Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Оренда автобуса для поїздки в Європу

  1. Оренда автобуса - це вигідно і зручно
  2. основні переваги
  3. Автобуси для міжнародних перевезень

Оренда автобуса   - затребувана послуга, якою користується безліч людей для вирішення різних транспортних питань Оренда автобуса - затребувана послуга, якою користується безліч людей для вирішення різних транспортних питань. Останнім часом набирають популярність автобусні тури в Європу, які замовляють, як організації, так і групи людей, що зібралися подивитися світ або для вирішення питань, пов'язаних з бізнесом. Цей вид транспорту відрізняється високим рівнем комфорту і дозволяє заощадити не тільки на проїзді, а й на організації ночівлі. Подорож на поїзді або літаку не дозволить насолодитися красивим місцями Європи, тому автобусний тур - ідеальне рішення, яке дозволить недорого і з комфортом подивитися визначні пам'ятки і дістатися до потрібного місця.

Оренда автобуса - це вигідно і зручно

На орендованому автобусі можна зробити тривале турне по різних європейських країнах, і при необхідності продовжити термін оренди на потрібний час. Транспорт може бути надано на невизначений час, про що можна попередньо домовитися з компанією-орендодавцем.

Оренда туристичного автобуса для поїздки по Європі - ідеальний варіант для туристичних фірм, спортивних агентств, великих підприємств і організацій, які здійснюють постійно поїздки за кордон. При необхідності організації екскурсійного туру, може бути надано досвідчений екскурсовод.

основні переваги

Орендовані автобус для міжнародної поїздки дає наступні переваги:

  • Подорож на автобусі дозволяє прокласти власний маршрут і внести в нього корективи при необхідності.

  • Відсутність прив'язки до жорсткого графіку туристичних груп, які подорожують організовано, дає можливість відпочити на свій розсуд в будь-якому місті Європи.

  • Вибір часу поїздки нічим не обмежений. Для відправки в дорогу досить сформувати компанію, яка може складатися з членів сім'ї, друзів, однодумців або членів трудового колективу.

  • Напрямок подорожі може бути будь-яким, так як водії, які обслуговують автобуси мають відповідні документи, необхідних для міжнародних поїздок.

  • Туристичні автобуси міжнародного класу - це сучасні машини, які забезпечують безпрецедентно високий рівень комфорту і безпеки поїздки.

  • Оренда автобуса для поїздки в Європу дозволяють отримати високий рівень сервісу за прийнятну ціну.

Оренда автобуса для поїздки в Європу дозволяють отримати високий рівень сервісу за прийнятну ціну

Автобуси для міжнародних перевезень

Цей тип пасажирського транспорту відповідає всім технічним і екологічним вимогам європейських стандартів, і відповідають п'яти зірок за міжнародною класифікацією.

Пасажири подорожують на сучасних лайнерах, оснащення яких покликане забезпечити максимальний рівень комфорту при тривалих переїздах. Комфортабельний салон автобуса обладнаний ергономічними сидіннями, віддалені один від одного на відстань, зручне для ніг. Система кондиціювання повітря і клімат-контроль підтримують оптимальний для людського організму мікроклімат при будь-якій погоді за бортом. В автобусах міжнародного класу передбачений біотуалет, аудіо- та відео система, є доступ до інтернету і надійна система безпеки. В такому автобусі будуть комфортно себе почувати і бізнесмени, і діти, і спортсмени.

Транспортні компанії мають у своєму розпорядженні автобусами для міжнародних перевезень з різною місткістю, тому не доведеться переплачувати за занадто великий автобус - компанія підбере транспортний засіб потрібної місткості.


Новости