Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Секс-туризм: Таїланд, Куба, Туреччина, В'єтнам, Мексика. Домінікана

  1. Чоловік секс-туризм
  2. Таїланд
  3. Куба
  4. Прага
  5. Амстердам
  6. Мадрид
  7. Ямайка
  8. Бразилія
  9. Балі
  10. Німеччина
  11. Україна
  12. Жіночий секс-туризм
  13. Туреччина
  14. Єгипет
  15. Карибські острови
  16. Південна Європа

Попередження: в матеріалі використовуються ілюстрації категорії 18+, якщо вам не виповнилося 18 років - покиньте сторінку.

Напевно, складно знайти більш інтригуючий вид туризму, ніж секс-туризм, зважаючи пікантності його об'єкта. Секс притягує всіх, а в окремих країнах туризм настільки сфокусований на цій темі, що є мало головним засобом залучення турпотоку. На офіційному рівні це, звичайно, не озвучується, але всім і без того все прекрасно відомо. Даний вид туризму фактично привертає людей різного віку і, звичайно, обох статей. Напевно, складно знайти більш інтригуючий вид туризму, ніж секс-туризм, зважаючи пікантності його об'єкта

Секс-туризм має велику географію і свої особливості в конкретних країнах і регіонах. Так, улюбленим місцем жінок вже, можна сказати, традиційно є Карибський регіон, однак при цьому та ж Куба - це справжній ласий (і дешевий) шматочок для чоловіків. Як, втім, і Таїланд з такими легендарними місцями, як Паттайя і Бангкок , Часто званими не інакше як Меккою секс-туризму.

За задоволенням, в принципі, можна далеко і не їздити - порадувати нічними фривольностями можуть європейські столиці на кшталт знаменитого своїми ліберальними вдачами Амстердама або Праги з Мадридом . Для європейців подібну роль успішно грає Україна , Яка, напевно, буде не настільки цікава російському сильній статі, спраглому екзотики або хоча б такий-сякий, але зміни обстановки. Загалом, щоб мати уявлення, куди їхати за плотськими радощами, ми підготували невеликий гід, що називається, на допомогу.

Чоловік секс-туризм

Для багатьох чоловіків секс-туризм - це прекрасна можливість скрасити безрадісні трудові будні або ж заповнити мінуси самотнього існування. Те, що багатьма досі вважається чимось ганебним, на ділі вже оформляє цілу індустрію - проституція в деяких країнах банально легалізована і приносить жриць кохання матеріальний дохід, а їх клієнтам - профіт в чуттєвому еквіваленті. В даний час деякі країни вважаються не просто районами, де секс-туризм можливий, а місцями, куди за цим їдуть тисячі і тисячі туристів. Про них і піде розповідь.

Таїланд

Почати розповідь варто, мабуть, з Таїланду - все-таки росіян сюди їздить величезна кількість, і багато хто напевно не заради того, щоб мирно позасмагати на пляжі з коктейлем в руці. Індустрія секс-послуг як для натуралів, так і для гомосексуалістів тут розвинена і не ховається в підпіллі, але стосується це в основному Паттайї і Бангкока - в решті країни звичаї помітно суворіше.

Представники секс-послуг в Таїланді діляться на кілька типів - звичайні дівчата, багато з яких можуть виявитися підліткового віку, геї і леді-бої - транссексуали або трансвестити, тобто просто носять жіночий одяг. Все це народ в надлишку можна виявити на вулицях Паттайї і Бангкока. Приблизно одна п'ята всіх, хто займається проституцією в Таїланді, - чоловіки, колишні або нинішні. Головними ж центрами нічний розкріпаченої життя є так звані go-go бари, куди можна прийти і, замовивши напій і помилувавшись умовним стриптизом, тут же привернути увагу який-небудь нічного метелика. У таких барах є окремі місця для утіх, а ніч обійдеться приблизно в 3000-4000 бат (бат практично еквівалентний рубля). Іноземець, «фаранг», заодно і оплачує напої «барної дівчата», так що вартість може помітно зрости. У Паттайя центром всіх go-go барів є Walking street, Beach road і Second street. Бангкок ж може похвалитися Soi Street, розташованої поруч зі знаменитою вулицею Сукхумвіт.

