Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Тури до Туреччини з Пермі на 2018 - путівки на відпочинок - Агентство подорожей МАГЕЛЛАН

  1. Ціни на тури в Туреччину

Чому варто відпочивати саме в Туреччині

Чому варто відпочивати саме в Туреччині?

Затребуваний напрямок відпочинку: Туреччина з Пермі

Затребуваний напрямок відпочинку: Туреччина з Пермі

Серед жителів СНД завжди було дуже затребуване таке турістітіческое напрямок, як курорти до Туреччини. Тури до Туреччини з Пермі цілком доступні по ціновій політиці для середньостатистичного жителя Росії. Варто відзначити, що Туреччина є першокласним курортом для відпочинку.

Одного разу відвідавши цю країну, ви знайомитеся з її давньою і незвичайної культурою, величною історією. Вам надані самі розкішні пляжі. Все це залишає незабутнє враження, і в Туреччину хочеться повертатися ще багато разів. А гарячі путівки в Туреччину, який досить часто з'являється в туристичних фірмах, дозволяють заощадити кошти на поїздку.

Гірськолижний курорт і якісний сервіс.
Відпочивати в Туреччині можна і в зимову пору року. Взимку відпочинок в Туреччині буде мати відмінний оздоровчий ефект. Ви можете замовити курс лікувальних процедур в спа-центрах, які знаходяться при більшості готелів. Туреччина також відома своїм достатком гірськолижних курортів. Найвідоміші з них - Улудаг і Паландаген. На цих курортах є все необхідне для гарного проведення часу. Не важливо як добре ви катаєтеся на лижах, навіть якщо ви новачок, для вас знайдеться траса, яка відповідає вашим навичкам складності.

Ще одна безсумнівна перевага, якою володіє Туреччина - це сучасні і новомодні готелі. На розвиток туристичної галузі держава виділяє значну частину коштів з казни, і це виправдано, так як туризм - це найбільш значуща галузь в економіці Туреччини.

Крім того, готелі Туреччини славиться своїм першокласним рівнем сервісу. Ще один плюс відпочинок в Туреччині полягає в тому, що для російськомовного населення мовний бар'єр мінімальний, так як жителі СНД дуже часто їздять відпочивати саме в Туреччину.

Існує багато різноманітних пропозицій відпочинку в Туреччині. Якщо ви плануєте відпочивати всією сім'єю, найкраще замовити гарячі путівки в Туреччину з Пермі. Туреччина, її пляж, басейни і готелі повністю адаптовані для безпечного і якісного дитячого відпочинку, що безсумнівно оцінять жителі суворого уральського регіону.

Туреччина, її пляж, басейни і готелі повністю адаптовані для безпечного і якісного дитячого відпочинку, що безсумнівно оцінять жителі суворого уральського регіону

Для російських туристів Туреччина - синонім гарного сервісу, але при цьому недорогого відпочинку. З іншого боку Туреччини - це наступник великих імперій минулого, з багатим культурним спадком. З третього ми можемо побачити в Туреччині надзвичайне сплетіння Азії і Європи.
Туреччина знаходиться одночасно в Азії і Європі і омивається Чорним, Егейським, Середземним і Мармуровим морями.
Межує з Болгарією, Грецією (по морю), Сирією, Іраком, Іраном, Азербайджаном, Вірменією та Грузією.
Основна валюта - ліра, основна релігія - іслам, основна мова - турецька.
Кожен може знайти в цій країні щось для себе.

Кожен може знайти в цій країні щось для себе

В основному туристи знаходять тут дуже красиву природу, жарку погоду, безліч культурних і активних екскурсій, готелі будь-яких категорій, і, при цьому, прийнятні ціни.
У багатьох місцях природа Туреччини не зворушена і дуже красива. Туристи самі можуть вибрати будь пляжі їм більше до душі, галькові з блакитною водою або мелкопесчанние, свіжий з ароматом сосен і моря повітря, або ж сухуватий пустельний.
Основні курорти Туреччини - Аланія, Анталія, Белек, Бодрум, Кемер, Мармарис, Сіде, Стамбул, Фетхіє.

Серед російських туристів найбільшою популярністю користується Кемер. На другому і третьому місцях - Сіде і Аланія. Стамбул - мекка для любителів шоптури.

На всіх курортах вам доступні готелі будь-якої категорії - від розкішних, до найдешевших. У той же час, варто враховувати, що турецькі 5 зірок не рівні європейським, рівень тут, безумовно, нижче. Але і вартість теж!

Сезон в відпочинку починається з травневих свят і закінчується в середині жовтня!

Туреччина з Пермі 2018 вже чекає вас в нашій турагенції!

Ціни на тури в Туреччину

Ціна на відпочинок в Туреччині з вильотом з Пермі починається з 15 тисяч рублів на 1 людину і з 30 тисяч на двох. Наші фахівці повністю проконсультують вас про порядок оформлення документів, тонкощах вибору готелю з хорошим обслуговуванням, безкоштовним wi-fi і іншими приємними зручностями.

У розпал сезону кращі пропозиції турів довго не затримуються, телефонуйте прямо зараз!

На всі тури в 2018 році поширюється акція: при самостійному підборі путівки через калькулятор турів ви отримуєте знижку від 3 до 7 відсотків!

На всі тури в 2018 році поширюється акція: при самостійному підборі путівки через калькулятор турів ви отримуєте знижку від 3 до 7 відсотків

Новости