Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Знайомство на вулиці. Як познайомитися? !! Як уникнути знайомства? !! Секрети, історії, хитрості.

Знайомство на вулиці. Як познайомитися? !! Як уникнути знайомства? !! Секрети, історії, хитрості.

Молода людина наздоганяє дівчину, і каже:
- Дівчина, нам здається по шляху.
Дівчина уважно на нього дивиться і відповідає з посмішкою:
- Навряд чи. Я на фіг не йду.
епіграф

У багатьох є деякі упередження проти вуличних знайомств. І це зрозуміло. Але ж тема цікава! Давайте поговоримо про це.
Вважається, що найчастіше з вуличних знайомств нічого особливо путнього не виходить. Але ж і у інших знайомств ефективність не дуже висока. Все одно, все і завжди залежить від конкретної ситуації і людей. Тому не будемо намагатися виробити шаблони поведінки при знайомствах, а спробуємо обговорити, як краще дати зрозуміти людині, що не хочете з ним знайомитися, або ж як заохотити підійти і познайомитися того, хто вам сподобався. Ну і заодно обговоримо максимально ефективні способи знайомства, щоб чоловіки, якщо вони це прочитають, знали, як знайомитися, щоб це сподобалося дівчині.

Ну і заодно обговоримо максимально ефективні способи знайомства, щоб чоловіки, якщо вони це прочитають, знали, як знайомитися, щоб це сподобалося дівчині

Наприклад, варто сказати, що навіть якщо дівчина і хоче, щоб з нею познайомилися, вона навряд чи відповість на спроби знайомства в транспорті. І все тому, що якщо чоловік спробує познайомитися в транспорті, він приверне підвищену увагу оточуючих до самого процесу знайомства. І дівчині буде ніяково. Вона практично буде змушена сказати "Ні!". Тому не варто намагатися заговорювати з дівчиною при сторонніх. Краще вийти на її зупинці, і тоді вже спробувати познайомитися, правда ?!

У кожного свої спостереження з приводу того як варто чи не варто знайомитися. Трохи нижче ми прочитаємо різні історії на цю тему, а поки що кілька спостережень на тему знайомств на вулиці.

Чомусь вважається, що дівчина не може підійти і познайомитися першої. І що ж їй робити ?! Чекати милості від природи ?! Звичайно, дивно буде виглядати дівчина, яка підійде і скаже:

- Ну що, познайомимося ?!

На щастя, дівчата істоти більш тонкі і кмітливі. Їм немає необхідності діяти так прямолінійно. Дівчина може попросити про якусь допомогу, може просто заговорити про щось, може час від часу поглядати на симпатичного їй молодої людини і посміхатися. Дівчина стільки всього може! Коли захоче. Доброзичливу посмішку чоловіки сприймуть вже як сигнал, що дівчина в гарному настрої, і з нею можна спробувати заговорити. І спробують! І буде вважатися, що ініціатором знайомства був чоловік. Хоча ми-то з вами знаємо, що якби не її невербальні сигнали, то у нього могло б і думки про знайомство не виникнути.
Так, і зверніть увагу на те, що коли дівчина посміхається молодій людині, стріляє очима і робить вигляд, що ніяковіє від усього цього (або і справді ніяковіє), то зовнішність дівчини перестає грати для молодої людини таку важливу роль, як це вважається. І знаєте чому ?! Кожній людині приємно, коли на нього звертають увагу. Нам подобаються ті, кому подобаємося ми. І якщо молода людина відчуває, що сподобався дівчині, вона йому теж почне подобатися. Напевно! Ну, по крайней мере, вона йому буде в два рази симпатичніше, ніж якби не її зацікавленість в ньому. Ми любимо подобатися, адже так ?!

Якщо ж дівчина і хотіла б висловити за допомогою посмішок і поглядів те, що вона не проти знайомства з конкретним хлопцем, але у неї не виходить це зробити через невпевненість в собі, дуже рекомендуємо згадати про вправу "Я тобі подобаюся", про якому розповідалося в першій книзі циклу "Інтим? Пропонувати! Відверті історії про ЦЕ. Жіночий погляд". Ця вправа служить джерелом не тільки впевненості в собі, а й гарного настрою! І те, і інше корисно і необхідно. Як для знайомств, так і просто для гармонійного самовідчуття.

Тепер про те, що може не сподобатися дівчатам.

Навряд чи варто розраховувати на прихильність, якщо підійти з питанням "Чи можна з вами познайомитися ?!". Напевно, оригінальніше треба бути, правда ?!
Дівчатам навряд чи сподобається розв'язність і безцеремонність. І не можна торкатися до дівчини, з якою ви хочете познайомитися, а також підходити до неї ближче, ніж на 40-50 сантиметрів. Це може налякати.
Та й взагалі, ефективніше зробити вигляд, що ваша мета зовсім не знайомство. Коли ми заводимо мову про якісь незначні питаннях, людина трохи розслабляється. А потім вже, в ході бесіди про те, як давно не було автобуса, можна і познайомитися. Мало хто стане грубо відповідати людині, з яким вже обмінявся парочкою фраз.
Ну, а як відбуваються реальні знайомства на вулицях, хто і що про це думає і яким досвідом може поділитися ?!
Читаємо!