Ще один варіант провести час із задоволенням - це масажні салони. Деякі з них, звичайно, пропонують стандартний масаж і не більше того, але є безліч тих, де масаж є лише приводом до платного сексу в масажною кімнаті. Пристойні масажні салони вечорами, до слова, закриті, а в потрібних багатообіцяючими «процедурами» є мильний і боді-масаж. У Бангкоку такі салони знаходяться в основному в районі вулиці Сукхумвіт. За всім відомі додаткові послуги тут доведеться доплатити приблизно 500-1000 бат.

Якщо хтось прагне гарненько заощадити, той може скористатися послугами вуличних повій, багато з яких є мігрантами з сусідніх М'янми , Камбоджі і Лаосу . Вони обійдуться в 300-400 бат, але економія в даному випадку може вийти боком. Дівчата на вулиці, по-перше, можуть в прямому сенсі виявитися дівчатками 12-13 років, що може спричинити проблеми з законом - все-таки проституція в Таїланді не дозволена офіційно. Крім того, більшість таких дівчат відбуваються з дуже бідних сімей і не піклуються про особисту гігієну, а це завжди ризик небажаної «Венери». Також більшість з них не розмовляє по-англійськи або, що найгірше, не проти обчистити клієнта або відвести його туди, де за неї це зроблять вже серйозні хлопці. Щоб зменшити ризик пограбувань туристів, влада наказала мати повіям ID-card з особистими даними і фотографією. Всі ці дані співробітники готелю, в який ви приводите дівчину, окремо записують.

До слова, є небезпека помилитися у виборі дівчини - в сенсі вибрати дівчину, а тому ненавмисно виявити при ній чоловічий статевий орган. Це леді-бої - тайські транссексуали, які зустрічаються повсюдно і користуються великою любов'ю геїв-іноземців. В принципі, відрізнити леді-боїв від звичайних дівчат можна - вони часто вище ростом, ширше в плечах, ведуть себе нарочито жіночно, мають грубуваті чоловічі нотки в голосі, яскраво виражений кадик і т. Д.

Часто зустрічається практика, коли іноземці просто «знімають» дівчину на всю відпустку приблизно за 1000-1500 бат в день, зате вона стає не просто коханкою, готової задовольнити будь-які сексуальні фантазії, але і гідом, перекладачем, просто супутником на всю відпустку.

Ну, а для самих естетів підійдуть спеціальні сексуальні шоу, на які людям з тонкою душевною організацією краще не ходити. Під час таких шоу дівчата демонструють дивовижні здібності своїх статевих органів - відкривають ними пляшки, затягуються цигарками. Популярністю також користуються численні шоу трансвеститів. Загалом, все залежить від рівня фантазій - нестачі розваг сексуального характеру Таїланд безумовно не відчуває. При цьому з собою слід взяти побільше презервативів - по-перше, великий ризик заразитися чимось дуже поганим (рівень захворюваності на СНІД в Таїланді дуже великий), а по-друге, місцеві кондоми можуть бути кілька неспіврозмірні європейському чоловічому достоїнству.

Куба

Куба в дофіделевскіе часи була справжнім раєм для американців, які приїздили сюди за прекрасним відпочинком і не менш прекрасними жінками. Після революції 1959 року жінки залишилися прекрасними, але ось американцям і взагалі європейцем доступ на острів був закритий, і партія почала боротьбу за чистоту моралі. Зокрема, була введена заборона на доступ кубинців в готелі до іноземців. Наступ нового тисячоліття застигло Кубу в стані важкого економічного становища, і туризм останнім часом мало-помалу розвивається. У тому числі секс-туризм. Зокрема, вже при Рауля Кастро був знятий згадуваний вище заборона. Так що якщо хтось хоче відчути весь латинський темперамент в ліжку - ласкаво просимо на Острів Свободи. Тут можна спокійно знайти собі мулатку, креолка, негритянку або ж білу даму благородних кровей. Куба також популярна і як напрямок жіночого туризму - сюди їде чимало європейок, чиї кращі роки вже позаду, а гарячого чоловічого тіла гостро не вистачає.

