Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Посольство США в Азербайджані попереджає про шахрайство в зв'язку з лотереєю імміграційних віз

Посольство США в Азербайджані виступило з попередженням в зв'язку зі значним збільшенням кількості помилкових листів і повідомлень електронної пошти про Програму імміграційних віз Diversity Immigrant Visa (DV) / візовій лотереї.

Як повідомляє 1news.az, в повідомленні дипмісії наголошується, що шахраї, які посилають такі листи і повідомлення, видають себе за представників уряду США з тим, щоб отримати оплату від беруть участь і бажаючих брати участь в лотереї. У зв'язку з цим, всім заявникам пропонується ознайомитися з інформацією про правила і процедури , Що допоможе виявити можливі фальсифікації.

Зверніть увагу на те, що учасникам лотереї DV-2015 року, подача документів на яку вже закінчена, уряд США не буде висилати листи поштою - статус заяв на участь в DV-2015 можна буде перевірити лише онлайн. Єдиний сайт, який дозволяє перевірити статус заяв - це захищений сайт Державного департаменту США: http://www.dvlottery.state.gov.

Звернення до участі в лотереї DV - безкоштовне, а оплата може стягуватися лише після вибору учасників лотереї і надходження доручення про можливість отримання імміграційних віз.

Дана оплата проводиться відповідно до раніше встановленого графіка в касі посольства або консульстві США.

Уряд США ні в якому разі не приймає заздалегідь від заявника чек, банківські та поштові перекази.

Якщо заявник хоче упевнитися в законності надходять до них звернень, то він може звернутися в консульський відділ посольства США на адресу [Email protected] .

«Посольство США співпрацюватиме з місцевими правоохоронними органами з метою запобігання дій шахраїв. Якщо хто-небудь вважає себе жертвою таких шахраїв, або до нього звернулися з хибним листом і електронним повідомленням, то можна звернутися на Facebook сторінку дипмісії або в консульський відділ посольства на адресу [Email protected] » , - йдеться в повідомленні американської дипмісії в Баку.

Р. Абдуллаєв, Ф.Б.

Новости