізничній станції Єйськ

Скільки коштує квиток

Квитки на всі три потяги до Ростова-на-Дону коштують приблизно однаково:

  • за плацкарт потрібно віддати в районі 2900 рублів;
  • проїзд в купе коштує дорожче, за нього доведеться заплатити 5180 рублів.

Електричка до Єйська варто в районі 1000 рублів.

Купівля квитків

Квиток на поїзд набагато зручніше купити на офіційному сайті РЖД. Причому зробити це потрібно заздалегідь, як мінімум за місяць до поїздки, особливо якщо їдете на літніх потягах. А проїзд на електричці оплачується в касах вокзалу "Ростов Головний".

Як дістатися на автобусі

Якщо хочете їхати на автобусі, то Вам потрібно буде зробити 3-4 пересадки, заплатити в районі 6000 рублів і їхати близько 3 діб. Думаю, такий варіант нікого не влаштує.

Новости