Кубинські жінки йдуть на панель, за великим рахунком, через гострий дефіцит всіляких речей, так що вони будуть раді будь-яким подарункам - від нижньої білизни до косметики і їжі. В деяких випадках подібні презенти і є оплатою інтимних послуг. При цьому ціни на них тут дуже низькі - 10-20 доларів. Якщо вона має власну житлоплощею для сексу, то це ще надбавка до вартості, приблизно на таку ж суму. Можна привести дівчину в номер готелю, але для цього доведеться домогтися прихильності охорони, доларів за 10. Або, наприклад, для зустрічей зняти окрему кімнату в місті.

Більшість дівчат зосереджено на 7-кілометровій гаванської набережній Малекон - тут вони крутяться навколо іноземців разом з неграми, що пропонують різні наркотики. У стоять тут нічних метеликів часто є місце, де можна так-сяк усамітнитися. Вище всього послуги місцевих жінок на Варадеро через велике скупчення іноземців в тому районі.

Найчастіше кубинські жриці любові днем ​​працюють за нещасні копійки на простих роботах, а ввечері готові віддатися іноземним туристам заради додаткового (і більш значного) заробітку. Влада закриває на це очі, а клієнтам тут справжнє роздолля - якщо навіть раптом (що трапляється нечасто) буде відмова, то через пару метрів напевно чекає успіх. До слова, кубинки люблять пограти в «серйозні стосунки», так що часом доводиться попрацювати. Їх не можна назвати професійними повіями - в цьому і особливість кубинського секс-туризму. Так що і якихось особливих навичок чекати від них не варто, що, втім, може компенсуватися латиноамериканської пристрасністю. Ну і, звичайно, треба не забути прихопити з Росії побільше презервативів - на Кубі їх знайти не так просто.

Прага

Хоч найчастіше говорять про Кварталі червоних ліхтарів в Амстердамі , столиця Чехії Прага може посперечатися з голландської щодо того, хто в європейському секс-туризмі «всіх миліше». Прага розташована досить близько до Росії, а можливостей позбутися томлінь плоті і спробувати екзотичне тіло (так-так, не обов'язково чеське) там предостатньо. Серед дівчат, що пропонують інтимні послуги, тут чимало іммігранток з різних куточків планети, яким доводиться в ході конкуренції з місцевими бути «чистими» і дбати про гігієну.

Проституція офіційно в Чехії не заборонена, так що вечорами в районі Староміської та Вацлавської площ, сусідній вулиці Смечках можна зустріти чимало спокусниць, з якими можна провести відмінну ніч. Правда, знімати дівчину на вулиці завжди пов'язане з певним ризиком - гарантій безпеки ніхто дати не може, і це стосується не венеричних захворювань, а просто криміналу. Найпростіший варіант в такому випадку - взяти дівчину в свій номер готелю. Час з вуличної панянкою встане в 15-100 євро. Розкид цін, як бачимо, великий.

Більш простий і безпечний варіант - празькі борделі, що ховаються під іменами стриптиз-клубів, нічних клубів, кабаре і т. Д. Про таких закладах можна запросто дізнатися у місцевих жителів, багато з яких самі не проти влаштувати собі вояж по будинках розпусти. Серед найвідоміших і популярних - Atlas Cabaret Night Club, Extasy, Capitan Nemo, Venuse, Lotos, Butterfly, Gentlemens Club та інші. Тут послуги коштують приблизно від 60 до 200 євро.

Незвичайний варіант для тих, хто не володіє великими фінансами і кого не звинуватити в сором'язливості, - це бордель і свінгер-клуб Big Sister. Дівчину можна привести з собою або знайти прямо тут, але є одне «але» - дається згода на онлайн-трансляцію любовних утіх в інтернеті. Вхід для чоловіків - 23 долари. Втім, судячи з того, що це місце цілком собі процвітає, можна зробити висновок, що готових на такий експеримент людей достатньо.

Власне, саме в борделях набагато ймовірніше знайти собі чеську дівчину, а не українку або албанці. При цьому, як завжди, не варто забувати про те, що непогано б оберігатися під час сексу.

