Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Зарубіжні трансфери в міста відправлення

Відстані - не перешкода. Спланувати багатоетапну поїздку з включеним круїзом або морською подорожжю вам допоможе зручний сервіс пошуку і бронювання квитків на літак, потяг чи автобус. Крім зручності ви зможете заощадити - перельоти та поїздки до Фінляндії, Естонії та Швеції, а також по всьому світу наш сервіс пропонує за вигідними цінами.

Крім зручності ви зможете заощадити - перельоти та поїздки до Фінляндії, Естонії та Швеції, а також по всьому світу наш сервіс пропонує за вигідними цінами

Вигідні пропозиції з авіаперельотів в будь-яку точку світу. Купити квиток на літак тепер не складно. Дізнавайтеся розклад і вибирайте найвигідніші квитки за допомогою сервісу «Авіакасса.ру», не виходячи з дому! Зручно, швидко, просто.

Зручно, швидко, просто

Швидкісні та фірмові поїзди, зручні стиковки, кращі ціни і багато іншого до ваших послуг. Вибирайте квитки на поїзд, який вам потрібен. Дізнавайтеся розклад і вибирайте найвигідніші квитки на міжміські і міжнародні поїзди за допомогою сервісу «Авіакасса.ру», не виходячи з дому! Зручно, швидко, просто.

Ви можете швидко перевірити дати і час відправлення, уточнити доступні місця і тарифи на рейсах, забронювати та оплатити квиток зручним для вас способом. Viking Line надає користувачам доступ до онлайн-системі пошуку і бронювання квитків «Авіакасса.ру».

Для пошуку квитків по маршруту з одного міста в інший вкажіть пункт відправлення та прибуття, а також дати поїздки. Після введення всіх даних, система автоматично проаналізує розкладу і ціни і надасть вам повну інформацію про розклад, тарифи і наявності місць.

Звертаємо вашу увагу, що послуги бронювання та купівлі квитків надаються онлайн-сервісом «Авіакасса.ру». Зміни, обмін та анулювання придбаних квитків можливе лише через «Авіакасса.ру»: на сайті, по електронній пошті або за допомогою служби підтримки. Повна інформація про умови бронювання на сайті компанії «Авіакасса.ру».

Автобуси «Совавто» - це багаторічний досвід і професіоналізм, більш вигідний спосіб подорожувати в порівнянні з поїздом. Відповідно до сучасних вимог, в автобусах є туалети, кондиціонер, безкоштовний Wi-Fi і розетки для підзарядки, безкоштовні гарячі напої.

Автобуси «Совавто» на маршруті Санкт-Петербург-Гельсінкі ходять строго за розкладом, причому їх відправлення погоджено з розкладом наших поромів. Автобус на вимогу робить додаткову зупинку біля терміналу, тому можна не боятися запізнитися до відплиття, і не котити валізи через центр Гельсінкі.

Квитки на автобус можна замовити на нашому сайті разом з круїзним пакетом. Зверніть увагу - в цьому випадку ціна буде нижче, ніж при окремій покупці квитків на сайті самого «Совавто».

Зверніть увагу - в цьому випадку ціна буде нижче, ніж при окремій покупці квитків на сайті самого «Совавто»

Якщо ви живете в Санкт-Петербурзі або Москві, то до Гельсінкі і Таллінна зручно добиратися на автобусах Lux Express. Автобуси оговтуються кожен день і проходять державні кордони позачергово.

Квитки на міжнародний автобус можна придбати на нашому сайті. Їх вартість у нас точно така ж, як на офіційному сайті Lux Express.

Lux Express дотримується розкладу: час прибуття в пункт призначення завжди можна уточнити на сайті перевізника. Вибравши час з запасом, ви точно не встигнете на свій паром.

Viking Line не є агентом, представником або посередником зазначеної компанії і не здійснює реалізацію квитків, надання послуг з їх бронювання, а також організацію перевезень. Viking Line не несе відповідальність за неналежне надання або ненадання цих послуг, запізнення автобуса під час поселення або відправленні, несправність, скасування, затримку з будь-якої причини автобуса, який використовується для надання послуг з перевезення, а так само за будь-якій іншій факт неналежного надання послуг з перевезення або невідповідність цих послуг відомостями, наданими пасажирам, а так само за будь-яку шкоду, заподіяну пасажиру в результаті подібних порушень при наданні послуг.

https://www.vikingline.ru


Новости