Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вірменські добровольці загинули після удару азербайджанського безпілотника Нагорний Карабах війна останні новини на сьогодні, 5 квітня 2016 року

У зоні нагірно-карабахського конфлікту ситуація почала загострюватися. У Міноборони Азербайджану заявили, що 31 січня збройні сили Вірменії 120 раз порушили режим припинення вогню. Що стоїть за загостренням конфлікту між Азербайджаном і Вірменією і як впливає на Закавказзі протистояння Москви і Анкари?

Заступник директора Таврійського інформаційно-аналітичного центру РІСД Сергій Єрмаков вважає, що Росія з Туреччиною зараз знаходяться в гострій фазі протиріч, і це підштовхує Азербайджан до активізації на карабаському напрямку.

«Треба зауважити, що до останнього часу політика Туреччини щодо Кавказу була досить гнучкою. Але зараз Анкара переходить до прямолінійним діям, і Баку в цій ситуації намагається отримати свої дивіденди », - сказав експерт в інтерв'ю« СП ».

За його словами, навряд чи Азербайджан всерйоз розраховує, що за допомогою Туреччини йому вдасться силовим шляхом вирішити проблему Нагірного Карабаху і, тим не менш, Баку явно намагається розморозити карабахський конфлікт.

Читайте також

У зоні нагірно-карабахського конфлікту ситуація почала загострюватися Армія Туреччини: віслюки йдуть в бій

Анкара зміцнить свої збройні сили мулами і танкамі- «Франкенштейна»

Раніше Туреччина звинуватила Росію в нібито порушення повітряного простору літаком Су-34. У зв'язку з цим на авіабазах ВПС Туреччини був оголошений підвищений рівень тривоги.

Читайте докладніше в матеріалі «СП» « Анкара "розморожує" Карабах ».

Останні новини світу читайте на сторінках «Вільної Преси» та в соціальних мережах: Facebook , Twitter , ВКонтакте , Однокласники , Світ тісний , а також Telegram .

Що стоїть за загостренням конфлікту між Азербайджаном і Вірменією і як впливає на Закавказзі протистояння Москви і Анкари?

Новости