Амстердам

Голландія вважається досить дорогим з точки зору секс-туризму напрямком, проте популярність його не знає кордонів. Культовий статус Кварталу червоних ліхтарів забезпечує постійний приплив людей, ласих до сексуальних насолод - як гетеро, так і гомосексуальної орієнтації. Крім того, легкодоступні наркотики тільки позначаються на особливий статус Голландії в цілому і Амстердама зокрема. На відміну від багатьох країн, проституція тут не просто не заборонена, але легалізована, так що це тепер велика індустрія зі своїми профспілками і організаціями. Це не могло не позначитися на безпеці послуг - все дівчата постійно перевіряються на предмет захворювань, гігієни приділено велику увагу. Робота повій ретельно контролюється спеціальними службами.

Найвідоміше місце, як вже було сказано, це Квартал червоних ліхтарів неподалік від Центрального вокзалу Амстердама. Тут всякий буде вражений розмаїттям «пропозицій» і червоними вітринами, в яких дівчата виставляють напоказ свої розкішні тіла. Однак ціни можуть надати непомірно високими - 50 євро за чверть години, наприклад.

Мадрид

Мадрид, який на вигляд може здатися звичайним європейським містом, насправді таїть в собі безліч цікавих і пікантних моментів. По-перше, місцеві жителі не дурні розважитися і гарненько випити. А по-друге, з огляду на той факт, що проституція не заборонена (хоча і не дозволена), це дозволяє багатьом жінкам (90% яких - уродженки інших країн) безпроблемно торгувати своїм тілом. Центр подібного дійства - простір між площею Пуерта дель Соль і станцією метро Гран Віа. Ночами тут збирається чимало дам у відвертих нарядах і на шпильках, які вказують на старовину їх професії. Тут можна зустріти представниць різних національностей і рас. Півгодини інтимних послуг обійдеться приблизно в 50 євро, причому більшість жінок вважають за краще працювати, що називається, на дому, а не в готелях. Також зняти собі дівчину можна і в деяких саунах і нічних клубах, де розцінки виявляться на пару-трійку десятків євро вище. Не варто забувати про презервативи - венеричні захворювання серед тутешніх дам аж ніяк не рідкість.

Ямайка

Ямайка є в першу чергу центром жіночого туризму. Острів приваблює одиноких або ж просто авантюрних жінок з Америки і Європи не своїми райськими пляжами і реггі, а, в першу чергу, місцевими атлетичними і охочими до жіночого тіла чоловіками. Втім, сюди стікається також багато представників сильної статі, які аж ніяк не проти розважитися з місцевими шоколадного кольору дівчатами за кілька десятків доларів.

Найвідомішими «епіцентрами» секс-туризму на Ямайці є культові готелі «Гедонізм-II» і «Гедонізм-III», які за деякими описами нагадують мало не сцени з «Калігули» Тінто Брасса. Втім, в цих готелях, де прилюдний секс і нудизм є чимось таким же нормальним, як і сніданок, багато хто не проти зіграти весілля. Перший з готелів користується любов'ю тих, хто постарше, а молодь радісно їде в «Гедонізм-III». Правда, ціни тут немаленькі.

Бразилія

влада Бразилії не так давно вирішили боротися з іміджем країни, призначеної для масштабного секс-туризму, однак навряд чи це якось позначиться на потоці тих, хто приїжджає сюди відомим чином розважитися. Бразилійки можуть бути на будь-який смак і колір - від прекрасних блондинок до гарячих мулаток і негритянок, а ціни на інтимні і ескорт-послуги тут вигідно відрізняються від європейських, хоча місцями можуть виявитися завищеними. Наприклад, в Ріо особливо популярний клуб «Help», де постійно мешкає величезна кількість дівчат легкої поведінки, які з ходу запитують 100 доларів. Правда, в результаті ця сума скорочується в два, а то і більше рази. У простих борделях ( «Casa de + ім'я господині») дівчата в основному темношкірі і беруть за свої послуги трохи - 10-30 доларів за годину.

