Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Камери зберігання в круїзних терміналах порту Барселони?

  1. Page Content В: Я прибуду до Барселони, щоб потім відправитися в круїз на кораблі Celebrity Cruise....
  2. Камера зберігання біля круїзного порту

Page Content

В: Я прибуду до Барселони, щоб потім відправитися в круїз на кораблі Celebrity Cruise. Я знаю, що в аеропорту є камери схову, але чи є камери схову в порту, де можна було б залишити багаж і погуляти по місту перед круїзом?

Про: Автоматичних шафок для зберігання багажу в круїзних терміналах Барселони немає, але існує компанія Bags & Go, у якій є представництво в круїзному порту Барселони, і яка може взяти ваш багаж на зберігання або доставити його в потрібне вам місце. Це означає, що ви можете залишити свій багаж в порту в компанії Bags & Go і відразу ж податися на огляд визначних пам'яток. А ваш багаж буде доставлений у потрібне положення і буде надійно зберігатися, поки ви його не заберете. Це зручно і заощадить вам час, тому що вам не доведеться ходити з сумками і валізами в пошуках камери схову. Ви зможете відразу почати свій відпочинок.

Bags & Go
Moll Sant Bertran S / N
Terminal Trasmediterranea
Port de Barcelona,
08039, Barcelona, ​​España.

Як замовити зберігання і перевезення багажу в компанії Bags & Go

За наступним посиланням ви можете замовити зберігання і перевезення свого багажу з круїзного порту Барселони за допомогою компанії Bags & Go.

Клацніть тут, щоб забронювати трансфер багажу в аеропорт Барселони, порт Барселони або ваш готель або з них Клацніть тут, щоб забронювати трансфер багажу в аеропорт Барселони, порт Барселони або ваш готель або з них

Більш детальна інформація про послуги з доставки багажу компанією Bags & Go

Камера зберігання біля круїзного порту

Якщо ж вам потрібен буде постійний доступ до свого багажу, і ви не збираєтеся зупинятися в готелі в Барселоні, то вам краще буде скористатися автоматичними шафками зберігання, які дозволять вам мати постійний доступ до багажу, забирати і класти туди речі, коли вам захочеться. Це зручно, якщо ви плануєте пройтися по магазинах і купити речей. Ви зможете просто відкрити свій шафку і покласти туди куплені речі.

Існує компанія "Locker Barcelona", яка пропонує туристам автоматичні шафки. Вона розташована на Plaça Catalunya (площа Каталонії), в 10 хвилинах їзди на таксі від порту.

Таким чином, від ваших планів і переваг залежить те, яку послугу зі зберігання багажу вам слід вибрати.

Детальніше про камерах зберігання Locker Barcelona читайте в наступній статті:
Камери зберігання Locker Barcelona

Також речі можна залишити на вокзалі Sants Estació (залізничний вокзал Barcelona Sants, вокзал Сантс), в якому є хороші камери схову. Якщо після поїздки в центр міста, ви збираєтеся повернутися в аеропорт, то від вокзалу Sants Estació в аеропорт Барселони і назад ходять прямі поїзди.

За цими посиланнями є додаткова інформація про місця зберігання багажу в Барселоні:

Камери зберігання в Барселоні
Зберігання великогабаритних речей
Карта розташування транспортних вузлів в Барселоні

Я знаю, що в аеропорту є камери схову, але чи є камери схову в порту, де можна було б залишити багаж і погуляти по місту перед круїзом?

Новости