Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Харків - Кирилівка

Влітку в Харкові дуже жарко і всім нам часто хочеться до моря, до свіжого морського бризу і хвилях. Таку мрію кожному харків'янину щорічно допомагає реалізувати наша транспортна компанія. У нас, по маршруту Харків Кирилівка, ходять автобуси різної пассажіроместітельності. Розмір автобуса залежить від кількості заброньованих місць, є мерседес-спринтер на 18 місць, автобус сетра на 30 місць і автобуси ман на 48 і 55 місць. Влітку в Харкові дуже жарко і всім нам часто хочеться до моря, до свіжого морського бризу і хвилях Забронювати місця можна за телефону , А оплатити вже під час посадки. Наші автобуси відправляються о 22:00, а прибувають в Кирилівку о 6:00, після прибуття всіх пасажирів розвозять по пансіонатах.

Скориставшись нашими послугами, Вам не доведеться шукати на чому повернутися до Харкова. Ви можете замовити поїздку назад перебуваючи в пансіонаті, зателефонувавши нашому оператору. Автобуси, що здійснюють поїздки з Харкова в Кирилівку і назад, оснащені зручними відкидними кріслами, на яких можна спокійно спати в дорозі, кондиціонерами, телевізорами і великими місткими багажниками, куди помістяться всі Ваші речі.

Поїздки на море з Харкова в Кирилівку мають великі переваги перед поїздками в інші курортні міста.

  • Розташування Харкова і Кирилівки дуже близьке, що впливає на вартість поїздки і робить її менш дорогої, ніж в більш віддалені курорти.
  • Тут можна з знайти житло на будь-який смак і за вигідною ціною.
  • Є різні пропозиції: приватні пансіонати, санаторії, окремі будиночки, будинки біля моря, бунгало, і окремі кімнати. Це робить поїздки з Харкова в Кирилівку особливо привабливими.
  • Тут немає проблеми переповнених пляжів, де ніде каменю впасти. Всі пляжі піщані і дуже просторі.
  • На всіх пляжах працюють затишні кафе, продаються освіжаючі напої, закуски і дари моря. На пляжі завжди можна смачно перекусити.
  • Після відпочинку на пляжі завжди можна розважитися в численних клубах, кафе і барах на узбережжі. Тут представлені клуби різних музичних стилів і напрямків, тобто з чого вибрати на свій смак.
  • Для дітей і дорослих працюють відмінний дельфінарій і найбільший в країні аквапарк з неймовірними водними гірками. Крім цих розваг, є цікавий кінний театр, луна-парк з колесом огляду, акваріум.

Завжди можна скористатися послугами прокату спорядження для риболовлі, віндсерфінгу, дайвінгу, підводного полювання.
З упевненістю можна сказати, що в Кирилівці Ви відпочинете за помірною ціною і знайдете велику різноманітність розваг.
Для бронювання квитків на поїздки на море з Харкова зв'яжіться з нашим диспетчером . Приємного відпочинку!

Читайте також на сайті:

Новости