Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури в Нафталан

  1. Головне багатство курорту
  2. Як це відбувається:
  3. Інші пам'ятки Нафталан

Тури в Нафталан - справжня знахідка для мандрівників, які бажають поєднати активний літній відпочинок з максимальним оздоровленням. Гостинний азербайджанський курорт розкинувся недалеко від Гянджі і вважається одним з найбільш незвичайних на просторах всіх колишніх радянських республік.

Гостинний азербайджанський курорт розкинувся недалеко від Гянджі і вважається одним з найбільш незвичайних на просторах всіх колишніх радянських республік

Перша свердловина була знайдена ще в 20-х роках XIX століття, і з тих пір оздоровчий курорт Нафталан не знає відбою від туристів. Всі відгуки залишені про чудовому куточку дружнього східного держави правдиві на 100%, і приїхавши сюди, в цьому можна переконатися вже в перші години перебування.

Головне багатство курорту

Головне багатство курорту

Згадки про незвичайний курорті Азербайджану зустрічаються ще в записах Марко Поло. У своїх розповідях про подорожі він в яскравих фарбах описував чудотворне вплив місцевої нафти на людський організм.

Сьогодні лікувальні процедури з використанням «чорного золота» пропонують у всіх санаторіях Нафталан. У «Галашти», «Карабах» і «Чинар» відпочиваючим надають широкий спектр послуг фізіотерапії з нафталановой нафтою.

У місто-санаторій їдуть з різними захворюваннями. Чорно-бурого або коричневого нафтою важкої густої консистенції лікують понад 70 хвороб з області гінекології та дерматології, вона позитивно впливає на патологічні стани опорно-рухового апарату та серцево-судинної системи.

Лікування проводиться у вигляді нафтових ванн.

Як це відбувається:

  • пацієнта занурюють в ємність з нафтою, нагрітої до температури 37 грасудов;
  • час впливу вуглеводнів - 15-20 хвилин;
  • після процедури людини відправляють в душ, а після прописують спокій на 24 години.

пацієнта занурюють в ємність з нафтою, нагрітої до температури 37 грасудов;   час впливу вуглеводнів - 15-20 хвилин;   після процедури людини відправляють в душ, а після прописують спокій на 24 години

Якщо ви зібралися на відпочинок в Нафталан, обов'язково влаштуйте сеанс нефтетерапіі. Ціни на тури на азербайджанський курорт в 2018 році у туроператора залишаються на доступному рівні, тому в подорож можна відправитися спонтанно.

Для тих, хто змушений планувати канікули, на офіційному сайті можна залишити заявку на бронювання путівки в Нафталан на зручні дати.

Інші пам'ятки Нафталан

  • Приїхавши на курорт, необов'язково проводити весь вільний час в готелі. Присвятіть день огляду місцевих визначних пам'яток. У нафталаном хороший Краєзнавчий музей, де можна помилуватися національним азербайджанськими костюмами і старовинної начинням, окрема експозиція присвячена «чорному золоту»: його видобутку, складу, цілющим властивостям.
  • Не менш цікаво буде зробити похід в музей милиць. Це місце, де вилікувався за допомогою нафталановой нафти люди, які раніше мали проблеми з опорно-руховим апаратом, залишають милиці, палиці.

Це місце, де вилікувався за допомогою нафталановой нафти люди, які раніше мали проблеми з опорно-руховим апаратом, залишають милиці, палиці

  • Ще одна визначна пам'ятка - Красний міст. Ця будова зі щирого цегли було зведено ще в XII столітті. Міст, довжиною 175 км, з'єднує Азербайджан і Грузію.

З Нафталан можна дістатися до будь-якого міста країни. Здійсніть масу пізнавальних екскурсій по території східної держави і назавжди полюбите його за доброзичливість і автентичний колорит!

Новости