Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Вірменія і Азербайджан мають вжити додаткових заходів щодо зниження напруженості в Карабасі: представник Росії при ОБСЄ

Lenta.ru

Вірменія і Азербайджан мають вжити додаткових заходів щодо зниження напруженості в Карабасі, заявив постійний представник Росії при ОБСЄ Олександр Лукашевич, передає Новини-Вірменія .

За його словами, припинення вогню є найважливішою умовою продуктивності посередницької місії співголів Мінської групи ОБСЄ і просуванню до компромісу по сутнісним аспектам врегулювання.

"На лінії зіткнення і кордоні Азербайджану і Вірменії зберігається відносна стабільність, знижується число порушень режиму" тиші ". Закликаємо сторони закріпити позитивну тенденцію додатковими заходами по зниженню напруженості", - наводяться слова Лукашевича в Твіттері російської місії в ОБСЄ.

Він зазначив, що зусилля "трійки" співголів Мінської групи ОБСЄ в якості колективного посередника при виробленні сторонами життєздатного вирішення нагірно-карабаської проблеми заслуговують на високу оцінку і безумовної підтримки.

При цьому він нагадав, що після недовгої виборної паузи відновлені інтенсивні контакти між Вірменією і Азербайджаном, відбулася результативна зустріч на полях Ради глав держав СНД в Душанбе 28 вересня 2018 р

Новости