Достопримечательности мира

    Отдыхайте с нами!

Статьи

Знижка в 10 € на автобуси HELLO - можна їздити по Європі безкоштовно!

Австрійська автобусна компанія Hello пропонує знижку в 10 євро на будь-які свої рейси. Тобто на деяких маршрутах можна проїхати абсолютно безкоштовно :)

Отже, поки десятки сайтів криво переписують наші статті (привіт, убогі), y австрійської автобусної компанії Hello знайшовся промо-код, який дозволяє отримати знижку в 10 євро на будь-які рейси і будь-які маршрути даного перевізника.

Маршрутна мережа Hello включає міста Німеччини, Австрії, Чехії, Італії, Словенії та Хорватії: https://www.helloe.com/en/stops

Знижка буде працювати до 31 жовтня включно для поїздок на будь-які дати. Однак, рекомендуємо бронювати квитки при першій нагоді - vandrouki-ефект може швидко закрити цю лазівку.

Заявлені маршрути з цінами до 10 євро (тобто їх можна теоретично забронювати безкоштовно):

  • Інсбрук / Зальцбург (Австрія) - Мюнхен (Німеччина);
  • Бользано (Італія) - Інсбрук (Австрія);
  • Штуттгард / Карлсруе (Німеччина) - Мюнхен;
  • Страсбург (Франція) - Штуттгард / Карлсруе;
  • Марібор (Словенія) - Грац (Австрія);
  • Чеське Будейовіце (Чехія) - Лінц (Австрія);
  • Берлін - Дрезден;
  • Брно (Чехія) - Відень;
  • Філлах (Австрія) - Удіне (Італія);
  • Нюрнбург - Ресенбург (Німеччина);

Однак, перевізник деякі маршрути просто не бачить, на деяких продає квитки тільки в одну сторону (перевіряйте туди і назад). Загалом, щоб забронювати квитки за 0 євро доведеться покопатися.

UPD. Через мобільний додаток шукаємо всі маршрути! завантажити додаток для Android , для iOs , А власники Windows Phone давно могли б поміняти телефон на нормальний.

За інші маршрути доведеться заплатити від 1 євро :)

Для того, щоб отримати знижку, при бронюванні на сайті https://www.helloe.com/en/ введіть промо-код BUSGURU

Приклад бронювання, Мюнхен - Інсбрук за 0 євро:

Приклад бронювання, Відень - Брно за 0 євро:

Як знайти дешеве житло в новому місті?

Шукати готелі краще через сервіс HotelsCombined.com , Який дозволяють порівняти ціни по десятку систем бронювання (знижки на один і той же номер до 90%).

Хочете отримувати інформацію про акції першим? Підпишіться на нашу групу Вконтакте , на наш Facebook , бот в телеграмі або twitter . Інформація про акції з'являється в них одночасно з публікацією на сайті :)

Ще більше акцій можна знайти на сайті vandrouki.by , Якщо Ви з Росії - Вам напевно будуть цікавіше сайт vandrouki.ru , А для жителів Центральної Азії у нас є vandrouki.asia .

Приємних подорожей!

Хочете отримувати інформацію про акції першим?

Новости