- Зі мною знайомилися і не раз. Була пара повторних побачень. Нічого путнього. А сама, ніколи ні з ким не намагалася познайомитися.

- Я, чи то вихована так, то чи просто боягузка, - ніколи б не стала знайомитися на вулиці. І не люблю, коли на мене в метро дивляться або підморгують.

- Я одного разу на зупинці познайомилася. Припізнилися у подруги, чекала автобус. Хлопець підійшов, жуйку запропонував чомусь. Запитав, чи далеко мені їхати. Виявилося, що ми майже сусіди. Ну, і пішли пішки. Загалом, ми з ним років зо три потім зустрічалися. Потім я поїхала. Коли літала в Росію, знову зустрілися, у нього вже 3-е дітей.

- Зі мною ніколи не знайомилися. А самій підійти ніяково якось. Виховання таке, - мовляв, "хороші дівчатка до хлопчикам не клеяться".

- Зі мною знайомилися і на вулиці, і в громадському транспорті. З одним зав'язався роман, іншого довго не могла відшити, з ким-то зустрілася пару раз і все.
Сама першої знайомитися не стану, а ось якщо до мене підійде молода людина, тверезий і адекватний, то знайомству буду завжди рада, правда відразу позначу, що вільна, однак грубо відшивати не буду.

- У мене є знайома пара, - вони познайомилися в автобусі, пару років зустрічалися, вже кілька років одружені. Вона дуже гарна. Потім, вже будучи заміжньою, вона їхала також в автобусі. Якийсь хлопець при виході подав їй шматочок фольги, на якому підручними засобами накарябал визнання в любові з першого погляду і написав свій номер телефону. Природно, вона не дзвонила, але сам випадок цікавий, я вважаю. А як чоловік світився, коли нам це розповідав, очі як у нього горіли. Мабуть від того, що у нього така дружина, що в неї закохуються.

- А я якось пішла в їдальню одна, там до мене хлопець підсів, симпатичний такий. Видно було, що соромився дуже. Добре поговорили, він у мене телефончик попросив, але в той момент у мене любов була, ні про кого іншого думати не могла, тому просто попрощалася і пішла. Тепер думаю, даремно.

- Коли молоденькою була, то дуже часто молоді люди на вулиці намагалися познайомитися, їх навіть не бентежило наявність у мене дитину. Бувало, навіть брали коляску і котять, могли так зі мною прогуляти години дві. На пляжі знайомилися. Але чомусь знайомства ці та залишалися на пляжному або вуличному рівні. Може від того, що я на той момент мала постійного чоловіка, і мені далі таких розмов, нічого не потрібно було ?!

- Я вже в більш зрілому віці, і зі мною теж знайомляться, але рідше. Хтось відразу в лоб з зізнаннями, хтось дає зрозуміти, що це тільки на сьогодні. Згодом це стало мною сприйматися менш прихильно, - я стала вести себе різкіше, тобто відшивала так, що більше заводити розмову про "продовжити ввечері, а номер телефончика", відпадали начисто.
Буває, що в клубі, я можу познайомитися, але це буде тільки веселий, приємний вечір, без продовжень. Попили, потанцювали, поспілкувалися і розійшлися. Ось так.

- Метро вважається? Їздила року 3 з одним і тим же хлопцем вранці на роботу, все дивилася, дивилася на нього, а він як на зло сідав і відразу очі закривав. Думала, як до нього підійти, але так і не зважилася. Вже рік його не бачу.

- Згадалося, як ми з дівчатами спеціально на сонечку під парасолькою ходили. Тобто, у нас не було тоді такої мети - познайомитися, а якщо ще точніше, під парасолькою я йшла на спір. Спроби познайомитися були побічним ефектом, але яким!
На вулиці підходять знайомитися регулярно. Так дивуються, коли говориш, що не хочеш ні кави пити, ні щоб до місця призначення довезли. А чому, власне, я повинна цього хотіти? Вони ж не знайомляться з метою поговорити, а ніяких таких відносин мені не треба. Ну, а якщо просто поговорити, то будь ласка. Втім, у мене "сезон" - осінь-зима. Напевно, я добре виглядаю в цей час.

- З вуличних знайомств не пригадаю щось, щоб відносини склалися у кого-то зі знайомих.

- Я не маю до знайомств на вулиці. І навіть не в зовнішності справа. Є певний заслін, якась захист особистого простору, чи що. У мене на обличчі червоними літерами виведено «Не рибне місце!".

- Зі мною не так часто знайомляться на вулиці, але якщо і пропонують, то завжди відмовляюся. Хотілося б, щоб оригінальністю молоді люди відзначилися.