На окрему увагу заслуговують бразильські терми, де в комплекс послуг разом з «обмиванням» і масажем входять і традиційні секс-послуги. Водити ж дівчат з вулиці до себе в номер не рекомендується, тому що, по-перше, не у кожному готелі цьому зрадіють, а по-друге злодійство тут - випадок цілком традиційний. А ще великою проблемою є безліч транссексуалів, які не проти пристати до якогось туристу в барі або на вулиці, а заодно і подати оголошення про свої послуги в довідники. Ну, а так як Бразилія країна не надто розвинена, та й проституція тут нелегальна, то не потрібно забувати про презервативи.

Балі

На Балі все не так просто, як у відносно сусідньому Таїланді - просто так потрібного роду дівчат тут годі й шукати, і найприкріше в цьому випадку, що місцеві жінки помітно привабливіше тайських. Секс-туризм - це явно не коник острова, проте популярність його серед самих різних туристів, в тому числі росіян, все одно якийсь присутність проституції, та забезпечує. Це стосується в основному Кути , Де є чимало так званих караоке-барів, куди варто приходити не раніше 11 вечора. Там іноземний турист досить швидко привертає увагу місцевих «мешканок», ціни на яких, в цілому, досить прийнятні - приблизно 80-100 доларів за ніч. Про кращих борделях і караоке-барах найпростіше запитати у всезнаючих таксистів. Варто остерігатися сутенерів, які завжди не проти прихопити аванс і зникнути разом з ним, так що настрій і ніч будуть зіпсовані. Вуличні повії дуже дешеві - ніч може обійтися в 40 доларів, але самі дівчата навряд чи порадують красою, та й за безпеку ніхто не ручається.

Німеччина

В Німеччині проституція зовсім легальна, так що можна не побоюватися, що кого-то притягнуть до відповідальності за те, що він намагається підшукати собі дівчину на ніч. Це ще і окремий плюс в тому плані, що інформація для стражденних абсолютно відкрита - її можна знайти в каталогах, телефонних довідниках і газетах, так що не потрібно допитувати всезнаючих таксистів. Проституція в країні легальна з 2002 року, а всього в промисловості зайнято близько 400 тисяч чоловік. Основний центр цієї індустрії - другий за величиною місто країни Гамбург з його привабливими для секс-туристів вулицями Reeperbahn і Herbertstrasse.

Знайти собі дівчину для утіх можна в різних місцях - як на спеціальних вулицях в злачних кварталах, так і в нормальних борделях. Другий варіант недешевий, проте гарантує якісний і безпечний секс в комфортних умовах.

Німецькі борделі називаються «пуфф» (puff) і являють собою бордель в класичному сенсі цього слова. Що тут засмучує, так це ціни - в межах 100-400 євро залежно від тривалості послуг і т. Д. З іншого боку, тут все зроблено по розуму, а дівчата піклуються про гігієну, регулярно перевіряються у медиків і мають довідками про відсутність захворювань . Вибір дам тут вражає - різні кольори шкіри, національностей, крім того, комплект послуг може бути гранично широким - аж до БДСМ.

Дівчата в вуличних вітринах - це дещо інший тип. Хоча ціни у них також чималі (можуть доходити до 200-300 євро), якість послуг і обходження залишає бажати кращого, та й контроль за ними не такий строгий, як за робітницями борделів. Зазвичай вуличні повії зосереджені на кількох міських вулицях, де у них є кімнати для сексу з клієнтом і вітрини, стоячи в яких вони залучають клієнтуру. Тут можна зустріти різного роду нічних метеликів - від зовсім молодих до літніх, не кажучи вже про розкид національностей. Але ніхто не гарантує справжньої насолоди, так що часом має сенс переплатити і піти в бордель.

Ще один варіант - так звані секс-кафе, де ціни в меню неприємно вразять кожного, хто прийшов туди випити кави, а не в пошуках розваг відомого характеру. Ці місця можуть комусь нагадати go-go бари, тільки більш цивілізовані. Крім того, в Німеччині є чимало свінгер-клубів, а також саун, де можна чудово провести час з однією з місцевих «мешканок», правда, вхід в таку сауну досить дорогий, але для того, що шукає задоволення людини це не повинно бути перешкодою.

