Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Каспійська тиждень моди: все, що ви хотіли знати про новий сезон

Одна з головних новин майбутнього 8-го сезону Каспійської тижні моди (1-5 листопада) - зміна місця проведення. Ні, головне fashion- подія Прикаспію як і раніше буде проходити в Астрахані, але тепер не в кремлі, а у величезному і красивому Театрі опери і балету. Ексклюзивне інтерв'ю з засновниками КНМ - спеціально для Каспій Інфо.

- Розкажіть, чому ви вирішили змінити місце проведення події?

Олена Родненко: Ми довго до цього йшли. Поступово зростали наші масштаби: кількість дизайнерів, глядачів, моделей, ЗМІ. Ми стали просто не уміщатися! Причому не вміщується не тільки в фізичному плані. У нас величезна кількість задумів і ідей, здійснити які можливо тільки на такий великий і технічно оснащеної майданчику, як Театр опери та балету.

Єлизавета Копишенко: Великий, технічно оснащеної і красивою! Всі наші гості завжди залишаються в захваті від екскурсій і походів в театр. Ми впевнені, що цей простір ще більше надихне учасників і глядачів Каспійської тижні моди і відкриє нам нові перспективи.

- Про перспективи: чого ще нам чекати цієї осені? Чи будуть нові дизайнери? Нові країни?

Олена Родненко: Чесно, я ще не пам'ятаю жодного сезону, щоб у нас не було нових дизайнерів і країн!

Єлизавета Копишенко: І це враховуючи, що і «старички» завжди з нами!

Олена Родненко: Зараз ми робимо упор на встановлення партнерства з країнами і регіонами Прикаспію: Казахстан, Іран, Туркменістан, Чечня, Азербайджан. Навесні ми вперше представили астраханського дизайнера на тижні моди в Баку: це був показ дитячої колекції від бренду M iniМи Олени Ткачової. До нас збирається цілий пул дизайнерів з Ірану, дуже чекаємо і Туркменістан.

Єлизавета Копишенко: Але в той же час ми продовжуємо розвивати відносини з Європою! Наприклад, до нас приїде дизайнер бренду Arollo Boots з Австрії. А астраханці вже в цьому вересні вперше представлять свої колекції ... в рамках Міланського тижня моди! У Мілані пройде показ Марини Гурвич, а також Елли Богдалова спільно з Катериною Вінсковской.

- Астраханцев! В Італії! Ось це так!

Олена Родненко: Так, іноді ми самі не віримо, яких успіхів і масштабів досягли і скільки накрутили (сміється - прим. Ред.).

Єлизавета Копишенко: Ми недавно порахували і виявилося, що за 7 минулих сезонів Каспійської тижні моди ми встигли організувати більш 300 показів, охопити 20 країн, провести більше 50 лекцій і 80 бізнес-сніданків. А 6 з наших дизайнерів були представлені на різних міжнародних подіях: у Бел а руси, Угорщини, Азербайджані, Монако. У нашому до онкурсе молодих дизайнерів, який проходить в рамках тижня моди, прий чи участь близько 60 непрофесійних модельєрів. І це всього за три роки!

- До речі, а відбір в до онкурс молодих дизайнерів ще йде?

Олена Родненко: Так, до середини вересня у всіх бажаючих є можливість подати заявку на участь в до онкурсе, зробити свій перший крок в професійний світ моди, показати свою колекцію на великому подіумі і виграти величезну кількість призів, серед яких - продюсування особисто від нас, а це значить - міжнародні покази і комерційний успіх!

Єлизавета Копишенко: Подавайте заявки з описом колекції, ескізами та прикладами робіт на [email protected] .

- До речі, чи чекають нас зміни в освітній та ділової програмах?

Єлизавета Копишенко: Так, і дуже великі! Основну частину програми ми ставимо на суботу. Це буде цілий освітній і бізнес-форум із спікерами з Москви і експертами реального бізнес-сектора в сфері моди і краси. В інші дні ми будемо проводити освітні сніданки з експертами з Британської вищої школи дизайну і бізнес-обіди для знайомства гостей КНМ, ЗМІ, астраханських дизайнерів і байєрів.

- Виходить, дизайнери ще можуть встигнути стати учасниками? А моделі?

Олена Родненко: Дизайнери, власники бутиків, маркетологи, блогери, ЗМІ, фотографи ... ми дуже раді всім! Ще можна встигнути стати учасниками з показом, виставкової зоною, презентацією. Моделей ж ми чекаємо на кастинги. Буквально на днях пройшов перший великий кастинг в ТРК «Три Кота», у вересні буде другий! Слідкуйте за новинами на наших офіційних сторінках.

Контакти:

Пошта: [email protected]

сайти: Welcomestyle.ru , Caspianfashionweek.ru

instagram: @caspianfashionweek , @ws_mag

ВКонтакте: vk.com/caspianfashionweek , vk.com/welcomestyle

Розкажіть, чому ви вирішили змінити місце проведення події?
Про перспективи: чого ще нам чекати цієї осені?
Чи будуть нові дизайнери?
Нові країни?
До речі, а відбір в до онкурс молодих дизайнерів ще йде?
До речі, чи чекають нас зміни в освітній та ділової програмах?
Виходить, дизайнери ще можуть встигнути стати учасниками?
А моделі?

Новости