Рекламна пауза :-)) : ПОТРЯСАЮЩИЕ ІСТОРІЇ УСПІХІВ і КРАСИ від відвідувачок сайту Красотуля.ру, - безліч реальних історій і фотографій "ДО" і "ПІСЛЯ" мотивує і надихайтеся !! >>>>

- Практика знайомств у мене близька до нуля. Але одного разу у мене вийшло, якщо можна це так назвати. Я сама собі здивувалася, тому що сама познайомилася з хлопцем.
У день здачі іспиту в ДАІ, ми з ним все переглядалися на майданчику. Потім все здали, і нас повезли в ДАІ. Там було 2 черги. Він в одній стояв, я в інший. І я вирішила діяти, - ну, щоб він увагу на мене звернув. Я його попросила мене пропустити вперед (на здачу документів). Звичайно ж, він погодився.
А потім, я щаслива і з правами, підійшла до нього на вулиці, щоб подякувати. Підійшла і сказала: "Спасибі, що пропустив". Привітала з отриманням прав і пішла далі вперед, думаючи, що я ідіотка. Зайшла ще кудись.
Коли я прийшла на автобус, він там стояв на зупинці і запитав мене жартома: "Ти мене переслідуєш?", А я йому сказала "Так!", І ми з ним поїхали на цьому автобусі, а під кінець я взагалі посмілішала, і запитала у нього телефон. І на цьому тижні ми йдемо в кіно.

- У мене ці знайомства трапляються саме в той момент, коли потрібно терміново зникнути. Поспішаєш на роботу, на зустріч або просто - ось вона, твоя маршрутка, а наступного чекати не хочеться. А на вулиці, в натовпі, відразу не зрозумієш, що це той самий чоловік, заради якого можна запізнитися на все маршрутки, зустрічі і роботу.

- Я дуже часто знайомилася на вулиці, в літньому кафе. Так я з чоловіком познайомилася, тепер уже колишнім (прожили 7 років). Багато зустрічі були першими і єдиними, але деякі тривали досить довго, як дружні.

- Я уявляю сцену: я сиджу, п'ю каву в кафе, підсаджується хлопець, і повідомляє, що хоче зі мною познайомитися. У мене на розум одне слово приходить: "Ризикніть".
Не знаю чому.

- Ось так і відбивають бажання знайомитися. І взагалі, де на вашу думку потрібно знайомитися? В інтернеті? На симпозіумах? Через знайомих? Адже багатьом великих зусиль варто заговорити з зачарувала їх панянкою. Панянки люблять вухами. Тільки не у всіх хлопців мова підвішена.
Буває так, що тебе прям розпирає від бажання сказати людині, в якому ти від нього захваті. А в результаті виходить щось незрозуміле або таке, що у самого вуха в'януть.
Цей маленький вибух почуттів і емоцій блокується стереотипами. Я не виправдовуюсь, але, може, наражаючись на "балакунів", панянки обпікаються і клеймо лягає на всіх хлопців ?!

- З одного панянкою забавно вийшло. Згоден, що темно вже було, і не варто було в темряві знайомитися, але сподобалася вона мені! Заговорив я з нею, а вона як стрибнула через дорогу! Це я в перший раз на знайомство зважився.
Наводжу себе в почуття, а дівчина повертається, - виявилося в обраному нею напрямку, не було проходу. Познайомилися.
Ми хоч і здорові (великі, добувачі і т. Д.), Але слабкі. Нам ласка потрібна.

Від авторів: ну, а як знайомилися з вами? !! Як знайомилися ви ?! Які історії можете розповісти зі свого життя або з життя подруг ?! А може, знаєте якісь хитрощі, як познайомитися або як уникнути непотрібного знайомства ?!
Посміхнися
До скромно стоїть дівчинці підходить юнак з палаючим поглядом:
- Дівчина, я хочу з вами познайомитися!
- Ні я соромлюсь...
- Ну, дівчина, мені дуже хочеться з вами познайомитися!
- Але я ж соромлюся ...
Засмучений юнак вибачається і відходить в сторону. Дівчина бурчить собі під ніс:
- Ха! Він так само хотів, як я соромилася!
- Дівчино! Можна з вами познайомитися?
- Ні!
- Дівчина, ну дайте свій телефончик! Який у вас телефон?
- Самсунг.
- Та ні, дівчина, номер який?
- Федеральний.
- Так ні ж! Цифри, цифри номера які?
- А-а-а! Цифри ?! Цифри арабські!
Васильєва Наташа і Валентин Денисов-Мельников спеціально для сайту http://krasotulya.ru/


Сподобалося ?!Лайкні, поділися з друзями, відправ до себе на сторінку:

Всього прочитано: 11817

Як познайомитися?
Як уникнути знайомства?
Краще вийти на її зупинці, і тоді вже спробувати познайомитися, правда ?
І що ж їй робити ?
Чекати милості від природи ?
І знаєте чому ?
Ми любимо подобатися, адже так ?
Навряд чи варто розраховувати на прихильність, якщо підійти з питанням "Чи можна з вами познайомитися ?
Напевно, оригінальніше треба бути, правда ?

Новости