Україна

Навряд чи Україна як центр секс-туризму буде цікава чоловікам з Росії, яким напевно більш до вподоби екзотичні дівчата з Куби або Таїланду. Тим часом, на Заході України стабільно вважається одним з кращих напрямків для такого роду відпочинку - місцеві дівчата мають славу найкрасивіших у світі, а секс-туризм тут процвітає у вигляді добре організованих турів для іноземних клієнтів, які можна відшукати в інтернеті. Необхідну інформацію легко знайти і в газетах з оголошеннями - сауна, масажний салон і т. П. Відразу натякають на те, що це і є потрібне місце. Фінансово забезпечені іноземці часто замовляють собі ескорт-послуги за чималу суму, проте можна приїхати самостійно, тільки перед цим потрібно гарненько підготуватися інформаційно.

Жіночий секс-туризм

Для кого-то це може здатися парадоксом, але жінкам під час відпочинку за кордоном за секс теж дуже часто доводиться платити, хоча місць, де задоволення можна знайти хвилі за безкоштовно, теж вистачає. В основному центри жіночого секс-туризму розташовані в Середземномор'ї, де місцеве населення славиться своєю пристрастю, а також на Карибах. Часто, до речі, плата за секс з боку дами означає походи по барах і ресторанах, де чоловік просто ні за що не платить. Найближчими напрямками жіночого секс-туризму є Туреччина и Єгипет , Куди і так їде величезна кількість росіянок.

Туреччина

Туреччина давно манить російських представниць слабкої статі своїми пекучими хлопцями, які завжди не проти добре провести час з російською красунею. За великим рахунком, не потрібно йти в якісь спеціальні місця, так як турецькі чоловіки самі в більшості випадків виявляються тут як тут - в першу чергу мова йде, звичайно, про популярних курортах, куди стікаються жінки з Росії. У місцях типу Анталії і Аланії вистачає нічних клубів, де можна запросто зняти турецького красеня. Правда, фінал не завжди передбачуваний - тут може бути як звичайне тимчасове захоплення, яке належить оплачувати росіянці, так і великі почуття, що, втім, відбувається далеко не завжди. Також можна подбати про супутнику заздалегідь - замовивши його собі через окремі турагентства за певну суму, наприклад, 200 доларів за вечір. В такому випадку це буде не просто сексуально заклопотаний хлопець з вулиці, а справжній професіонал.

Єгипет

Жінкам, кого цікавить арабська пристрасть, варто з'їздити в Єгипет - там від шанувальників відбою не буде. Для арабів туристки служать справжнім магнітом, проте їх увагу часто може обернутися непередбаченими витратами - єгипетські чоловіки вже звикли до великих дивідендів з боку європейок, так що якщо когось не цікавлять тривалі відносини, то простіше все обумовити на березі, але все одно бути напоготові . Найлогічніше сюди їхати за простим сексом без зобов'язань, інакше можна отримати купу проблем.

Карибські острови

Величезна кількість європейок і американок (особливо пост-бальзаківського віку) їдуть за секс-туризмом на острови Карибського моря, де в достатку проживають темношкірі хлопці, що не проти провести ніч з туристкою - як за безкоштовно, так і взявши з неї мзду. Найкраще місце в регіоні - це Ямайка, а також Домінікана , Куба і деякі інші острови. При цьому варто подумати про безпеку контактів - про особисту гігієну тут мало хто піклується.

Південна Європа

Країни південної Європи - Італія , Іспанія , Греція і Болгарія - також можуть порадувати любительок секс-туризму, так як потенційних мисливців за любов'ю тут хоч греблю гати. Причому, швидше за все, за проведене з засмаглим красенем час платити не доведеться - хіба що жінкам у віці, на яких раптом ні з того ні з сього звернув увагу молодий симпатичний хлопець. У такій ситуації інтерес може бути цілком корисливим. Часто багато знайомства в цих країнах переростають в курортний роман, а іноді і того далі - в серйозні стосунки, які, втім, не обов'язково виявляються довгими і щасливими.

У тексті використані фотографії користувача, але це зовсім не означає, що він постійно подорожує по борделях :)

Новости